این N95 8GB عجب گوشی هست فقط اگه نوکیا می یومد N95 8GB رو با ورزن جدید می داد بیرون که تو این ورزن دوربین 12 و۳۲ گیگ رم و صفحه لمسی و۴انچ و پردازشگر ۲ گیگا هرتز و..... داشت چی می شد
دیگه کسی باI8910 و سامسونگ کاری نداشت![]()
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
این N95 8GB عجب گوشی هست فقط اگه نوکیا می یومد N95 8GB رو با ورزن جدید می داد بیرون که تو این ورزن دوربین 12 و۳۲ گیگ رم و صفحه لمسی و۴انچ و پردازشگر ۲ گیگا هرتز و..... داشت چی می شد
دیگه کسی باI8910 و سامسونگ کاری نداشت![]()
Last edited by offlineinternet; 13-08-2009 at 09:10.
به احتمال زياد 2 تغيير توش داده ميشه
با افزايش پهناي باند
يا فيلمبرداريش فول اچ دي ميشه
يا فريم ريتش ميشه 30 و كيفيت صداش هم بهتر
البيته بسيار اميدوارم كه خروجي اچ دي ام اي داشته باشه اين يكي!
بعله منم قبلا به اين موضوع اشاره كردم
يه زماني 2 گيگ يلي حافظه بود
الان 8 گيگش هم كمه
البته اين گوشي خوراكه فيلم كانورت كني بريزي روش
دوست من نتايجي كه تو پست نوشتي ناشي از دانلود اون فيلم هاي نينجا بود ؟
من كه يه ذره از اكانتم مونده تا آخر برج نمي تونم دانلود كنم
چطور ؟
بعله اگه ميداد بيرون كسي نميرفت ولي الان نوكيا چي بيرون داده ؟
95 8 گيگ واقعا در زمان خودش بي رقيب بود(تنها 5 مگا پيكسلي 8 گيگ با صفحه 16 ميليون رنگ)
ولي نوكيا بعد از 82 و 95هيچ محصول هاي اند جالبي توليد نكرده !!
..................
امير خبر نداري مايكروتل 16 گيگ رو كي وارد ميكنه ؟
کد *#154679*# رو بزنید بعد یه قسمت داره که دو تا عدد داره اونارو که دست کاری کنی صداش درست میشه صدای هدفون و اسپیکرشم میشه به اندازه دو برابر افزایش دادچطور ؟
مشکلات HD در ورژن بعدی این گوشی یعنی HD2 با طراحی دیگر انجام میشه
نمي دونم اين روش چطور افزايش كيفيت ميده
اما
ولي مشكلي كه8910 داشت اين بود كه پهناي باندي كه براي ترنسفر داشت
براي صداي با كيفيت و 24 فريم اچ دي كم بود
واسه همين سامسونگ براي بالا بردن كيفيت صدا مجبور شد از فريم ريت كم كنه و اون فضا رو
به صداي ضبط شده بده(كه تو رويو آینا هم نويسنده با اشاره به اين موضوع از كم شدن فريم ريت شكايت كرده بود)
حالا با توجه به موضوع بالا
اين كد چيكار ميكنه ؟
از فريم ريت بازم كم ميكنه تا كيفيت صدا بره بالا ؟
اگه تغييري نميده در فريم ريت(كه البته با منطق جور در نمياد) و كيفيت صدا هم ميره بالا
چرا خود شركت اين كد رو استفاده نكرده واسه گوشي ؟
با این روش بیت ریت صدا تغییر نمیکنه میزان صدای ورودی رو تغییر میده که مثلاً باعث کم شدن صدا و در نتیجه کم شدن خش خش میشه
حالا تو فریمویو جدید که خیلی بهتر شده شما اگه با فریمویو قبلی یه فیلم میگرفتی صداش که واقعا افتضاح بود.
من خودم 8 گیگ این گوشی رو خریدم با یه رم 16 گیگ.که شده 24 گیگ.(به دوستان هم پیشنهاد میکنم رم میکرو رو که به گوشی میگرند 16 گیگ رو بخرند چون سرعتش نسبت به هارد خود گوشی سرعت بالا و هم راحتی داره)
یه چیزی هم بگم الان با وجود هاردهای اکسترنال و لپ تاپ و کول دیسکهای 32 گیگ دیگه بعد از فیلمبرداری زود میتونی فیلمهای گوشی رو بریزی اونها و مشکلی نداره واقعا خود همین 24 گیگ فضای زیادی هست واسه خودش.مساله اینجاست که شما با باطری فول شارژ این گوشی نهایت تا 1.30 الی 2.30 ساعت بتونی فیلمبرداری کنی که بعدش احتیاج به شارژ داره که شما نمیتونی تو عرض 2.30 ساعت همین 24 گیگو پر کنی.
اگه یک دقیقه فیلم 60 مگ حجم داشته باشه شما مثلا با 20 گیگ حافظه میتونی 6 یا 7 ساعت فیلم hd بگیری که خودش یه مقدار خوبی هست.
من خودم صبر کردم تا نظرم رو بعد از نظرات دوستان بدم.
اگه بخواهیم صدای فیلمبرداری این 3 گوشی رو مقایسه کنیم صد در صد برگ برنده ماله n95 8gb هست و سپس i8910 hd و بعدا n97.
کلا از نظر من :
1:n95 8gb
2:i8910 hd
3:n97.
کیفیت صدای n97 تو فیلمبرداری خوبه ولی خیلی پخش ضعیفی داره و این باعث میشه i8910 بهتر از اون باشه ولی کلا n95 8gb تو این زمینه برتری قاطع خودش رو معلوم کرد.
البته من لزومی نمیبینم شما دلسرد بشین چونکه کیفیت فیلمبرداری i8910 بهتره و شفافیت خوبی داره و این خودش هم یه حسن براش حساب میشه.
با آپدیتهای بعدی هم دیگه فکر نکنم کیفیت صدای فیلمبرداری از این بهتر بشه چون دیگه مجبورن فریم بر ثانیه رو پایین بیارن که امری محال هستش ولی ببینیم تو فریمویو بعدی چی میشه.
موفق باشید.
نینجا جان دستت درد نکنه من همین الان دانلود فیلمها رو تموم کردم و دیدم من هم اگه بخوام رای بدم.
اول به n95 8gb و بعدا به i8910 و بعدش به n97 .
واقعا جای تشکر داره که شما بدون تعصب بهترین مقایسه ها رو انجام میدید با بهترین عکسها. و در این فروم و فروم موبایلستان میزاری.
تو موبایلستان تا بحال نزدیک 6 یا 7 نفر خریدن ولی یکیش نتونسته یه مقایسه بزاره که مثل مقایسه شما توپ و عالی باشه.این کار شما واقعا جای تشکر داره.
به هر حال ما منتظریم تا قلکمون پر بشه و این ابر قدرت رو بخریم.![]()
ali racer
دوست من نتايجي كه تو پست نوشتي ناشي از دانلود اون فيلم هاي نينجا بود ؟
من كه يه ذره از اكانتم مونده تا آخر برج نمي تونم دانلود كنم
آره با فیلم هایی که نینجا آپلود کرده بود ، به این نتیجه رسیدم..........
Last edited by Best N95; 13-08-2009 at 11:44.
ببخشید چه جوری میشه کیفیت صدای فیلم برداری رو افزایش داد؟
منظورتون با آپدیت کردنه؟
تا مثلا کیفیت فیلم برداریش بشه 30 فریم در ثانیه؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)