تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 24 از 24

نام تاپيک: تشکیل شبکه توی کوچه!!!!!

پروفشنال ahmad72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

من تو کوچمون این کارو کردم و بیشترین فاصله با لن هم 55 متر هست و سرعت یک مگ در ثانیه هست موقع کپی
    برای کابل کشی هم کابل رو دقیق از جاهایی که کابل تلفن میرفت تو خونه همسایه ها استفاده کردم که نمای کوچه خراب نشه .
    الان هم چهار نفر اینطوری به هم وصلیم و داریم صفا میکنیم
    برای نرم افزار چت سافتروس مسنجر رو نصب کن
    برای دادن اینترنت هم سی سی ------ رو نصب کن
    برای کنترل دستکتاپ و چت صوتی و تصویری هم هیچی نت میتینگ اکس پی نمیشه که متاسفانه من دیگه اکس پی ندارم
    سوالی داشتی ازم بپرس ( از اون جایی که این کارو عملی انجام دادم میگم )
    ای دی یاهو من : masih.enter
    سلام.ممنون از همکاری و راهنماییتون.
    شما از چه کابلی استفاده کردین؟قیمت؟چند متره؟کابل رو از وسط کوچه هم رد کردین یا هر 4 تا خونه تو یه ردیف هستن؟از کارت شبکه استفاده کردین؟قیمت؟
    ما هم 4 نفریم میخوایم به هم وصل شیم ولی 2تامون از بقیه مهمتریم...
    راستش الآن مهمترین مشکل ما عبور کابل از توی کوچه هست که بابام میگه غیرقانونیه و دوستمون sima-6600 میگه نیست.
    فعلا هم قدرت مطلق بابامه.باید اونو متقاعد کنم اگه واقعا غیرقانونی نیست!!!

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ببین شاید بابات میخواد که شبکه نشید.به هر حال این کار غیر قانونی نیست.در ضمن در فاصله بیشتر از 100 متر هم جواب میده قیمت کابل CAT5 متری 300 تومان قیت هاب 4 تای 20 هزار تومان.کارت شبکه هم که همه کامپیوتر ها دارن LAN.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام.ممنون از همکاری و راهنماییتون.
    شما از چه کابلی استفاده کردین؟قیمت؟چند متره؟کابل رو از وسط کوچه هم رد کردین یا هر 4 تا خونه تو یه ردیف هستن؟از کارت شبکه استفاده کردین؟قیمت؟
    ما هم 4 نفریم میخوایم به هم وصل شیم ولی 2تامون از بقیه مهمتریم...
    راستش الآن مهمترین مشکل ما عبور کابل از توی کوچه هست که بابام میگه غیرقانونیه و دوستمون sima-6600 میگه نیست.
    فعلا هم قدرت مطلق بابامه.باید اونو متقاعد کنم اگه واقعا غیرقانونی نیست!!!

من از کابل معمولی استفاده کردم که یه بسته خریدم شد 55 هزار تومن که متری فکر کنم برام 150 افتاده باشه البته به اندازه 5 نفر دیگه هم برام کابل مونده .

سه تا خونه یک طرف بودن و یکی دیگه هم اون طرف ماست .
    کارت شبکه فقط دو تا از دوستام که درایور مادربوردشون رو گم کردن براشون از یه سیستنم قدیمی کندم دادم بهشون چون تو فاصله زیاد نمیدونم مشکل از کجا بود که اگه درایور خود لن رو نصب نمیکردم اون ها نمیتونستند بیان ولی خودم و یک نفر دیگه از لن مادر بورد استفاده میکنیم .

قیمت کارت شبکه دوستام تقریبا دونه ای چون دست دو بود 4 اتومن در اومد قیمت هاب هشت نفری هم چون دست دو گرفتم برام 13 در اومد .

از نظر قانون هیچ مشکلی نداره که چهار تا بچه که برن تو خیابون دنبال ناموس مردم و احیانا معتاد بشن بجاش بشینن پشته سیستم خودشون تو محیط امن خونه و کانتر و جنرال و وارکرفت بازی کنن بعدش هم همیشه با هم در ارتباط باشن تازه قانون خیلی استقبال هم میکنه از این چیزا

در باره کابل هم بهترین راه همون هست که تمام کابل ها رو دقیق از کنار کابل هایی که برای تلفن هست رد کنی و خیلی خوشگل هم میشه

برای قانع کردن پدرت یه نامه براش بزار صبح کناره تختش با این مضمون :
    سلام بابا
    من الان خونه نیستم و دیگه بر نمیگردم من دیگه 18 سالمه و بزرگ شدم . دیروز رفته بودم با اون سه تا بچه دیگه کوچه پارک . یه خانمی اومد جلو و از ما ساعت پرسید . یه مقداری باهم صحبت کردیم و دیدم خیلی ما به هم میایم و با هم خوشبخت میشیم . اقدس 20 سال از من بزرگتره و من الان باهاش فرار کردم شمال و ما میخوایم با هم کار کنیم و یه خونه بسازیم و صاحب 15 تا فرزند بشیم . اون معتاده لی قول داده از این به بعد فقط تریاک بکشه و کراک رو بی خیال بشه . تازه قرار شد اگر نتونستیم با هم پول در بیاریم بزنیم تو کار سرقت از بانک و ادم ربایی و بریم مفسد فل ارض بشیم . البته نمیزارم کار به اون جا بکشه . راستی بابا نگران نباش من الان تو اتاقم هستم و فقط میخواستم بدونی اگر این شبکه کوچه ما وصل نشه من در معرض چه تهدید هایی تو این جامعه قرار دارم . پس خواهش میکنم هم موافقت کن هم خودت هزینه این کارو بده که خدای نکرده این بلاها منو تهدید نکنه .
    دوستدار تو پسرت
    Last edited by masih_enter; 07-08-2009 at 13:07.

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

14

من از کابل معمولی استفاده کردم که یه بسته خریدم شد 55 هزار تومن که متری فکر کنم برام 150 افتاده باشه البته به اندازه 5 نفر دیگه هم برام کابل مونده .

سه تا خونه یک طرف بودن و یکی دیگه هم اون طرف ماست .
    کارت شبکه فقط دو تا از دوستام که درایور مادربوردشون رو گم کردن براشون از یه سیستنم قدیمی کندم دادم بهشون چون تو فاصله زیاد نمیدونم مشکل از کجا بود که اگه درایور خود لن رو نصب نمیکردم اون ها نمیتونستند بیان ولی خودم و یک نفر دیگه از لن مادر بورد استفاده میکنیم .

قیمت کارت شبکه دوستام تقریبا دونه ای چون دست دو بود 4 اتومن در اومد قیمت هاب هشت نفری هم چون دست دو گرفتم برام 13 در اومد .

از نظر قانون هیچ مشکلی نداره که چهار تا بچه که برن تو خیابون دنبال ناموس مردم و احیانا معتاد بشن بجاش بشینن پشته سیستم خودشون تو محیط امن خونه و کانتر و جنرال و وارکرفت بازی کنن بعدش هم همیشه با هم در ارتباط باشن تازه قانون خیلی استقبال هم میکنه از این چیزا

در باره کابل هم بهترین راه همون هست که تمام کابل ها رو دقیق از کنار کابل هایی که برای تلفن هست رد کنی و خیلی خوشگل هم میشه

برای قانع کردن پدرت یه نامه براش بزار صبح کناره تختش با این مضمون :
    سلام بابا
    من الان خونه نیستم و دیگه بر نمیگردم من دیگه 18 سالمه و بزرگ شدم . دیروز رفته بودم با اون سه تا بچه دیگه کوچه پارک . یه خانمی اومد جلو و از ما ساعت پرسید . یه مقداری باهم صحبت کردیم و دیدم خیلی ما به هم میایم و با هم خوشبخت میشیم . اقدس 20 سال از من بزرگتره و من الان باهاش فرار کردم شمال و ما میخوایم با هم کار کنیم و یه خونه بسازیم و صاحب 15 تا فرزند بشیم . اون معتاده لی قول داده از این به بعد فقط تریاک بکشه و کراک رو بی خیال بشه . تازه قرار شد اگر نتونستیم با هم پول در بیاریم بزنیم تو کار سرقت از بانک و ادم ربایی و بریم مفسد فل ارض بشیم . البته نمیزارم کار به اون جا بکشه . راستی بابا نگران نباش من الان تو اتاقم هستم و فقط میخواستم بدونی اگر این شبکه کوچه ما وصل نشه من در معرض چه تهدید هایی تو این جامعه قرار دارم . پس خواهش میکنم هم موافقت کن هم خودت هزینه این کارو بده که خدای نکرده این بلاها منو تهدید نکنه .
    دوستدار تو پسرت
    ای بابا احتیاج نیست بابات رو تحدید کنید.و کار خدتو سخت این بچه بازی ها چیه اگر ادم بزرگ شده باشه از این کارا نمیکنه.ببین به نظر من برو پیش پدرت و بهش بگو اگر به نظرت این کار من درست نیست پس چه کاری درسته معتاد شدن رفتن تو خیابون ها یا 10000 کار خلاف دیگه بگو من دوست دارم با دوستام بدون این که بریم خیابون صحبت کنم و باهاشون یک بازی سالم کنم.مطمان باش راضی میشه

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •