امکانش هست یکی این حد رو حل کنه ؟
اگر کسی راهی رو بلده که بشه از اون طریق عبارت های ریاضی رو که داخل math type مینویسیم بشه داخل این سایت کپی پیست کرد ممنون میشم اگر راهنماییم کنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امکانش هست یکی این حد رو حل کنه ؟
اگر کسی راهی رو بلده که بشه از اون طریق عبارت های ریاضی رو که داخل math type مینویسیم بشه داخل این سایت کپی پیست کرد ممنون میشم اگر راهنماییم کنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
داريم
بنابراين اگر f در 2 مشتقپذير باشد آنگاه
Last edited by eh_mn; 15-08-2009 at 20:11.
اگهبه ازای کدام مقدار m در معادله ی درجه دومیکی از ریشه ها دو برابر ریشه ی دیگر است ؟
جواب: 1 و -2و
ريشههاي عبارت درجه دوي
باشند آنگاه
در اين مسأله داريم. بنابراين از رابطهي (1) داريم
با جايگزاري در رابطهي (2) يك معادلهي درجه دو بر حسب m بدست مياد كه حل اون جواب مساله رو بما ميده.
با سلام و تشکر از پاسخ به سوال های قبلی من
لطفا دو حد زیر را نیز بدون استفاده از هوپیتال و هم ارزی حل کنید :
![]()
با سلام
قدم اول-راهنمائي:
براي حد اول صورت كسر را گويا كن، سپس با معادله سينوس در برابر قوس صورت را ساده كن و سر انجام تغيير متغير u=x-pi/3 بده، ...قضيه حل است.
راهنمائي در مورد حد دوم:
1+cosx را u بگير، بعد ازآن سينوس ايكس بتوان 4 را محاسبه كن، يك منهاي كسينوس u را به سينوس نصف قوس تبديل كن، مخرج را ساده كن و با استفاده از قضيه افشردگي عاملهاي صفر صورت و مخرج را حذف كن.
روسا گفته اند بهتر است در اين موارد راهنمائي كني تا حل، با اين وجود اگر مشكلي بود بگو تا در حل كمكت كنم.
موفق باشيد.
با سلام و تشکر از راهنماییتان
در مورد حد اول من متوجه منظورتان از "با معادله سينوس در برابر قوس صورت را ساده كن " نشدم و به اینجا رسیدم :
در مورد حد دوم من به اینجا رسیدم و بقیه را متوجه نشدم :
با تشکر
با عرض سلام. یه سوال داشتم
در مثلث ABCزاویه A=30وAC=2BCایا می توان گفت زاویه B=90؟چرا؟
با سلام
اگر![]()
انگاه مقادیر a , b , c را حساب کنید.
به ازای چه مقادیر a , b :
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)