یعنی حجم هر بازی میشه 4 گیگ!!!
این آپدیت کی قراره بیاد؟؟!!
یعنی حجم هر بازی میشه 4 گیگ!!!
این آپدیت کی قراره بیاد؟؟!!
وای پدرام جون چه شود !!!! من با اینکه 120 تا هارد دارم ولی برای همه ی بازی هام کفایت نمیکنه !!!
اگه اینطوری بشه که محضره پسر !!!
این جور که بوش میاد MS میخواد بره تو فکر باز گذاشتن هارد Xbox 360 برای نصب هر گونه فیلم و موزیک و غیره .
بازم با همه این خوبی ها که هممونو خوشحال میکنه با وجود بلای بزرگ ماکروسافتی
دوباره در نهایت همه یه ضد حال بزرگ در بیش داریم!!
با وجود همه این امکانات و حتی اومدن متال گیر برای ایکس باکس بازم ضد حال وجود داره.
اول سه چراغ بعدم متال گیر بدونه اسنیک!!
یکی یه حرف خوبی میزد که هرچی میگذره انگار بیشتر صدق میکنه.
ماکروسافت داره تو باتلاق سونی دست و پا میزنه که فرجامی جز سه چراغ های پر رنگ تر
و بیشتر حاصلی نداره.به امید وجود ایکس باکسهایی با معرفت مثل پلی استیشن!!!!!!!!!!!!
<<این خوشحالی ها خیلی زود از یاد هممون میره>>
Last edited by alipsp; 11-08-2009 at 11:00.
شما یا متن رو کامل نخوندید
یا تاحالا تو هارد بازی نصب نکردید
همین الانت حجم خیلی بازی ها دروربره 4 یا 5 که تو این update قراره مثلا برای اون بازی SNK بشه 700 مگ
که این یعنی محشر
update قرار بوده تا امروز ساعت 8 بیاد اما هنوز خبری نیست
با توجه به تجربیات قبلی و اختلاف ساعت ها تا شب میاد
اره نوید خیلی عالی میشه ولی از اونورم فکر کنم یکم تفاوت داشته باشه با نصب کامل تو هارد از نظر زمان load
من الان چک کردم هنوز نیومده
سعید جان مگه شما چند تا بازی میخری با هم ؟
من که ماهی اگه بازی های درست حسابی بیاد و رو pc نگرفته باشمشون
سر ماه 7 یا 8 تا سفارش میدم که اونهایی که واقعا تاثیر داشته باشه نصب کردنشون رو نصب میکنم
که تو 90 درصد مواقع تعدادشون به 2 هم نمیرسه
با این تفاسیر 20 و 60 هم زیاده چه برسه به 120
شما مثل این که کلا مشکل داری اره ؟
اصلا این حرف ها چه ربطی به بحث ما داشت
ما این همه تو این تاپیک به خصوص صفحات اخیر راجع به به فراموشی سپردن شدن rrod با اومدن برد های جدید و مخصوصا روش های cooling و افزایش زمان انجام بازی اونم یک ضرب و بدون استراحت تا 12 یا 13 ساعت در طول یک سال خبر دادیم
مساله ای که اثبات شده
اونوقت شما میای میگی rrod ضد حاله ؟
خوب تقصیری هم شاید نداشته باشی
ندونستن و اطلاعات کم عیب نیست
به خصوص این که دور تا دور ادم رو یک مشت فروشنده کند ذهن و مردمی در بر بگیرن که از سال 2005 که اون برد zephyr این قضیه رو ایجاد کرد هر جا اسم 360 میاد میگن rrod بدون این که تحقیق کنن که از 2007 به این سمت چه تحولاتی صورت گرفته
مساله بعدی هم قضیه دست و پا زدن بود
اینم باز از اطلاعات غلط و معکوس شما منشا میگیره چون در حقیقت درست برعکس این قضیست
طوری که کارشناس های videogame industry رسما جنگ این نسل رو تمام شده و برنده اون رو microsoft میدونن و sony رو به این مساله دعوت کردن که از الان برای نسل 8 و رقابت تو اون نسل خودش رو اماده کنه
چون الان sony هست که بدجوری داره فرو میره
اومدن snake یا نیومدن اون هم مساله خیلی خنده داری بود
مگه Metal gear solid اقای kojima محدود به snake بوده ؟
اگه اینطوریه خوب باز هم از اطلاعات و درک غلط شماست
که یا این بازی و element های مهم اون رو که تبدیل به همچین اسم بزرگی کرده رو نمیشناسی
یا اصلا شماره های قبلیش رو بازی نکردی
یا اگه هم بازی کردی از سر وقت گذرانی بوده و دقیق محوش نشدی
این بازی به خاطر
- روایت داستانی
- , شخصیت پردازی سنگین و قوی
- , موسیقی فوق العاده
- , گرافیک دیدنی
- و ......
معروفه نه صرفا solid snake
که در اوردن همچین عنوان exclusive از چنگ sony همون طور که اعلام شد بزرگترین سورپرایز E3 امسال بوده و به گفته خود مسولین تو کنفرانس MS تنها تکه پازلی بود تا مجموعه بازی های بزرگ 360 رو کامل کنه
xbox 360 های ماها که معرفت خودش رو تو این 15 ماه ده برابر کنسول های sony نشون داد
اگه هم به کسی بی معرفتی کرده به خاطر این بوده که owner اون کنسول معرفت نگهداری بهینه رو در موردش رعایت نکرده
هنوز یادم نمیره مرداد سال قبل تو گرمای 40 درجه بدون cooling کردن 8 ساعت و 25 دقیقه شاهکار grid زدیم تو رگ
sony هم معرفت خودش رو با از دست دادن چپ و راست عنوان های انحصاری به fan هاش نشون داد
Last edited by pedram_sad; 11-08-2009 at 12:11. دليل: غلط املایی به دلیل تایپ سریع
خب بچه ها ظاهرا FaceBook و یه سری چیزهای دیگه که قولش رو داده بودن اضافه شده ! تا عصری Update رو انجام میدم و میام میگم که چه تغییراتی ایجان شده !
چند تا سوال داشتم از همه اساتید محترم:
1. کنسول های ایکس باکس360 ساخت کدوم کشوره؟
2.قوانین گمرک برای وارد کردن یک دستگاه از این کنسول از خارج چیه؟
چون قصد دارم یک کنسول از ایتالیا یا آلمان یا دبی وارد کنم،نمی دونم میذارن یا نه،چون تو این تاپیک مطرح شده کار سختیه،یا رو دستگاه خط و خش می اندازن،لطفا تجارب خودتون رو مطرح کنید....
والا پدرام جان من هرچی بازی دارم روی هاردم نصبهواسه همین کم آوردم
ولی پدرام جان فکر میکنم این قضیه ی نصب بازی در داشبورد جدید که باعث میشه همچین کاهش حجمی داشته باشه زیاد جالب به نظر نیاد چون هیچ سیستم نرم افزاری Compressor نمیتونه یک حجم 5 گیگ رو به 1 گیگ یا 700 مگ تبدیل کنه پس میشه گفت به احتمال قوی این حالت بر میگرده به نصب بازی هایی که به صورت Minimum اینستال میشدند و جزو بازی های تقریبا قدیمیه PC بودند
که در این سیستم فقط برای کمک به LOADING های سنگین و افزایش Render Processing ها استفاده میشد که باز در اصل بازی از روی دیسک LOAD میشد .
حالا نمیدونم پدرام جان این حالت به صورت انتخابی هست , یعنی اینکه برای نصب بازی گزینه هایی به صورت Full Install یا Minimum Install هست یا نه !!!
عزیز فقط هر وقت اومد یه تست بزن ما رو خبر کن.
Last edited by SamGun; 11-08-2009 at 14:18.
کابل dvi فابریکی که خود مانیتور داره به hdmi وصل میشه؟؟؟؟
فوری !
آقا پدرام بد برداشت کردی داداش.
والا تا اونجا که من یادمه اسنیک همیشه نقش اصلی بود البته به غیر از رایدن و لیکویید و نیومی و بیگ ماما وغیره که حضور فعال داشتند.
البته اومدن متال 4 درسته خند دار بود.اگه یادت باشه تو آخرای بازی یجا اوتاکون به اسنیک میگه سی دی 1 تموم شد که ناگهان یادش میاد دیسک بلو ری هست و پلی 3.
در باره سه چراغ هم همیشه احتمالش هست و شما خیلی با اطمینان نگو که اون دوره تموم شد.
به نظر من وقتی در کنفرانسe3 سخنگوی ماکروسافت اومد و دقیقا همین جمله رو گفت:
من از تو ممنونم هیداو که به ما اجازه دادی با سالید اسنیک بازی کنیم
و دقیقا جواب کوجیما این بود:
من نگفتم اسنیک فقط متال گیر!!
خوب شما چه برداشتی میکنی؟
بعد به عقل خودت رجوع کن یه بازی با حجم 5گیگ کیفیت داره یا همون بازی با حجم 1گیگ؟
به هر حال منم مثل بقیه خوشحالم و منتظر شاهکار های دیگه از هر دو شرکت.
اینایی هم که به بنده حقیر توضیح دادی خدا از دهنت بشنوه برادر
Last edited by alipsp; 11-08-2009 at 15:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)