تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 33 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 323

نام تاپيک: اصطلاحات تخصصی عکاسی دیجیتال

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ضمن تشکر، شنیدم اخیرا شرکت پاناسونیک با ادغام این ویژگی با AF Tracking ، ویژگی جدیدی با عنوان IA بوجود آورده است. آیا اطلاعاتی در این خصوص دارید؟ ممنون...
    IA مخفف intelligent auto هستش ... ترکیب چندتا تکنولوژی موجودش بوده ؛ که هرکدوم نماینده کنترل خودکار یکی از پارامترهای عکاسی هستند :

MEGA O.I.S,
    Intelligent ISO Control,
    Face Detection
    Scene Selector

نه خیلی چیز جدید و انقلابی ای نیست و همونطور که توی پست قبلی گفتم ، هر کمپانی اومده و روی مفهوم "تنظیمات هوشمند و اتو برای عکاسی بهینه" یه اسم گذاشته ... اینم اسم مورد نظر پاناسونیکه .. (مثلا توی هندی کم های جدید این کمپانی که صفحه نمایش تاچ دارن ؛ می تونی با لمس صفحه ، فرمان AF Tracking رو بدی حتی!)

مطالعه بیشتر : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 5 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Your Friend's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

IA مخفف intelligent auto هستش ... ترکیب چندتا تکنولوژی موجودش بوده ؛ که هرکدوم نماینده کنترل خودکار یکی از پارامترهای عکاسی هستند :

MEGA O.I.S,
    Intelligent ISO Control,
    Face Detection
    Scene Selector

نه خیلی چیز جدید و انقلابی ای نیست و همونطور که توی پست قبلی گفتم ، هر کمپانی اومده و روی مفهوم "تنظیمات هوشمند و اتو برای عکاسی بهینه" یه اسم گذاشته ... اینم اسم مورد نظر پاناسونیکه .. (مثلا توی هندی کم های جدید این کمپانی که صفحه نمایش تاچ دارن ؛ می تونی با لمس صفحه ، فرمان AF Tracking رو بدی حتی!)

مطالعه بیشتر : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خیلی ممنون.. اطلاعات شما محشره ... لینک مربوطه هم خیلی جالب بود.

4. این کاربر از Your Friend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز H a m e e d's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    گیلان

13

من تمام مطالب مفیدی که تا الآن در این تایپیک گفته شده رو یه جا به صورت یک فایل PDF درآوردم.
    لینک دانلود فایل PDF:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی از اونجا که این متون یه سری hyperlink هم داشتن و ممکنه به صورت PDF فعال نباشن (من با Foxit به نتیجه نرسیدم) و همچنین جهت ویرایش راحت تر توسط خود شما در اینجا نسخه ای با فرمت docx هم قرار میدم:
    کد:
    Last edited by H a m e e d; 07-08-2009 at 00:02.

6. 3 کاربر از H a m e e d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Excel-VB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض فوکوس دائم

AF TRACKING فک کنم برای عکاسی از سوژه های پر سرعت باشه ... بطوری که پشت سر هم فوکوس میکنه تا سوژه از فوکوس در نره و برای عکاسی ورزشی خوبه .
    اگه اشتباه نکنم باید این باشه ...

سعی کینم بازم اطلاعات بگیرم براتون

سلام بر دوستان عزیز
    در واقع AFB یا Auto Focus Braketing یا AT Tracking به معنی فوکوس دائم روی سوژه نیست!
    فوکوس دائم زمانی کاربرد دارد که دوربین SLR شما این قدرت را داشته باشد که در 1 ثانیه چندین بار شات بزند! و همانطور که می دانید غیر از SLRها، دوربین های فعلی این قدرت را ندارند و دوربین Compact یا نیمه حرفه ای شما فقط می تواند در حدود 1 ثانیه 1 شات بزند بنابراین نمی توانید با گزینه AF Tracking از پرنده ای که در حال پرواز است عکاسی کنید ... گزینه مربوط که به معنی فوکوس دائم می باشد نامش Servo می باشد که به معنی فوکوس تقریبا دائم روی سوژه ای می باشد که ابتدا ساکن است و ناگهان جهش می کند .. فرض کنید از زنبوری عکاسی می کنید که ناگهان به پرواز درمی آید .. در این حالت وقتی روی Servo باشد زنبور در حال پرواز فوکوس می شود ... در کل AF Tracking برای حرکت های بسیار جزئی و کوچک در حد لرزش گیر کارائی دارد و فوکوس دائم وقتی معنا دارد که دوربین SLR باشد ..
    دوربین نیمه حرفه ای SX10 تمام این گزینه ها را دارد اما نتیجه عملاً آن چیزی نیست که در یک دوربین SLR مشاهده می فرمائید!
    AFB تنها به شما 3 عکس پی در پی می دهد که فقط و فقط زمانی کاربرد دارد که سوژه تکان جزئی می خورد (مثلاً از تعدادی عکس می گیرید و 2 نفر از بین این تعداد، پلک می زنند) بنابراین شما از بین 3 عکس می توانید آن را که موقعیت بهتری دارد انتخاب کنید .. کاربرد اصلی AF Tracking پیدا کردن موقعیت درست یک جسم در بین اجسام دیگر است که در فواصل مختلفی از یکدیگر قرار دارند و به این ترتیب شما 3 عکس خواهید داشت که هر یک موقعیت فوکوس مختلفی نسبت به دیگری خواهد داشت ...
    آنچه مورد نظر دوستان است احتمالا گزینه Servo می باشد که در حالتی که سرعت شاتر بالا باشد کارائی دارد در غیر اینصورت فقط باید به دوربین های SLR فکر کرد ...
    با احترام
    کاویان
    Last edited by Excel-VB; 13-08-2009 at 08:22. دليل: رفع غلط های تایپی

8. 2 کاربر از Excel-VB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    من تازه شروع کردم به یاد گیری عکاسی.دوربینی که خریدم g10 canon است.الان دارم دفترچه کنون رو میخوانم که بیشتر با قابلیت های دوربین آشنا بشم
    و در کنارش یک سری اصطلاحات رو هم می خوانم مثل شاتر و دیافراگم و ...
    در مورد دیافراگم البته شاید الان زود باشه که بخواهم خیلی سریع یاد بگیرم ولی چون خودم دارم یاد میگیرم
    باید سئوال کنم
    وقتی میخواهم از یک لیوان عکس بگیرم که سوزه من واضح و پشت صحنه کدر گرفته شود
    عدد دیفراگم من هر چه کمتر باشه عمق میدان کمتر من اینجا سئوال دارم که این عکس که میخواهم بگیرم
    من عمق میدان رو متوجه نمیشم . عمق میدان خود دوربین تنظیم میکند؟
    و من نتونستم یک همچین عکسی بگیرم حالا برای امتحان فقط 1 بار و از فوکوس هم استفاده کردم
    منمنون میشم راهنماییم کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من با عکس گرفتن در شب هم خیلی مشکل دارم

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

سلام
    من تازه شروع کردم به یاد گیری عکاسی.دوربینی که خریدم g10 canon است.الان دارم دفترچه کنون رو میخوانم که بیشتر با قابلیت های دوربین آشنا بشم
    در مورد دیافراگم البته شاید الان زود باشه که بخواهم خیلی سریع یاد بگیرم ولی چون خودم دارم یاد میگیرم
    باید سئوال کنم
    عدد دیفراگم من هر چه کمتر باشه عمق میدان کمتر من اینجا سئوال دارم که این عکس که میخواهم بگیرم
    و من نتونستم یک همچین عکسی بگیرم حالا برای امتحان فقط 1 بار و از فوکوس هم استفاده کردم
    هر چقدر دیافراگم عددش کمتر بشه پشت سوژه محوتر میشه. البته این که چقدر محو بشه به غیر از دیافراگم به فاصله ی دوربین تا سوژه و فاصله ی سوژه تا پشتش هم ربط داره.

12. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Excel-VB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض دوربین G10

سلام
    باید سئوال کنم

سلام دوست عزیز
    شما با دوربین G10 نمی توانید این کار را انجام دهید مگر اینکه فاصله لیوان تا پشت صحنه زیاد باشد (حداقل 2 متر) و شما در فاصله نزدیک روی لیوان فوکوس کنید که در این حالت خود دوربین بصورت اتوماتیک پشت صحنه را تار می کند! دیافراگم باز و بسته با دوربین های SLR (لنز خور) حرفه ای امکان پذیر است نه با دوربین های آماتور مثل G10 (که اشتباهاً برخی آنرا نیمه حرفه ای می دانند) .. کلاً سری G جز دوربین های Compact و آماتور می باشند.
    با احترام
    کاویان

14. این کاربر از Excel-VB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام
    باید سئوال کنم

این مطلب می تونه در مورد عمق میدان کمکتون بکنه.

کد:
    Last edited by Senator_F; 23-08-2009 at 13:49.

16. این کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

مرسی از همه دوستان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •