تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




صفحه 28 از 69 اولاول ... 1824252627282930313238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 686

نام تاپيک: اخبار ایرانـــــسل

  1. #271
    داره خودمونی میشه edison2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    khone
    پست ها
    127

    پيش فرض

    سلام من سیم کارتم 1هفته بوق خرابی میزنه کی درست میشه؟

  2. #272
    آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008
    پست ها
    6,077

    پيش فرض

    تالیا تایپیک اینجا نداشت خبرشو همینجا قرار میدم


    سرویس “با من تماس بگیر” تالیا راه اندازی شد
    سرویس “با من تماس بگیر” ویژه مشترکین سیم کارت های اعتباری تالیا راه اندازی شد.

    به گزارش آژانس خبری صنعت ارتباطات (سینا)، سرویس “با من تماس بگیر” سرویس جدیدی است که از این پس به تمامی مشترکان تالیا ارایه می شود. با استفاده از این سرویس، مشترکین تالیا می توانند حتی زمانی که اعنبار آنها تمام شده است، با شبکه تلفن همراه تالیا ارتباط داشته باشند.
    مشترکین سیم کارت های اعتباری تالیا که اعتبار آنها تمام شده است می تواند روزانه سه درخواست “با من تماس بگیر” را به صورت پیام کوتاه و رایگان برای مقصد مورد نظر خود که وی نیز مشترک تالیا است، ارسال کنند.
    برای استفاده از این سرویس مشترک می تواند هنگامی که اعتبار او کمتر از ۱۶۰ ریال باشد، یک پیام کوتاه رایگان به کد ۵۰۰۰۷ ارسال کند. پیام کوتاه ارسالی باید حاوی شماره تلفن همراه تالیایی که از آن درخواست
    تماس می شود، باشد و پس از ارسال، شماره مقصد پیام “لطفا با من تماس بگیرید” را دریافت خواهد کرد.




  3. این کاربر از S@nti@go_s&k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  4. #273
    آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008
    پست ها
    6,077

    پيش فرض


    عرضه شارژ ۲ و ۵ هزار تومانی تالیا
    عرضه شارژ الکترونیکی سیم کارت های تالیا به مبلغ دو و پنج هزار تومان آغاز شد.

    به گزارش آژانس خبری صنعت ارتباطات (سینا)، مشترکان سیم کارت های اعتباری تالیا می توانند علاوه بر کارت شارژهای ۱۰، ۲۰ و ۴۰ هزار تومانی تالیا، کارت شارژهای ۲ و ۵ هزار تومانی را نیز به صورت الکترونیکی خریداری کنند.
    تالیا کارت های دو پنج هزار تومانی در سیستم خودپرداز بانک ملی و کشاورزی و لینک اینترنتی بانک سامان عرضه می شوند.
    این تالیا کارت ها با احتساب سه درصد مالیات ارزش افزوده به قیمت های دو هزار و ۶۰ و پنج هزار و ۱۵۰ تومان عرضه می شوند.
    مشترکان برای اطلاع از جزئیات بیشتر درخصوص سیم کارت های اعتباری تالیا و همینطور کارت شارژهای آن می توانند با خدمات مشترکین تالیا به شماره ۴۴۴ تماس بگیرند.


  5. این کاربر از S@nti@go_s&k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  6. #274
    آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008
    پست ها
    6,077

    پيش فرض

    سازمان حسابرسی خواستار توضیح برای اختلاف قیمت اینترکانکش مخابرات استانی و اپراتور دوم شد


    موبنا - سازمان حسابرسی خواستار دلیل موجه اختلاف قیمت اتصال متقابل اپراتور ایرانی خارجی ایرانسل- ام تی ان و شرکت های مخابراتی استانی در سال 87 شد.


    به گزارش خبرنگار سازمان خبری موبنا ، طبق گزارش حسابرس مستقل و بازرس قانونی سازمان حسابرسی، مخابرات درخصوص تفاوت مبالغ فوق دلایل قابل توجهی به این سازمان ارائه نکرده است.
    براساس مبالغ مندرج پیوست پروانه فعالیت اپراتور ایرانی خارجی ایرانسل-ام تی ان در مورد اتصالات متقابل در پروانه فعالیت صادره توسط سازمان تنظیم مقررات مقرر شده تا به ازای هردقیقه ارتباط ازطریق مخابرات استان ها به اپراتور دوم مبلغ 334 ریال پرداخت شود.
    همچنین درباره ارتباط بالعکس مبلغ 167 ریال به ازای هر دقیقه مکالمه از شرکت ایرانسل دریافت می شود.

  7. این کاربر از S@nti@go_s&k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  8. #275
    آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008
    پست ها
    6,077

    پيش فرض

    معاون نظارت سازمان بطور رسمی اعلام کرد:
    اپراتور دوم تنها 12 میلیون مشترک فعال دارد




    موبنا- معاون نظارت سازمان تنظیم مقررات آمار مشترکان فعال اپراتور ایرانی خارجی ایرانسل-ام تی ان را 12 میلیون سیمکارت اعلام کرد.


    حسن رضوانی درگفت وگو با خبرنگار سازمان خبری موبنا سیمکارت های واگذاری اپراتور دوم را بیش از 12 میلیون برشمرد وگفت: تعدادی از سیمکارت های واگذار شده اپراتور دوم فعال نیستند.
    وی افزود: سیمکارت های غیرفعال اپراتوردوم نیز جزو مشترکان این اپراتوربه حساب نمی آیند ولی در زمینه های مالی مورد محاسبه قرارمی گیرند.
    به گفته وی، به دلیل واگذاری سیمکارت اعتباری توسط اپراتوردوم ،این اپراتور موظف است متناسب با فروش خود سهم دولت را پرداخت کند.
    رضوانی ادامه داد: سیمکارتهای قاصدک اپراتور ایرانی خارجی ایرانسل – ام تی ان در مجموعه آمار مشترکان اپراتوردوم قرار نمی گیرند و به عنوان یکی از سرویس های تلفن همراه تلقی می شوند.
    اپراتور دوم تلفن همراه، طبق پروانه فعالیت خود باید در مدت 15سال حدود 16 میلیون مشترک جذب کند .
    این در حالی است که اپراتور سوم تلفن همراه با توجه به میزان سهم اپراتورهای قبلی فعال در بازار ایران موظف به جذب مشترک است.
    به گزارش موبنا.اطلاعات غیررسمی منتشره حاکیست اپراتور دوم تاکنون حدود 5/14میلیون سیم‌کارت واگذار کرده ولی حدود شش میلیون مشترک فعال در شبکه دارد.

  9. 2 کاربر از S@nti@go_s&k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  10. #276
    آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال
    پست ها
    3,185

    پيش فرض

    سیمکارت 0938 هم اومد
    اولش هم یک شماره رند رسید دستم.

  11. #277
    آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008
    پست ها
    6,077

    پيش فرض

    هدیه ایرانسل برای ماه مبارک رمضان



    گروه خبری GSM: ایرانسل اعلام کرد به مناسبت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و به قید قرعه به 20 نفر از مشترکین جدید خود 2 میلیون ثانیه اعتبار رایگان داخل شبکه اهدا می‌کند.
    به گزارش روابط عمومی ایرانسل، در جشنواره تابستان 88 و به مناسبت فرارسیدن ماه مبارک رمضان، تمامی مشترکین جدید سیم کارت‌های دائمی و اعتباری ایرانسل که در طول این ماه مبارک پس از تکمیل ثبت نام و ارسال مدرک شناسایی به ایرانسل، نخستین تماس را از سیم کارت خود برقرار کنند در قرعه کشی 2 میلیون ثانیه اعتبار رایگان داخل شبکه شرکت داده می‌شوند.
    2میلیون ثانیه اعتبار رایگان داخل شبکه به هریک از 20 سیم کارت برنده تعلق خواهد گرفت و برندگان می توانند از زمان دریافت اعتبار استثنایی ایرانسل، طی مدت یک سال از اعتبار فوق استفاده کنند.
    براساس اعلام، از این اعتبار تنها می‌توان برای تماس‌های داخل شبکه استفاده کرد، منظور از تماس داخل شبکه، مکالمه، ارسال پیام کوتاه (SMS) و یا پیام چند رسانه‌ای (MMS) از یک خط ایرانسل به یک خط ایرانسل دیگر است. همچنین امکان استفاده از سرویس اینترنت همراه (GPRS) نیز با این اعتبار وجود دارد.
    براساس این گزارش، مراسم قرعه کشی و اهدای جوایز ایرانسل، با حضور نمایندگان تام الاختیار دادستان کل کشور، صدا و سیما و خبرنگاران صورت پذیرفته و خواهد پذیرفت و اسامی برندگان قرعه کشی‌های ایرانسل، تنها از طریق سایت رسمی ایرانسل به نشانیwww.irancell.ir و روزنامه‌های کثیرالانتشار اعلام می‌شود.

  12. #278
    آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008
    پست ها
    6,077

    پيش فرض

    معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظیم مقررات :
    اپراتور دوم نباید بالاتر از سقف پروانه خود مشترک جذب کند


    موبنا- معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظیم مقررات گفت: اپراتورایرانی خارجی ایرانسل- ام تی ان براساس پروانه فعالیت خود نمی تواند بیش از 16 میلیون مشترک جذب کند.


    مهندس حسن رضوانی در گفت وگو با خبرنگار سازمان خبری موبنا اظهارداشت: با توجه به الحاقیه های شورای اقتصاد در پروانه اپراتور دوم ،این اپراتورمجاز به جذب مشترک بیش از سقف 16 میلیون نیست.
    وی گفت: درصورت موافقت و تصویب در کمیسیون تنظیم مقررات افزایش سقف مشترکان این اپراتور بلامانع است.
    رضوانی افزود: تا کنون این اپراتوردرخواستی مبنی برافزایش تعداد مشترکان خود بیش از سقف مجازدر پروانه به کمیسیون ارائه نکرده است.
    به گزارش موبنا اپراتور دوم تلفن همراه، طبق پروانه فعالیت خود باید در مدت 15سال حدود 16 میلیون مشترک جذب کند .
    این در حالی است که اپراتور سوم تلفن همراه با توجه به میزان سهم اپراتورهای قبلی فعال در بازارایران موظف به جذب مشترک است.
    به گزارش موبنا هرچند ظاهرا اپراتورایرانی خارجی ایرانسل- ام تی ان و سازمان رگولاتوری کشورتوافق کرده اند که درخصوص شمارمشترکان و سیمکارت های واگذار شده توسط این اپراتورخبری منتشر نکنند اما اطلاعات غیررسمی حاکیست اپراتوردوم تاکنون بیش5/14میلیون سیمکارت واگذار کرده ولی حدود شش میلیون مشترک فعال در شبکه دارد.
    گفتنی است در حدود 98درصد از مجموع مشترکان این اپراتوررا مشترکان سیمکارت های اعتباری تشکیل می دهند.

  13. #279
    آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008
    پست ها
    6,077

    پيش فرض

    محصولات ویژه ماه مبارک رمضان در ویترین ایرانسل



    گروه خبری GSM : عرضه محصولات ویژه ماه مبارک رمضان در پورتال چند رسانه‌ای "ویترین" که نخستین شبکه عرضه محصولات الکترونیکی از طریق تلفن همراه در ایران است، آغاز شد.
    به گزارش روابط عمومی ایرانسل، این محصولات شامل خدمات متنی، زنگ گوشی تلفن همراه، تصاویر پس زمینه، تم و آهنگ پیشواز می‌باشند.
    مشترکین سیم کارت‌های دائمی، اعتباری و پیام رسان ایرانسل برای خرید هر یک از این محصولات از طریق پیام کوتاه، می‌توانند کد مربوط به هر محصول را طی یک پیام کوتاه رایگان به شماره 8282 برای محصولات متنی و 8484 برای محصولات چندرسانه‌ای ارسال کنند. فهرست این محصولات و کدهای مربوطه از طریق ارسال یک پیام کوتاه بدون متن به شماره ویژه 8420 قابل دریافت است.
    مشترکین برای خرید این محصولات از طریق اینترنت می‌توانند به لینک ویترین در سایت ایرانسل به نشانیwww.Irancell.ir مراجعه و پس از ثبت نام و دریافت رمز ورود، محصولات مورد نظر خود را خریداری و از طریق تلفن همراه دریافت کنند.
    مشترکین همچنین می‌توانند از طریق مرورگر اینترنت تلفن همراه خود و با استفاده از سرویس GPRS ایرانسل بطور رایگان به نسخه ویژه موبایل ویترین به نشانی vitrin.irancell.ir مراجعه کرده و با جستجو در آن محصولات مورد نظر خود را خریداری و دریافت کنند.
    براین اساس دعا و ترجمه دعاهای روزهای ماه مبارک رمضان، نمازهای مستحبی، احادیث مرتبط با این ماه مبارک و مناجات شب‌ها و سحرهای ماه مبارک رمضان به صورت روزانه و یا هفتگی از طریق پیام کوتاه قابل دریافت است.
    همچنین آهنگ‌های پیشواز ویژه ماه مبارک رمضان نیز بر روی ویترین قرار گرفته که از جمله آنها می‌توان به مناجات امیرالمومنین، دعای ربنا و دعای سحر اشاره کرد.

  14. #280
    آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008
    پست ها
    6,077

    پيش فرض

    موج :

    اهدا 2 میلیون ثانیه اعتبار از سوی ایرانسل


    خبرگزاری موج - ایرانسل اعلام کرد به مناسبت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و به قید قرعه به 20 نفر از مشترکین جدید خود دو میلیون ثانیه اعتبار رایگان داخل شبکه اهدا می کند.


    به گزارش موج به نقل از روابط عمومی ایرانسل، در جشنواره تابستان 88 و به مناسبت فرارسیدن ماه مبارک رمضان، تمامی مشترکین جدید سیم کارت های دائمی و اعتباری ایرانسل که در طول این ماه مبارک پس از تکمیل ثبت نام و ارسال مدرک شناسایی به ایرانسل، نخستین تماس را از سیم کارت خود برقرار کنند در قرعه کشی دو میلیون ثانیه اعتبار رایگان داخل شبکه شرکت داده می شوند.
    دو میلیون ثانیه اعتبار رایگان داخل شبکه به هریک از 20 سیم کارت برنده تعلق خواهد گرفت و برندگان می توانند از زمان دریافت اعتبار استثنایی ایرانسل، طی مدت یک سال از اعتبار فوق استفاده کنند.
    براساس اعلام، از این اعتبار فقط می توان برای تماس های داخل شبکه استفاده کرد، منظور از تماس داخل شبکه، مکالمه، ارسال پیام کوتاه (SMS) و یا پیام چند رسانه ای (MMS) از یک خط ایرانسل به یک خط ایرانسل دیگر است. همچنین امکان استفاده از سرویس اینترنت همراه (GPRS) نیز با این اعتبار وجود دارد.
    براساس این گزارش، مراسم قرعه کشی و اهدای جوایز ایرانسل، با حضور نمایندگان تام الاختیار دادستان کل کشور، صدا و سیما و خبرنگاران صورت پذیرفته و خواهد پذیرفت و اسامی برندگان قرعه کشی های ایرانسل، فقط از طریق سایت رسمی ایرانسل به نشانی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و روزنامه های کثیرالانتشار اعلام می شود.
    Last edited by S@nti@go_s&k; 23-08-2009 at 13:29.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •