تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 386 از 1759 اولاول ... 2863363763823833843853863873883893903964364868861386 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,851 به 3,860 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

پروفشنال farhad_s5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این linksys چه مشکلی داره دوست عزیز؟!

شما چه مودمی رو پیشنهاد میدی؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

11

قيمتlinksys wag54g2
    81000تومان هستش خودنمايندگي ساخت سيستم.
    بعدش چرا همه مي گند link sys خوبه.
    لطفاً در google يك search بكنيد متن زير را
    wag54g2 problem
    مطالب جالبي بدست مياريد
    لينك سيس هم هميچين تحفه ايي نيست نون شهرتش را مي خورد. لطفاً دليل بياوريد.
    چون linksys خوبه... سیسکو خوبه... وقتی یه شرکتی محصولاتش عالیه آدم باید بگه خوبه...

هر شرکتی هر چقدرم که عالی باشه بازم معدود مشکلاتی ممکنه برای محصولاتش پیش بیاد... هیچ شرکتی بی خطا نیست... شما همونی که میگی رو سرچ کنی میبینی که اکثریت مشکلات به خاطر اینه که مردم کار با محصول رو نمیدونستن و بلد نبودن... مشکلات واقعی هم که پیش اومده یا با ریست کردن درست شده یا دیگه خیلیم مشکل خفن بوده باشه گارانتی واسه همینه دیگه... نهایتش اینه که میبری گارانتی درستش میکنن...

Linksys و D-Link و USRobotics هر سه محصولاتشون در بالاترین رده کیفیت قرار دارن... کی دیده محصولات اینا مشکل پیدا بکنه... به خاطر تعداد بسیار زیاد تولیدشونه که به نظر میاد مشکلات مردم باهاشون زیاده که اگه بشینی اون نتایج جستجو رو بخونی میبینی که اکثریت از بلد نبودنه... به همین خاطر میگیم که محصولتون رو از یه گارانتی قابل اعتماد بگیرید که اگر یک در میلیونم پیش اومد مشکلی پیش بیاد با مراجعه به گارانتی مشکل رو برطرف کنی...

خود شما شرکتی توی جهان سراغ داری که اجناسش بهتر از این سه شرکتی باشه که نام بردم...؟؟؟ آدم نباید خودشو از تکنولوژی محروم کنه و کنج خونه بشینه از ترس اینکه یک در میلیون پیش بیاد که جنسی که میخره مشکل داشته باشه یا بعدا خراب بشه...

خوب اگه اینجوری بخوای حساب کنی شما سرچ کن Intel CPU problem, AMD CPU problem, ATI problem, nVIDIA GPU problem, IBM problem, HP problem میلیون ها نتیجه واسه چنین سرچایی خواهی دید ولی آیا این نشون دهنده اینه که محصولات این شرکتا بی کیفیته...؟؟؟ به هیچ وجه... این به خاطر تعداد بسیار زیاد مشتریانشونه...

حالا از نظر شما محصولات یه شرکت چینی مساوی محصولات یه شرکت آمریکاییه...؟؟؟ درسته که همه همونجا قطعات رو میسازن ولی فرق یه شرکت چینی با یه شرکت آمریکایی اینه که اون شرکت آمریکایی حداقل قطعات حیاتی و اصلی رو توی آمریکا تولید میکنه و قطعاتیش که توی چین قراره تولید بشن رو حواس هست که کی تولید کنه و همیشه مواظبه که یه وقت چینیه نخواد کلک بزنه... ولی یه شرکت چینی همیشه به فکر اینه که پول بیشتر کسب کنه و کیفیت براش اهمیتی نداره...

Last edited by Cleeev; 15-08-2009 at 17:08.

3. 3 کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز vanish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    نمیدونم!

پيش فرض

کل حرفتو قبول دارم جز این:
    حالا از نظر شما محصولات یه شرکت چینی مساوی محصولات یه شرکت آمریکاییه...؟؟؟ درسته که همه همونجا قطعات رو میسازن ولی فرق یه شرکت چینی با یه شرکت آمریکایی اینه که اون شرکت آمریکایی حداقل قطعات حیاتی و اصلی رو توی آمریکا تولید میکنه و قطعاتیش که توی چین قراره تولید بشن رو حواس هست که کی تولید کنه و همیشه مواظبه که یه وقت چینیه نخواد کلک بزنه... ولی یه شرکت چینی همیشه به فکر اینه که پول بیشتر کسب کنه و کیفیت براش اهمیتی نداره...
    دوره این حرفا گذشت

پروفشنال farhad_s5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چون linksys خوبه... سیسکو خوبه... وقتی یه شرکتی محصولاتش عالیه آدم باید بگه خوبه...

هر شرکتی هر چقدرم که عالی باشه بازم معدود مشکلاتی ممکنه برای محصولاتش پیش بیاد... هیچ شرکتی بی خطا نیست... شما همونی که میگی رو سرچ کنی میبینی که اکثریت مشکلات به خاطر اینه که مردم کار با محصول رو نمیدونستن و بلد نبودن... مشکلات واقعی هم که پیش اومده یا با ریست کردن درست شده یا دیگه خیلیم مشکل خفن بوده باشه گارانتی واسه همینه دیگه... نهایتش اینه که میبری گارانتی درستش میکنن...

Linksys و D-Link و USRobotics هر سه محصولاتشون در بالاترین رده کیفیت قرار دارن... کی دیده محصولات اینا مشکل پیدا بکنه... به خاطر تعداد بسیار زیاد تولیدشونه که به نظر میاد مشکلات مردم باهاشون زیاده که اگه بشینی اون نتایج جستجو رو بخونی میبینی که اکثریت از بلد نبودنه... به همین خاطر میگیم که محصولتون رو از یه گارانتی قابل اعتماد بگیرید که اگر یک در میلیونم پیش اومد مشکلی پیش بیاد با مراجعه به گارانتی مشکل رو برطرف کنی...

خود شما شرکتی توی جهان سراغ داری که اجناسش بهتر از این سه شرکتی باشه که نام بردم...؟؟؟ آدم نباید خودشو از تکنولوژی محروم کنه و کنج خونه بشینه از ترس اینکه یک در میلیون پیش بیاد که جنسی که میخره مشکل داشته باشه یا بعدا خراب بشه...

خوب اگه اینجوری بخوای حساب کنی شما سرچ کن Intel CPU problem, AMD CPU problem, ATI problem, nVIDIA GPU problem, IBM problem, HP problem میلیون ها نتیجه واسه چنین سرچایی خواهی دید ولی آیا این نشون دهنده اینه که محصولات این شرکتا بی کیفیته...؟؟؟ به هیچ وجه... این به خاطر تعداد بسیار زیاد مشتریانشونه...

من قبولت دارم cleevجان

من می خوام مودمم به شعاع 50 متر خونه رو خوب آنتن بده و وصل بشه و قطع نشه و از این حرفا!!

به نظر شما افقی بگیرم کارم رو را می اندازه یا اینکه افقی عمودی رو بگیرم؟!

(بودجه هم نمی خوام دیگه بیتشراز 110بزارم براش)

ممنونم

حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

14

-------اين را بخوانيد جالبه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما هم ارگ اين همه تعريف وتمجيد از يك مارك بشنويد بعد بريد تواينترنت اين چيزها را بخونيد اگر نظرتون برنگردد لاقل حداقل شك نمي كنيد؟

آقا حداقل درمورد اين مدل ولي حتماً مشكلي وجوداره آخه اين همه آدم توفرومهاي مختلف خارجي همگي اتفاق نظر دارند كه بعد از 24 ساعت مودمشون هنگ مي كند مجبور ميشوند از برق دربيارند دوباره بزنند به برق تا وصل بشود ايا اين مشكل عجب نيست آن هم درمورد شركت بزرگي مثل سيسكو
    اگر حداقل اينترنت پرسرعت 24mbps
    داشتيم خودمون امتحان مي كرديم با اينترنت كشورما كه 2مگ هم نيست چيز ي معلوم نميشه.
    من روي مدل خاصي نظر نمي دهم چون هركدومشون يكسري ضعف وقوت دارند ولي اين ضعفي كه بالا بهش اشاره كردند يك خورده غير عادي نيست؟
    Hi Guys,
    I have a Linksys WAG54G2 ADSL2+ Router / Modem Wireless Combo. on have had it for a month.
    Everything is working well. Except for some reason if you don't use the connection and its idle for a day. when you go to download anything or view a website its very slow.
    If you disconnect and reconnect to the internet same problem. If I unplug the power cable and plug it back in. Speeds go back to normal.
    Does anyone know what the problem could be.
    Thanks
    Matthew
    ----
    لطفاً اگر شما هم اين مودم راتهيه كرديد نظر خودتون را بگيد.
    Last edited by wichidika; 16-08-2009 at 09:32. دليل: edit

داره خودمونی میشه R;Shin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

13

از اینکه پا برهنه پریدم وسط بحث داغتون خیلی خیلی عذر میخوام.

چون وقت نداشتم 384 صفحه رو مطالعه کنم مجبور شدم سوال کنم:

بعد از این همه بحث و نظر درباره مودم های DSL ، یه مودم DSL معمولی و یه مودم Wireless خوب که البته +ADSL2 رو هم ساپورت کنه؛ اگه سراغ دارید معرفی کنید.

خیلی ممنون

8. این کاربر از R;Shin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

از اینکه پا برهنه پریدم وسط بحث داغتون خیلی خیلی عذر میخوام.

چون وقت نداشتم 384 صفحه رو مطالعه کنم مجبور شدم سوال کنم:

بعد از این همه بحث و نظر درباره مودم های DSL ، یه مودم DSL معمولی و یه مودم Wireless خوب که البته +ADSL2 رو هم ساپورت کنه؛ اگه سراغ دارید معرفی کنید.

خیلی ممنون
    سلام

معمولی با پشتیبانی ADSL +2:
    ASUS AM-602

وایرلس با پشتیبانی ADSL +2:
    ASUS AM-604
    ASUS WL-600G

10. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال r4pbr4p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    † Mars †

پيش فرض

آقا حداقل درمورد اين مدل ولي حتماً مشكلي وجوداره آخه اين همه آدم توفرومهاي مختلف خارجي همگي اتفاق نظر دارند كه بعد از 24 ساعت مودمشون هنگ مي كند مجبور ميشوند از برق دربيارند دوباره بزنند به برق تا وصل بشود ايا اين مشكل عجب نيست آن هم درمورد شركت بزرگي مثل سيسكو
    دوست عزیز راستش من فرومهای خارجی رو نخوندم... اما با این مودم به طور مستقیم درگیرم

نمیدونم رو چه حسابی و چطور میگید که این سری مودم وایرلس با این مشکل که نه(فاجعه!) مواجهن...

من هر طور که شما مایلی میتونم این مودم رو زیر تست بزارم واسه همه

نه فقط سر اینکه من با این مودم کار کردم ... فقط و فقط به خاطر اینکه دوست دارم اگه کسی از دوستان میاد تو فروم پست میده یه پست واقعی باشه نه فقط یه نظر!

حالا من دوست دارم اون پست باقی دوستان رو به خواسته شون که خرید یه جنس خوب نزدیک کنه نه دور تر

در ضمن این مشکل واقعآ عجیبه! همونطور که خودتون گفتین...

هیچ جوره نمیشه هضمش کرد، اونم از برند معتبری مث سیسکو

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام قیمت انتن وایرلس چنده؟
    اون رو روی همون مودم حساب میکنن؟؟
    لطفا زود جواب بدید.ممنون.

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

سلام قیمت انتن وایرلس چنده؟
    اون رو روی همون مودم حساب میکنن؟؟
    لطفا زود جواب بدید.ممنون.
    اگر بخوای جدا بخری 30 تومن... اگر مودمت وایرلس نداشته باشه هیچ دخلی بهم ندارن

14. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •