دوسوال :
1-مشکل کیفیت صدا فقط در حالت HD ـه یا در حالت D1 هم بی کیفیته ؟
2- این مشکلی که تو GSMArena در قسمت Main disadvantages نوشته جریانش چیه ؟؟ فایل های آفیس باز میشه ولی ادیت نمیشه ؟؟ یه خرده توضیح میدین لطفا؟ :
نوشته شده توسط GSMArena
![]()
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
دوسوال :
1-مشکل کیفیت صدا فقط در حالت HD ـه یا در حالت D1 هم بی کیفیته ؟
2- این مشکلی که تو GSMArena در قسمت Main disadvantages نوشته جریانش چیه ؟؟ فایل های آفیس باز میشه ولی ادیت نمیشه ؟؟ یه خرده توضیح میدین لطفا؟ :
نوشته شده توسط GSMArena
![]()
اقا کیفیت صداش خیلی بد نیست...شاید عالی نباشه ولی بد هم نیست...!!!
رو 8300 هم جواب میده؟ چون 8300 هم کیفیتش خیلی خوبه ولی یکم بغل ماشین مثلا وا میستی که بیس سنگینی داره دیگه صداش قطع و وصل میشه .. .اگه بشه اینو درست کرد دیگه من میرم خودکشی میکنم با فیلمبرداریش![]()
شما بزن *#1546792*# ببین چی میاد
این که واضحه یعنی برای اصلاح یا ایجاد کردن فایل های آفیش شما باید نسخه کامل Quick Office رو خریداری کنید.
دقیقآ علی جاننمي دونم اين روش چطور افزايش كيفيت ميده
اما
ولي مشكلي كه8910 داشت اين بود كه پهناي باندي كه براي ترنسفر داشت
براي صداي با كيفيت و 24 فريم اچ دي كم بودواسه همين سامسونگ براي بالا بردن كيفيت صدا مجبور شد از فريم ريت كم كنه و اون فضا رو
به صداي ضبط شده بده(كه تو رويو آینا هم نويسنده با اشاره به اين موضوع از كم شدن فريم ريت شكايت كرده بود)
حالا با توجه به موضوع بالا
اين كد چيكار ميكنه ؟
از فريم ريت بازم كم ميكنه تا كيفيت صدا بره بالا ؟
اگه تغييري نميده در فريم ريت(كه البته با منطق جور در نمياد) و كيفيت صدا هم ميره بالا
چرا خود شركت اين كد رو استفاده نكرده واسه گوشي ؟
وگرنه نه ساتیو کیفیت ویدئوش میشد VGA و نه اپل آیفون 3GS که جفتشون سی پی یو cortex 600MHZ دارن
شماره میگیره و کدش برای این قابل قبول نیس![]()
اخه این چه حرفیه میزنی داش بهراددقیقآ علی جان
وگرنه نه ساتیو کیفیت ویدئوش میشد VGA و نه اپل آیفون 3GS که جفتشون سی پی یو cortex 600MHZ دارن
شما برو کیفیت تصوریش رو با 8 گیگ مقایسه کن... ببین مشکل از ساتیو و آیفونه یا ازامنیا که اچ دی فیلم میگیره..
باز این بروبچ ضد سامسونگی دارن فاز منفی میدن...!!!
دیروز که گوشی رو خریدم باش خیلی حال کردم صدای 5.1 کاناله رو که فعال کردم مثل این هست که در یک ترانه تفکیک صدای گیتار و ویولون و تبل و غیره رو راحت به مثل یک کنسرت میشنوی
الان رییس پروزه برادرم داره دعاشو به جون من میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)