بفرما اینم کتاب pdf و GIS
لطفا برای دانلود به فوق پیوند زیر بروید و روی لینک های سایت کلیک کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بفرما اینم کتاب pdf و GIS
لطفا برای دانلود به فوق پیوند زیر بروید و روی لینک های سایت کلیک کنید
سلام
کتاب جالبی پیدا کردم در مورد طراحی سه بعدی بدن انسان و متریال و حرکت لب و طراحی پوزیشن های مختلف
بعد از آموزش ساخت قاشق و چکش و گاو و خروس و... برای مبتدیان، آموزش ساخت بدن انسان رو شروع می کنه
این کتاب روی نرم افزار خاصی تاکید نمی کنه و کلی آموزش می ده .برای همین هم همه می تونن استفاده کنن
ویرایش 3 کتاب هم منتشر شده ولی من لینک دانلود نسخه 3 رو پیدا نکردم اگه کسی لینک داره لطفا برای بقیه هم بزاره
توضیحات کتاب نسخه سوم :
لینک های دانلود (47 مگا بایت):کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا آرزوی موفقیتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
دوست عزیز واسه چی از help برنامه ها استفاده نمی کنید سعی کن از help استفاده کنی اگه هم معنی لغتی رو نفهمیدید از babylon استفاده کنید چون help ها همراه تصاویر است و هم برای مبتدی ها و هم پیش کسوتا ( پیشرفته ) توضیح داده
استفاده از کتابهای فارسی دست و پای مخاطب رو می بنده و جلوی کنجکاوی شما رو می گیره اگه به help برنامه ها دقت کرده باشید تمام ابزار ها رو جز به جز توضیح داده و به همره تمرین .![]()
اگه اسم فلدری که فایل pdf داخل اونه یا فولدر های بالاتر حروف غیر انگلیسی داشته باشه، Acrobat Reader فایل رو باز نمی کنه ! خوبه این مورد رو هم چک کنید![]()
جای مناسبی رو برای این سوال انتخاب نکردین.ولی تا جایی که اطلاع دارم جواب می دم
سی دی 3D Stusio MAX یک سری پلاگین به صورت نسخه محدود داره که بیش تر برای تبلیغات هست و نسخه اصلی رو باید جدا بخرین:
RPC Plugin : پلاگینی هست که با اون می تونید اشیا و آدم هایی که از قبل از همه جهات ازشون عکس گرفته شده توی صحنه قرار بدین. شاید بیش تر به درد معمار ها بخوره که بخوان توی شبیه سازی محیط به راحتی اشیای مختلف رو قرار بدن.این اشیا به شدت واقعی دیده می شن. شکل های مورد استفاده این پلاگین به صورت مجموعه در بازار موجوده
EASYnat 2.5 : پلاگینی برای تولید انواع گل و گیاه و درخت با سه روش مختلف. با تعیین روز سال و ...
ImageModeler : نرم افزاری هیت که عکس رو تبدیل به طرح سه بعدی می کنه ! مثلا نما های مختلفی از ساختمان رو عکس برداری می کنی و به نرم افزار می دی.اونم با پارامتر هایی که بهش می دی مدل سه بعدی رو بهت می ده و مپ های در و دیوار رو از عکس ها استخراج می کنه و روی مدل می ندازه.من اینم برنامه رو از نزدیک ندیدم.باید چیز جالبی باشه.
Autodesk 3ds max 2010 SDK و Autodesk 3ds max 2010 SDK Help For Visual Studio هم مطمئنا به برنامه نویسی مربوط می شه. شاید یک جور موتور رندرینگ ریل تایم باشه و به درد ساختن بازی بخوره ! مطمئن نیستم
اینا مواردی بود که می شناختم
موفق باشید![]()
ببخشید کسی اموزش mudbox و یا Zbrush رو نداره اگه امکانش هست لطفا به صورت pdf یا html ممنون
لطفا لینک رو بزارید
از اینجا می تونید کلی کتاب در هر موردی پیدا کنید
فکر کنم 20 30 تا کتاب در مورد Zbrush داره (هر روز تعداد زیادی کتاب و ... به سایت اضافه می شه)
http://avaxsearch.com/avaxhome_search?q=zbrush&a=&c=5&l=&sort_by=&commit =Search
یک کتاب هم در مورد mudbox داشت
موفق باشید
بله. فقط آموزش Maya همراه Mubox هست که توی پست قبل عکسشو گزاشتم
اینم لینکش :
یک سری فیلم آموزش Mubox هم اینجاست :
موفق باشید
[QUOTE]
دوست عزیز اگه دقت به فوق پیوند بالا کنید می فهمید که این لینک مخصوص ساخت بازی با مایاست
سرعت من این اجازه رو نمی ده ویدیو دانلود کنمیک سری فیلم آموزش Mubox هم اینجاست :
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)