سلام خیلی جالبه من به اینترنت وصل شدم و چراغ adsl روشن شده ولی چراغ اینترنت خاموشه!
کسی میدونه دلیلش چیه؟
سلام خیلی جالبه من به اینترنت وصل شدم و چراغ adsl روشن شده ولی چراغ اینترنت خاموشه!
کسی میدونه دلیلش چیه؟
منم همینو میگمبه نظر من تو ایران هیچ چیز !!!! حالا شما چه دی لینک usb بگیری چه lan asuse و .....
توی ایران با این وضع adsl هیچ فرقی نمی کنه
به نظر من 41$ برای مودم زیاده
وقتی با 30$ میتونی تی پی لینک بخری
تی پی لینک هیچ مشکلی نداره
مودم خوبیه و همه ازش راضی هستند!
و ISP ها الکی بهش گیر نمیدن!
و از نظر قیمت هم متوسط هست!
دقیقا تمام این مواردی که گفتی تی پی لینک داره و ارزونتر هم هستمودم خوبیه و همه ازش راضی هستند!
و ISP ها الکی بهش گیر نمیدن!
و از نظر قیمت هم متوسط هست!
نه ASUS بهنره گیر ندید دیگه بهتره...
من تا جایی که میدونم ،یا شما با کانکشنت به اینترنت وصل نشدی، یا اینکه تو تنظیمات مودم user &pass رو اشتباه وارد کردی ،یا اینکه $ ته کشیده.
یه موقع بحث سر قیمته ، یه موقع هم سر کیفیت .دقیقا تمام این مواردی که گفتی تی پی لینک داره و ارزونتر هم هست
عموم level one داشت، من میدونم ،تو اون شرایطی که اون مودم زیست میکرد، جانوری توانایی زیستن نداشت. صدای مودمه هم تو این چند سال در نیومد ، فقط یه آخ کوچولو گفت.
به همین دلیل من هم level one گرفتم.
قیمت حدودا 45 تومنه .با 5 سال گارانتی (2سال تعویض و 3سال تعمیر)
بعدشم من تو این مدت زندگی به این نتیجه رسیدم که هیچ کس دلش به حال ما نسوخته که بیاد جنس خوبش رو ارزونتر بده ، برا همین با یه حساب سر انگشتی به این نتیجه رسیدم که 10 هزار تومن بیشتر بدم ،بهتره از این که اگه مودمم سوخت 80 هزار تومن داده باشم ( 45+35 =80 ).
آقا حالا يه 10 تومن بالا پايين چيزي نيست
من ميخوام 1 مدم سگجون باشه و 2 +ADSL2 رو ساپورت كنه
خب همون Asus Am 602 از همه بهتره!
به نظر من پول اضافه ای که ایسوس میگیره فقط بخاطر اسمشه!!!بعدشم من تو این مدت زندگی به این نتیجه رسیدم که هیچ کس دلش به حال ما نسوخته که بیاد جنس خوبش رو ارزونتر بده ، برا همین با یه حساب سر انگشتی به این نتیجه رسیدم که 10 هزار تومن بیشتر بدم ،بهتره از این که اگه مودمم سوخت 80 هزار تومن داده باشم ( 45+35 =80 ).
من تا حالا کسی رو ندیدم که از تی پی لینک ناراضی باشهآقا حالا يه 10 تومن بالا پايين چيزي نيست
من ميخوام 1 مدم سگجون باشه و 2 +ADSL2 رو ساپورت كنه
من خوذم مدل 8811 رو دارم
دوستان... اینترنت ایران که همیشه در همین اوضاع باقی نمی مونه...
بالاخره روزی می رسه که مخابرات مجبور می شه دو دستی پورت های اینترنت 12 مگابیت به بالا رو به شرکت ها بده که اون ها هم با قیمت های بسیار به صرفه به مردم بدن...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)