طبقه های 5-6 علاء الدین حدود 360 با گارانتی میدن.
در مورد gps من موفق شدم مپ رو لود کنم ...(البته نه به دلیل start چون قبلا امتحان کرده بودم نشده بود)
جدیدا یه مموری کارت 4گیگ توشیبا کلاس 4 خریدم ... به طور عجیبی برنامه های جاوا بهتر کار میکنن
قبلا خیلی از بازیا و برنامه ها رو اجرا نمیکرد اما الانراحت اجرا میکنه !! دلیل منطقیش رو هم نمیدونم !!
درود
من اول پيشنهاد ميكنم برنامه و تمامي فايل ها و فولدرهاي مربوط به اون رو از گوشيت پاك كني ؛
اما شيوه اي كه من نصب كردم :
گوشي رو با USB و از طريق حالت Mass Storage (ذخيره انبوه) به كامپيوتر وصل كردم، بعد دو فايل مربوطه رو كپي كردم رو مموري كارت، بعد گوشي رو از كابلش جدا كردم و برنامه رو از خود گوشي و به طريقي كه در همين فروم گفته شده نصب كردم و اجراش كردم و ازش خارج شدم؛ بعد دوباره گوشي رو به كامپيوتر وصلش كردم و نقشه ها رو در پوشه مربوطه كپي كردم؛ الان هم بدون هيچ مشكلي دارم حالشو مي برم.
بايد توجه داشت كه 2 قاشق نمك را در پايان كار اضافه كرد!!! شوخي كردم، اين طريقه نصب برنامه توسط من بود كه احتمال اشتباه در طي مراحلي از اون وجود داره؛ اما فعلا كه من دارم بدون هيچ عيبي ازش استفاده مي كنم؛ شما اينو امتحان كن، بعد اگر باز هم مشكل داشت، بگو تا ببينيم چه ميشه كرد .
پيروز و سربلند باشيد
بچه ها جایی رو میشناسید که مپ های این نرم افزار رو داشته باشه ؟ من دنبال مپ اهوازش هستم
سلام به همگی
محمد جون اگه مپ اهواز نبود، خوب خودت یه نقشه با کیفیت بالای اهواز رو از اینترنت بگیر و کالیبرش کن![]()
با سلام
من می خوام گوشیم رو بفروشم
اصل پارس کامتل ، 400 هزار تومان از علاء الدین خریدم
تاریخ شروع گارانتی 88/1/15
تاریخ خرید 88/2/22
کاملا تمیز
کلیه قطعات همراهش هم کامل هست
خودتون قیمت بزارید و تماس بگیرید :
بین 300 تا 400 هزار تومان
تلفن های تماس :
اول 940 0 955 0935
دوم 977 20 44 0261
با تشکر ، سپهر عادل
این رو بگیرید ضرر نمی کنید
الآن همتو علاء الدین فوقش تا 370 هست
ارزونتر گیرتون نمیاد
می خواین بخرین بیاین مال من رو بخرید که 3 ماه هم نمیشه کار کرده و دقیقا" مثل نو هستش ، یعنی تمیز
این رو هم بگم که تا 350 هست ، ولی گارانتی الکی ، گارانتی که تو کارتش نوشته که چیز های زیر جزو گارانتی محسوب نمی شه :
خاموش شدن گوشی ، گم شدن قلم ، خراب شدن قلم ، خراب شدن قاب گوشی ، مشکل نرم افزاری ، مشکل سخت افزار و ...
ولی پارس کامتل ، اگه حتی قلمت رو هم گم کنی داره
قاب گوشی خراب بشه عوض میکنه
قیمت نسبت به گارانتی الکی نصف هست
خدمات در کوتاه ترین زمان و بهترین جالت انجام میشه
این بود نقاط قوت پارس کامتل و نقاط ضعف گارانتی های دیگر ...
Last edited by sepadl71; 10-08-2009 at 10:56. دليل: ندارد
چرا می خوای بفروشی؟![]()
از گوشی خسته شدم
و دوم اینکه نمیتونم از امکانات کامل gps و gprs تو کرج استفاده کنم
می خوام 5800 بگیرم
فرقشون چیه ؟
اینه که این سیستم عامل نداره ولی 8 مگاپیکسل دوربین داره
و اون سیستم عامل داره ولی فقط 3.2 مگاپیکسل دوربین داره
فرق فقط همینه
ولی قیمت 100 تومان تفاوت داره
سامسونگ هم که قیمت هاش همش الکی بالا هست
Last edited by sepadl71; 10-08-2009 at 11:01. دليل: ندارد
DariushGreat عزیز
شما بیا گوشی من رو بخر
حالا با هم راه میایم
300 که خونواده میزارن ، یه مقدار جور کن ، مثلا" تا 330 ، ضرر نمی کنی
کی و کجا قرار بزاریم؟
من قول میدم از خرید پشیمون نمی شی
من 100 درصد گارانتی میکنم
آدرس و تلفن منزل رو میدم تا هر مشکلی پیش اومد تو 3 سوت حل کنم
منتظر تماست هستم 09359550940
Last edited by sepadl71; 10-08-2009 at 11:54. دليل: ندارد
امیدوارم با سجاد جان معاملت بگیره ولی شما باید میدونستی این گوشی رو بیشتر واسه دوربینش ساختن
و این که شما داری 5800 میخری یعنی دوربین زیاد مهم نیست برات ... به هر حال باید قبل از خرید گوشی
خوب تحقیق کنی نه همینجوری .... 5800 هم گوشی زیاد خوبی نیست .. یکی از دوستام داره ... اینترفیسش
خیلی خشکه .. مثلا تو رنوار برای اسکرول کردن صفحه کافیه فقط دستتو رو صفحه بکشی ولی تو 5800
باید حتما دستتو روی نوار اسکرول بذاری و بالا پایین کنی !! تاچ خوبی هم نداره بهتره بیشتر تحقیق
کنی دوست من که ازش راضی نیست .. بهتره خودتون از نزدیک ببینیدش
در مورد قیمت هم نمیخام فضولی کنم ولی 330 جدا" بی انصافیه !! گوشی که استفاده میشه دیگه
دست دومه .. حالا چه یه روز کار کرده باشه چه یه سال ... مهم تمیز بودنشه
من نمیخام قیمتی مشخص کنم ولی انصافا گرون میخای بدی تازه گوشیای lg کلا تو ایران زیاد طرفدار
ندارن و دسته دوم فروختنشون خیلی افت قیمت داره
البته ببخشید که فضولی کردم
Last edited by dark fear; 10-08-2009 at 16:53.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)