امریه در واقع اینه که با شما توی خدمت مثل یک کارمند دولت رفتار میشهمن یه سوال دارم:
امریه که میگن همون سرباز صنعته یا فرق دارن؟
مثلا 7 صبح میرین تا 2 بعد از ظهر(فکر کنم اینو میدونستی،اگه منظور سوالت چیز دیگه ای بود واضح بگو)
ممنون
امریه در واقع اینه که با شما توی خدمت مثل یک کارمند دولت رفتار میشهمن یه سوال دارم:
امریه که میگن همون سرباز صنعته یا فرق دارن؟
مثلا 7 صبح میرین تا 2 بعد از ظهر(فکر کنم اینو میدونستی،اگه منظور سوالت چیز دیگه ای بود واضح بگو)
ممنون
سلام معافیت های جدید که گذاشتن از چه زمانی قابل استفاده هست؟ یعنی الان من که دو برادرم سربازی رفته اند و معاف شدم ، از همین الان میتنونم برم دفترچه بگیرم برای معافی؟
نه داداشسلام معافیت های جدید که گذاشتن از چه زمانی قابل استفاده هست؟ یعنی الان من که دو برادرم سربازی رفته اند و معاف شدم ، از همین الان میتنونم برم دفترچه بگیرم برای معافی؟
از این خبرها نیست
این قوانین از یک سال بعد اجرا میشه
تازه امروز اعلام کرد با توجه به اینکه 2 برادری با 3 برادری تداخل داره باید 3 برادری تموم شه(تا پایان 89)بعدش 2 برادری شروع بشه
یعنی میشه 1 سال و 7 ماه دیگه
عجب! پس این قانون جدید فقط سرکاری بوده تا یه سری دلشون خوش بشه!![]()
کسی ما رو تحویل نمی گیره؟!!!
ما که شانس نداریم حتما تا اون وقت هم (پایان 89)این قانون 2 برادری رو بر میدارن!هیچ اعتباری نداره!
آخه من شنیدم که یک سری میگن امریه و یک سری هم میگن سرباز صنعت.
برای همین میخواستم بدونم یکی هستند یا نه؟
نهما که شانس نداریم حتما تا اون وقت هم (پایان 89)این قانون 2 برادری رو بر میدارن!هیچ اعتباری نداره!
دیگه اینجوریام نیست
مصوبات مجلس که مورد تایید شورای نگهبان باشه لازم الاجراست
هر روز یه چیزی میگن
از یه طرف در مورد تداخل 2 برادری و 3 برادری راست میگن
سلام!!
ببخشید یک سوال داشتم و اونم اینکه
من متولد نیمه اول 70 هستم آیا با توجه به قوانین اگر امسال دانشگاه قبول نشم باید آذر ماه برم سربازی؟؟
تا جایی که میدونم شما اگه امسال قبول نشی سال دیگه هم میتونی کنکور شرکت کنی و دفترچه هم نمیخواد پست کنی!سلام!!
ببخشید یک سوال داشتم و اونم اینکه
من متولد نیمه اول 70 هستم آیا با توجه به قوانین اگر امسال دانشگاه قبول نشم باید آذر ماه برم سربازی؟؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)