راستی وقتی کابل USB رو وصل میکنم اون گزینه میاد اما...وقتی کابل لن رو میزنم نمیاد...منم نمیتونم کانکت شم...
راستی وقتی کابل USB رو وصل میکنم اون گزینه میاد اما...وقتی کابل لن رو میزنم نمیاد...منم نمیتونم کانکت شم...
ببین این کسی که برات نصب کرده اوده خل بازی در اورده خل بازی که نه خودت شبکت خرابه
اونم اومده مودمو با یو اس بی نصب کرده انگار که یه کارت شبکستو فعلا با یو اس بی میتونی بری داخل نت
موقه روشن شدن کامپیوتتر کلید delete رو بزن البته همون اول خودش مینویسه
بعد بایوس می آید اما دستاکاری نکنی فقط بگرد دنبال لن اگه دیسیبل بود اینیبلش کن
اگه سی دی رو نیافتی مدلشو تو اینترنت با یه driver fo xp sp2(or vista)
be serch
پس نیازی به یک انتن روی پشت بوم نیست هااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد یک سوال دیگه اگه بخوای روی کامپیوتر کانکت شی نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟فقط با لبتاپ باید کانکت شی؟؟؟؟؟؟
کامپیوتر من سیستم وایفا نداره.اگه بخوام روش بذارم چند تومن هست؟؟؟؟؟؟؟
WAG54G2 عمودی هست یا فقط افقی هست؟!
تا شعاع 50 متری (افقی) رو خوب جواب میده؟! چند تا LAN می خوره؟!
قیمتش هم اگه بگید ممنون میشم.
میشه چندتا کامپیوتر همزمان بوسیله ی این مودم به اینترنت وصل بشن؟!
(تو اینترنت سرچ کردم ، انگار داغ می کنن دیگه لینک نمی دن !!! درسته؟)
باسلام و عذرخواهی بابت سوالم که پیش پاافتاده و تکراریه ولی به خداخسته شدم ازبس گشتم.همه می گن نصب مودم راحته ولی کسی به طورکامل توضیح نمی ده.من یه مودم alfex خریدم و میخوام همزمان بادوکامپیوترکارکنم.شرکت maxnet میگه یایدازحالت دستی خارج و اتوماتیک یشه.چطوراین کارروبکنم؟؟؟ لطفااگه میشه به صورت تصویری نشون یدین.قبلا از راهنماییتون بی نهایت ممنونم.
بردش که تا 100 اما کمی رد شدن از دیوار باعث کاهش برد تو مسافت میشه
آنتنش که بلند نیست تفاوتی نداره
تو اگه اترنت(لن) می خوای چرا وایر لس میگیری؟
خب رو pc هم یه کارت وایرلس بندازی راحت میشی خوب
این اینترنتش روی شبکه ای که ایجاد میکنه شر میشه یعنی هر چند تا که بخوای اما اگه تعداد بره بالا فکنم سرعت بیاد پاین اگه گوشیتم وایرلس داشته باشه که گوشیتم وصل میشه
ببین به سیستم وایر لس هر وسیله ای که یک کارت شبکه وایرلس داشته باشه وصل میشه
مثلا گوشی هایی مثل n95
فکنم حدود 50تومن فقط باید ببینی سیستم های که ساپورت میکنه یکی باشن
من خودم نصب کردماول پستمم توضیح دادم که چه کارایی کردم...
دوست من مشکل اینه که با usb مشکلی نیست و وصل میشه اما با کابل لن به هیچ وجه نمیشه...چون اون گزینه پایینی نمیاد...![]()
بچه ها مشکلم حل شد.
توی cd بگرد
یا cd رو بزار برو تو دیوایس منیجر یه ریلود بزن بعد اگه نصب نباشه پیغام میده بعد ادرس cd رو بهش بده بره بگرده نصب کنه اگه پیغام نداد ببین تو سخت افزار های نصب شده لنت نصبه اگه هست پاکش کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)