از dominator خوشم اومده...قیمت این مدل TWIN2X4096-8500C5D چنده؟...نمایندگی corsair کیه؟
از dominator خوشم اومده...قیمت این مدل TWIN2X4096-8500C5D چنده؟...نمایندگی corsair کیه؟
فرقی نداره. ولی من اگه واسه خودم بخوام بخرم Corsair می گیرم.تو بین ocz و corsair کدومو انتخاب میکنی؟
من طبق جستجو هایی که کردم تایمینگ در کارایی رم تاثیر زیادی داره ولی چرا رم هایی که برای اورکلاک بهینه شده تایمینگ بالاتری دارند؟
در تایمینگ فعلا مارک geil بود که کمترین تایمینگ رو داشت...شما مارکی میشناسید که تایمینگ کمتری داشته باشه؟
Team Group Xtreem 2Gb 800 CL4شما مارکی میشناسید که تایمینگ کمتری داشته باشه؟
حدود 30 تومن
بله دوست من اما از پکینگ رم میشه فرقشو به خوبی متوجه شد
شما آدرس نمایندگی geil رو دارید؟...من این مدلو میخوام...قیمتش چنده؟
DDR2 Ultra Plus Dual Channel kit
PC2-6400 DDR2-800+ Dual Channel Kit
این مدل 4 گیگه و تابحال در جستجوی من پایین ترین تایمینگو داره یعنی 3-3-3-8
رم های geil چه علامتی برای اصل بودنشون دارن؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولتاژ رم ها چرا با هم فرق میکنه...آیا این ولتاژ بالاتری که نوشته توسط مادربورد به صورت خودکار تامین میشه یا نه همون اورولتاژ دستی باید صورت بگیره?
سلام. رم خیلی خوبیه ، فقط قابلیت اوکلاک بالایی نداره و حتی ممکنه که به 1100 مگاهرتز هم نرسه( در حالت پایدار)
سایت geil رو دید زدم...خیلی خوشم اومد مخصوصا وقتی دیدم در ایران یک نماینده ی رسمی داره...اون مدلی که از ultra plus میخواستم گیرم نیومد ولی مدل black dragon هست که مخصوص بازی هست...من معمولا این میزان رمو برای بازی استفاده میکنم...نظرتون در مورد این رم چیه؟...در ضمن نوشته با ولتاژ 1.8 تاخیرش 5 و با ولتاژ 2.0 تاخیرشو میشه به 4 رسوند...این میزانی که اعلام کرده خودم باید اورولتاژ کنم؟...در این مورد چون شرکتش اعلام کرده مشکلی براش پیش نمیاد...درسته؟
بله ، باید خودتون ولتاژ رو به صورت دستی تنظیم کنید و روی 2 بزارین ، هیچ مشکلی هم پیش نمی اد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)