سلام . .سلام
چرا نمی شه رو ان70 GPS نصب کرد؟
کسی هست که نصب کرده باشه؟
با تشکر
دوست عزیز .. گوشی N70 اصلا Gps نداره . .
Gps در گوشی هایی مثل N82 هستش .. . چون سخت افزار اون توی گوشی هست . . و نرم افزاری نمیشه اون رو روی گوشی ریخت . .
موفق باشی . .
سلام . .سلام
چرا نمی شه رو ان70 GPS نصب کرد؟
کسی هست که نصب کرده باشه؟
با تشکر
دوست عزیز .. گوشی N70 اصلا Gps نداره . .
Gps در گوشی هایی مثل N82 هستش .. . چون سخت افزار اون توی گوشی هست . . و نرم افزاری نمیشه اون رو روی گوشی ریخت . .
موفق باشی . .
کسی نمی خواد جواب بده؟ پست قبلی
عزیز من حمید جان جوابتونو داد دیگه ...!
GPS نرم افزار نیست بلکه سخت افزار هست که در گوشی های از قبیل N95 - N82 - N79 -N78 - N85 و اگه بخوام بقیشو بگم فردا صبح میشه![]()
از كجا ميشه فهميد n70 اي كه داري اصله...يا محصول كدوم كشوره؟
سلام . .از كجا ميشه فهميد n70 اي كه داري اصله...يا محصول كدوم كشوره؟
از طریق کد IME گوشی میشه فهمید . .
اگه رقم هفتم و هشتم صفر باشه . . گوشی فنلاندی هستش . .
اگه رقم هفتم 0 و رقم هشتم 1 باشه . . گوشی آلمانیه . .
ساخت کشور های دیگه هم هست که من از کد هاش اطلاعی ندارم . .
افراد متخصص میتونند توضیحات بهتر و بیشتری در این مورد بدهند و شما رو کمک کنند . .
موفق باشی .
تو رو خدا کمک کنید.
یه گوشی ان 70 داشتم که ماله فامیلهامون بود .میخواستم به اون یه آنتی ویروس بزنم که کسپراسکای رو هم زدم ولی خوب نبود پاک کردم و یه آنتی ویروس سیمانتک زدم که خیلی سنگین بود که پس از زدن اون برنامه گوشی سرعتش پایین اومد و هنگ کردو مجبور شدم ریستارت کنم که وقتی الان روشن میکنم بالا نمیاد و میگه:
phone start up failed.contact the retailer.
حالا چه خاکی بر سرم کنم؟میگه خیلی خیلی اس ام اس داشتم که تو فن مموری بود و تعدادی هم کانتکت که بکاپی از اون نداشتو حالا هم هیچ چیز نمیتونم بکنم.چیکار کنم؟اینم بگم که مموری کارت رو هم در آوردم و امتحان کردم باز نشد
حالا میتونم فرمت کنم و بعد با یه نرم افزار ریکاوری کانتکت هارو و اس ام اس هارو برگردونم؟
خواهشا زود جواب بدین . خیلی واجبه.ممنون.هم ، این جا نوشتم و هم تو تعمیرگاه مجازی نوکیا.
اصلا نگران نباش . خیلی ساده هستش . این اتفاق برای من افتاده
مموری رو خارج کن و بعد گوشی رو روشن کن و بعدمموری رو جا بزن و برنامه رو حذف کن .
به همین سادگی ، درست میشه انشالله
mazerat dostan kasi nemidone sedaye flash N70 chegone khafe Mishe vaghan asabe adam beham mirize
mer30•._.•´¯)Ty•._.•´¯)
ویرایش توسط alex_pk
تایپ فینگیلیش خلاف قوانین است.
لطفا فارسی تایپ کنید.
فکر کنم راهی نداره مگر اینکه سایلنتش کنی .![]()
سلام . .mazerat dostan kasi nemidone sedaye flash N70 chegone khafe Mishe vaghan asabe adam beham mirize
راهی داره . .
اون هم اینه که گوشیتون رو سایلنت کنید . .
دکمه مربع رو نگه دارید . . گوشی سایلنت میشه . .
موفق باشید . .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)