فکر کنم 8510 رو بخرم چون یه قسمتایی فلزی داره
و انصافآ با اینکه من همیشه جانبدارانه طرف نوکیا بودم این رو به نوکیا های هم قیمت سر میدونم
فکر کنم 8510 رو بخرم چون یه قسمتایی فلزی داره
و انصافآ با اینکه من همیشه جانبدارانه طرف نوکیا بودم این رو به نوکیا های هم قیمت سر میدونم
اول ارهفقط یه سوال باطری 8510 ضعیف نیست؟؟؟؟
ولی با یه سری تنظیمات درست می شه
مطمعن هستین؟
تو سگ جونی گوشی های جدید سامسونگ حرف اولو میزنن و من اینو تو تست های چند تا ا زگوشی هاش تو youtub دیدم که چکار میکردنو هیچی نمیشد !
البته باید بگم ااونی که من دیدم تاچ بود این که تاچم نیست ... غیر از اون 8510 با تریلی ااز روش رد شو D: و اینکه باتری هم خیلیا راضین بعضی ها هم گوشیشون اون اوایل که گرفتن سر باتری فروختن ولی بعضی ها هم که طرفدار پر و پا قرص نوکیا بودن اینو که گرفتن طرفدار پر و پا قرص سامسونگ شدن ... بازم انتخاب با خودته
اول از همه از دوستان متشکرم بابت جواب ها و در اخر هم بد نیست بگم برای چی میخوام!!
اگه به نظرتون خوب بود که من این هفته راهی علاعدین شم!
من خیلی برای موزیک گوش کردن میخوامش شاید روزی 10 ساعت اما با هندزفیری معمولی یا بولوتوث نه بلندگوی گوشی!
بنا بر این باید یه جوری کل روز بهم اویزون باشه!!!
رم بالا باسم مهم که خدا رو شکر میخوره!
ممکن روزی 4 تا pdf هم بخوام باش باز کنم!
سرعت عمل و هنگ نکردن هم که....
با تشکر
نبود؟؟؟؟؟؟
فکر کنم بشه اینقدر ازش انتظار داشتاول از همه از دوستان متشکرم بابت جواب ها و در اخر هم بد نیست بگم برای چی میخوام!!
اگه به نظرتون خوب بود که من این هفته راهی علاعدین شم!
من خیلی برای موزیک گوش کردن میخوامش شاید روزی 10 ساعت اما با هندزفیری معمولی یا بولوتوث نه بلندگوی گوشی!
بنا بر این باید یه جوری کل روز بهم اویزون باشه!!!
رم بالا باسم مهم که خدا رو شکر میخوره!
ممکن روزی 4 تا pdf هم بخوام باش باز کنم!
سرعت عمل و هنگ نکردن هم که....
با تشکر
ولی همیشه برای محکم کاری شارژر همرات ببر
به نظر من ان 82 از هردوشون سرتره..![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)