سلام اقا رضا. بفرما اینم فقط بخاطر گل روی شما :
منبع :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام اقا رضا. بفرما اینم فقط بخاطر گل روی شما :
منبع :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امین نمیزاشتی یکم میخندیدیم
خوب میگم شنبه ای میگی نه اون عکسو از کجا اوردی خوب تو آدرسش مدلش بود دیگه![]()
چیکار کنم سروش جان خواستم یک عیدی به دوستمون اقا رضا داده باشیم![]()
جالبه حتي عكس هاش توي google هم نيست !! اين هم فكر كنم توي يه نمايشكاهي جيزي بوده !!!
خب اين جوري كه معلومه در واقع همجين مدلي اصلا وجود نداره !!!
لا اقل هنوز وجود نداره !!! اين هم فكر كنم همين 5800 خودمون هست ارم موتورولا رو بهش جسبوندن !!!Of course, for the moment no one can say for sure if the A3300 is indeed a phone made by Motorola, as it might be just a Chinese fake
میفرماین که احتمال داره یه گوشی تقلبی از چین شاید باشه امید وارن که موتو زود اعلام کنه که واقعی هست یا noOf course, for the moment no one can say for sure if the A3300 is indeed a phone made by Motorola, as it might be just a Chinese fake. Let’s hope Moto will clarify things soon![]()
عجب !!! خب همون شد ديكه !!! D: a1200 رو عشخه !![]()
رضا جان بله a1200 انواع متفاوتی داره که a1200r,a1200i,a1200e,a1200 که این حروف بعدی نمایش دهنده ی چیزایی مثل refresh,edge,international... هست. در ضمن بد نیست این عکسم بذارم که از خانواده ی همون گوشی بالایی هست و الان هم توی بازار ایران موجوده با ویندوز موبایل فوق العادش:
a3100 :
![]()
Last edited by johnypersian1656; 06-08-2009 at 13:50.
راستی در مورد quad-band unlocked که bersam جان فرمودن چون a1200E TRI-BAND هست اینجا خواسته اشاره کنه که منظورش نوع quad band (از لحاظ باند فرکانسی )هست . و unlocked هم که همون unbranded هست یعنی قفل نیست روی سیم خاصی.در مورد حافظه ی داخلی چون a1200 فایلهای بلوتوثی دریافتی رو میتونه روی memory stick ذخیره کنه مشکلی نداره . swap هم که همون اوایل براش اومد. در مورد تفاوت a1200 ها فکر کنم دیگه مشخصه اما اگه خواستی بگو کامل توضیح بدم.
Last edited by johnypersian1656; 06-08-2009 at 14:09.
عجب !!!! swap هم داره !!!
اره بي زحمت اكه ممكنه در مورد اين i e r و اينا توضيح بده !!! فكر كنم توي همه ي برند ها يكي باشه ولي من اصلا نمي دونم به جه دردي مي خورن !!
و فقط ! امروز شايد رفتم سباهان سل ... و البته اين كه مي كي توي احمد اباد !!! من شك دارم داشته باشنا !!!! اون جا ها فوق فوقش 1100 دارن يا شايد هم K جوات !!! شايد هم خيلي هنر كنن N جوات رو هم ببرن اون جا !!!
ولي در مورد اين ويندوز مبايل ! طراحي باحالي نداره !!! فقط Open Source !!! (يعني همون فقط a1200 1!!)
این a3100 رو کسی باهاش کار کرده؟
باحاله
چند تو ایران؟
کیفیت تاچش خوبه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)