من رو دیدی تو PVP ؟
همون کسی که 15 نفری ریختین سرم .....
من رو دیدی تو PVP ؟
Last edited by ehsan_rx1; 18-08-2009 at 10:50.
من سعی می کردم یکم عقب تر از همه وایسم و حواسم بیشتر به برقراری توازن بین این 5 تا پارتی بود و همش داشتم لیست رو نگاه می کردم و افراد رو جابجا می کردم برای همین متوجه تو نشدم .ولی کلا 2 دسته شده بودیم / یه دسته کنار altar می موندن یه گروه دیگه هم متحرک بودن و حمله می کردن می ریختن سر شما ها .اگه هم کسی به التار نزدیک میشد اون گروه اول ترتیبش رو میداد(از خوبی های داشتن نفرات زیاد هست).من رو دیدی تو PVP ؟
سر خیلی ها 15 نفره خراب شدیم .یه nosser بود که همه با هم سرش خراب شدیم(بالای 30 نفر)/
شما خیلی خوب بازی نمی کردین / خیلی از هم جدا بودین و نقشه درست حسابی نمی کشیدین /
از زمانی که من لیدر بودم تا موقعی که از pvp رفتم بیرون ما اصلا nosser نداشتیم.
Last edited by mhv_kntu; 18-08-2009 at 12:01.
احسان تو چند وقته تو PVP هستی؟
فکر کنم بالای 50K رو کشتی.خیلی وقته تو PVP هستی.
من دو تا کارکتر دارم یکی mage که 4903 کشته و دومی Pri که 1003 کشته ... من مشکل Res Rune دارم و از همه بدتر بی پولی چون قیمت ها رفته بالا و من برای لول 59 mage هم باید Exp Stone و BDC بگیرم ....... البته تو هفته چند ساعت بیشتر تو PVP نیستم . بعد میخوام نفر اول بشم
تو PVP دیشب ما هم Noss نداشتیم دیگه آخرش KO بود که یه نفر داشت اگه مشکل Res Rune حل بشه امشب هم میام ....
Last edited by ehsan_rx1; 18-08-2009 at 15:20.
ایول / ولی کارت خیلی سخته /به Radiant رسیدن کار سختیه.بعد میخوام نفر اول بشم
دیشب هم تنها کسی که مشکل برای ما ایجاد می کرد همین Radiant بود که خوشبختانه Bosh راه مقابله با اون رو تا حدودی بلد بود.
جالبه یعنی اون فقط با ko noss اونطوری شده بود؟!!تو PVP دیشب ما هم Noss نداشتیم دیگه آخرش KO بود که یه نفر داشت
نگو که با res rune چند ساعته یا یه بار مصرف میری pvp !!!?اگه مشکل Res Rune حل بشه امشب هم میام ....
ما چون کراکترهامون خیلی قوی نیست باید با res rune مثلا 15 روزه بریم و 15 روز کامل تو pvp زندگی کنیم تا رنک بالاتری بگیریم.این روش سریع ترین روش برای امثال ماست. با res rune یک بار مصرف و پند ساعته که هم سرعت پیشرفت کم میشه هم مثلا بخوای 15K kill داشته باشی پولی که خرج می کنی بیشتر از res rune 15 روزه هم میشه و دلیل آخر دیگه اینکه با pvp حال نمی تونی بکنی کلا تو استرس هستی ماشاالله اینقدر nosser هم زیاد شده که سریعا به استرس شما پایان میدن.
من Radiant ندیدم .....
من Pri با یک بار مصرف بازی میکنم ولی Mage با 3 ساعته .
تو بازی چرا جواب سلام رو نمیدی ؟
wow / ما که خیلی دیدمش!؟ توساعت چند تو بازی بودی؟من Radiant ندیدم .....
من سلامی دریافت ندیدم/ شاید حواسم نبود / گفتم 90% حواسم به مهره چینی هست/ دستور ها رو هم اکثرا bosh می دادتو بازی چرا جواب سلام رو نمیدی ؟
اینجوری 2 سال دیگه هم به Radiant نمی رسی /من Pri با یک بار مصرف بازی میکنم ولی Mage با 3 ساعته .
======================================
امروزم تا رفتم تو pvp باز من رو Leader کردن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من خودم فکر می کنم در مقابل با سابقه ها هیچم. نفهمیدم اینا برای چی من رو لیدر می کنن!!؟؟
اینم یه عکس از امروز:
راستی احسان اون بالای تصویر سمت راست یه لایت هست .فکر کنم اسمش Kenpai بود/
full noss بود / همونجا وایمیستاد و ما رو تماشا می کرد !!؟؟
یکی دو بار 20 تایی خفتش کردیم ولی 10 درصد جونش هم کم نشد بعدش شروع کرد به کشتن ما!!! یک ضربه معمولی +500dmg
دیگه کلا بیخیالش شدیم.
نامرد اونجا وایمیستاد و کازی با کسی نداشت حتی من که لیدر بودم و orc که با یک ضربه اون می مردم از قصد تنهایی می رفتم کنارش من رو نمی کشت!!؟/ ما که می رفتیم altar شروع می کرد به شخم زدن ما.
Last edited by mhv_kntu; 18-08-2009 at 20:38.
lol ... منو ندیدی که کنارت بودم و اون جا راه میرفتم ؟
lol نه حواسم نبود/lol ... منو ندیدی که کنارت بودم و اون جا راه میرفتم ؟
جلوت بالا و پایین می پریدم .......... وقتی هم که کنار درخت مردی برات فاتحه خوندم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)