آخه مشکل این جاست که اون پاور ، اصلأ کابل pci-e 6 pin نداره !
من یادمه که قبلأ هم در مورد پاور بهتون هشدار دادن بودم ، الان هم می گم که بهتره یک gp535b بگیرید!
آخه مشکل این جاست که اون پاور ، اصلأ کابل pci-e 6 pin نداره !
من یادمه که قبلأ هم در مورد پاور بهتون هشدار دادن بودم ، الان هم می گم که بهتره یک gp535b بگیرید!
آره گفتي ولي كو گوش شنوا!!!!فردا احتمالا پاور رو عوض ميكنم به يكي گفتم قراره برام بياره فكر كنم گفت 600 ميارم.خوبه
![]()
مارکش مهمه!! پاور باید جنسش مرغوب و ریل باشه! و برای سیستم شما حداقل باید 25 آمپر جریان رو خط 12 ولت داشته باشه!
اقا دمت گرم بابت كمكهايي كه كردي ميشه پاوري رو كه گفتي (gp535b) مشخصاتش رو كامل بنويسي توي گوگل سرچ ميكنم چيزي نمياره؟؟؟كيس رو امروز فردا بايد بفرستم بره شيراز گارانتي بگم پاورش رو عوض كنه.
راستي ميشه بگي كابل برق گرافيك كجاش ميخوره ميدونم پاورم نداره ولي بد نيست بدونم.؟
![]()
همون گوشه ی برد ، که یک فیش 6 پین مشکی هست ، باید به همون وصل بشه!
green gp535 !! اسمش هست!
Last edited by alborz_k; 18-08-2009 at 15:46.
شرمنده البرز جان ولي من هرچي گشتم هيچي پيدا نكردم شما ميتوني روي عكس بگيد كجاست؟؟؟ فكركنم نداره راستي اسم مادر بردم رو اشتباه نوشته بودم اينه مدلش gigabyte ep43-ud3l اصلا همچين چيزي واسه گرافيك داره؟؟؟ اگه نداره مشكلي پيش نمياد!!!؟
![]()
ببخشید اشتباه کردم ، منظورم همون گوشه ی کارت گرافیک بود!!می خواشتم بنویسم همون گوشه ی برد گرافیک ، نوشتم همون گوشه ی مادربرد!
ویرایش شد.
البرزجان شرمنده من دست از سرت بر نميدارم خيلي كمكم كردي يه سوال ديگه من يه گندي زدم زدم گرافيك رو سوزوندم توي عكس زير يكي از همينا كه دورش خط كشيدم سوخت !!!! تعمير ميشه يا كاملا به فاك رفت!!!!
![]()
Last edited by rassool; 18-08-2009 at 20:46.
چه جوری این اتفاق افتاد؟ می تونی عکس خود کارت رو بزاری که دقیقأ بفهمم کدوم قطعش خراب شده؟
اصلأ مشکل سیستم به خاطر این بود؟
گارانتی کارت چی هست و مشخصات کامل کارت رو هم بگو تا ببینیم چی می شه!
در کل درستش می کنند!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)