سلام.
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
چند ماه دیگه, بازیکن سال فیفا (FIFA World Player of the Year) با توجه به عملکرد بازیکن ها در فصل 2008-2009 معرفی خواهد شد. پیش بینی شما چیه؟
FIFA به منظور تعیین این عنوان, بین مربیان و کاپیتان های تیم های ملی نظرسنجی می کنه. به این ترتیب که هر مربی 3 رای با امتیازهای 5, 3 و 1 خواهد داشت و به ترتیب به بازیکن هایی که مد نظرش هست اختصاص میده. مجموع این امتیازها بازیکن برتر سال و همچین رده های بعدی رو مشخص میکنه. در این انتخاب Champion's League معمولا بیشترین اهمیت رو داره.
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
نکته 1: بخاطر غیر فعال بودن انتخاب چندگانه, تمرکز نظرسنجی ما روی رتبه اول هست.
نکته 2: لطفا به عنوان نظر سنجی دقت کنید. پیش بینی شما از انتخاب FIFA مطرحه. نه علاقه و نظر شخصی.
مثال
بازیکن مورد علاقه من = رونالدینیو
بازیکن مورد علاقه در نامزدهای امسال = ژاوی
بازیکنی که در نامزدهای امسال ترجیح میدم انتخاب بشه = مسی
بازیکنی که پیش بینی می کنم انتخاب میشه = مسی --------> رای من در نظرسنجی
نکته 3: گزینه های ابتدایی نظرسنجی با توجه به لیست برترین های سایت معتبر Goal قرار گرفتن.
نکته 4: در میانه و انتهای لیست هم بازیکنان بزرگی قرار دارن. ترجیحا یکبار لیست رو چک کنید و بعد رای بدید.
ویرایش:
ليست نامزدهاي توپ طلا اعلام شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.

فیفا چه کسی رو به عنوان بهترین بازیکن سال 2009 جهان انتخاب خواهد کرد؟
 فیفا چه کسی رو به عنوان بهترین بازیکن سال 2009 جهان انتخاب خواهد کرد؟

جواب بصورت نقل قول
  جواب بصورت نقل قول

.gif) 

.gif)