تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: برای آخرین با ر:amd یا intel????????????????

راي دهنده
115. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • intel

53 46.09%
  • amd

62 53.91%
صفحه 31 از 34 اولاول ... 212728293031323334 آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 332

نام تاپيک: براي آخرين بار:intel يا amd

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin_metal1370's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    یه جای خوب!!!

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Shahryar_NEO
    عزيزم از عضو شدنت و نظر دادنت ممنون ولي عزيزم آخه مگه كلاك ملاكه تازه اگه بنا به اينه اي ام دي 5200 براي am2 و 4800
    براي 939 زده ولي جيگر اگه مطلب يا دليل قانع كننده اي داري بگذار .با اين حال خيلي ممنون.
    اگه اجازه بدين يك توضيح مختصر در مورد پنتيوم دي بدم تا دوست عزيزم آقاي شهريار توجيه بشن:
    در مورد پنتيوم دي بايد عرض كنم كه اين CPU دو هسته اي هست(البته اين با تكنولوژي HT فرق مي كنه)يعني مي تونه در يك لحظه كار دو تا CPU رو انجام بده.cache اون 4 مگ و FSB اين سي پي يو 800 هست.از همه مهم تر اينكه اين سي پي يو 64 بيتي هست و اگر ويندوز 64 بيتي روي اون كامپيوتر نصب بشه سرعت پردازش بطور محسوسي بالا مي آد.همچنين قابليت ديگه اون اينه كه ما مي تونيم خودمان ولتاژ و فركانسش رو تنظيم كنيم(اين با اوركلاك فرق مي كنه,در اوركلاك ما بيش از حد مجاز از قطعه كار مي كشيم اما در اين مورد بطور مثال ما از يك سي پي يو 2.8 به اندازه 2.4 كار مي كشيم و استفاده مي كنيم.) .در ضمن قيمت بسيار مناسبي نسبت به Intel pentium 4 EE (اين سي پي يو هم به اندازه سي پي يو هاي دو هسته اي كارايي داره)داره.Intel pentium 4 EE در حدود 1000 دلار قيمت داره در حالي كه پنتيوم دي 2.8 در حدود 400 دلار قيمت داره كه با توجه به امكاناتش خيلي مناسب هست.اما بايد بگم كه اين CPU هنوز تو ايران رايج نشده.البته خيلي امكانات ديگه هم داره كه چون سطح اونها بالاست تو اينجا قابل گفتن نيست.اميدوارم دوست عزيز شهريار جان توجيه شده باشن.

آخر فروم باز m654's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ببخشید دوست عزیز
    سیپییویی که من راجع یهش صحبت میکنم و با یه فن مناسب کلاکش تا 3.8 بالا میره Pentium D 805(2.6 GHz + 2mb Catch) هستش البته قیمتشم حدود 130-135 تومن تو تهران هست ولی 4mb Catch مربوط به سری 9XX میشه ضمنا سیپییو های ای ام دی هم با هسته ی ونیس 64bit ساپورت میکنن.
    اینهم لینکهایی که جناب شهریار میخواستن
    منابع:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید
    Last edited by m654; 13-06-2006 at 14:26.

Banned Shahryar_NEO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مطمئني تا 3.8 بدون هيچ مشكلي بالا اوركلاك مي شه چون من چند ماه پيش يك 1.7 را داشتم تا 1.8 هم كه اوركلاكش مي كردم
    مشكل داشت و تازه خيلي غير عادي هست كه تا 3.8 بره و بله قيمتش هم 135 تومنه و 805 و 2 مگ كش هم هست
    و راستي دوست عزيز امين جون منو مي توني بدون آقا هم صدا بزني اينجا از اين حرفا نداريم.

آخر فروم باز Devil Lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    انجمن سخت افزار

پيش فرض

ببخشید یک مدت سرم شلوغ بود نتونستم نظراتتون راجع به حرفام رو بخونم ولی باید الان بگم که:
    1- دوست عزیز intel مدت ها قبل از amd به تکنولوژی 64 bit رسید و این نوع cpu هارو به بازار داد!!! اولین cpu های 64 بیتی سری Itanium از intel بود که به منظور استفاده در Server ها و مدل بعدی باز هم از intel و با نام Xeon بود که برای Workstation ها به بازار اومدن و amd بعدا FX 64 هارو تولید کرد
    2- و یک چیز دیگه!!!!
    چرا اکثریت شرکت های تولید کننده نت بوک از intel استفاده میکنن مگر تعداد محدود مدلهایی که amd باشه و اصلا هم طرفدار آنچنانی پیدا نمیکنه!!!
    شرکت های معروفی مثل : Acer و Asus و Dell و HP و DSC و Toshiba و.... همه از intel centerino استفاده میکنن؟؟؟؟ جوابش خیلی روشنه!!!

آخر فروم باز m654's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Shahryar_NEO
    مطمئني تا 3.8 بدون هيچ مشكلي بالا اوركلاك مي شه چون من چند ماه پيش يك 1.7 را داشتم تا 1.8 هم كه اوركلاكش مي كردم
    مشكل داشت و تازه خيلي غير عادي هست كه تا 3.8 بره و بله قيمتش هم 135 تومنه و 805 و 2 مگ كش هم هست
    و راستي دوست عزيز امين جون منو مي توني بدون آقا هم صدا بزني اينجا از اين حرفا نداريم.
    اینی که گفتم اثبات شده هس اگه لینکهارو خونده باشی متوجه میشی اگر هم شک داری خرجش 130 هس که میدی و امتحانش میکنی!
    میتونی یه کار دیگه هم بکنی و پاراگراف اول اونو بخونی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    فعلا...
    Last edited by m654; 17-06-2006 at 14:46.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

14

والا ما كه نديده بوديم كه سرعت كلاكش 1800 هست بنويسه 3000 احتمالا شما از يك نرم افزار در پيت استفاده كردي يا چشمات از مانيتور دور بوده كه اشتبا ديدي ولي به هر حال من كه دروغي در اين موارد از amd نديدم!
    در ضمن وقتي مي نويسسه 3000+ شك نكن كه درست است چون كلاك يكي از عوامل مهم سرعت است(تكنولوژي هاي بسيار ژيشرفته تري در پردازنده هاي amd هست (Hyper Transport Technology , cache L1 128 KBو.....) كه باعث تفاوت قدرت چشمگير amd شده !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

14

نقل قول نوشته شده توسط ramin_subzero
    من به شدت از amd متنفر شدم.يعني چي وقتي سرعت كلاكش 1800 هست برميداره مينويسه 3000.خوب همه كه از اين چيزا سر در نمييارند.درسته كه از نظر معيارهاي ديگه بهتره ولي اصل كار همون سرعت كلاكه كه هرجورم حساب كنيد به 3000 نمي رسه.الان خود من احساس مي كنم رفته تو پاچه ام.به نظر من اينكه amd مي ياد مي گه +3000 ما با سرعت پردازش 1800 مثله 3000 intel هست يك دروغه محضه.

والا ما كه نديده بوديم كه سرعت كلاكش 1800 هست بنويسه 3000 احتمالا شما از يك نرم افزار در پيت استفاده كردي يا چشمات از مانيتور دور بوده كه اشتباه ديدي ولي به هر حال من كه دروغي در اين موارد از amd نديدم!
    در ضمن وقتي مي نويسسه 3000+ شك نكن كه درست است چون كلاك يكي از عوامل مهم سرعت است( مزيت ها وتكنولوژي هاي بسيار پيشرفته تري در پردازنده هاي amd هست (Hyper Transport Technology , cache L1 128 KBو.....) كه باعث تفاوت قدرت چشمگير amd شده !
    Last edited by goodzila; 10-08-2006 at 17:18.

آخر فروم باز Devil Lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    انجمن سخت افزار

پيش فرض

والا ما كه نديده بوديم كه سرعت كلاكش 1800 هست بنويسه 3000
    احتمالا شما تا حالا Cpu های Amd رو ندیدین که همچین چیزی میگین
    لطفا بیشتر دقت کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه mercedes's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    وراء

پيش فرض

حدود یه ماه پیش برای بستن یه سیستم با یکی از دوستام که در مورد کامپیوتر حرفه ای بود به پایتخت رفتم
    برای انتخاب سی پی یو مردد بودیم که یه فروشنده که اطلاغات خوبی داشت در مورد ای ام دی توضیح داد و به شرط , یه سیستم برا ما بست شرطش هم این بود که موقع نصب ویندوز فن سی پی یو رو از کار انداخت تا بعد از نصب ویندوز اصلان حتی یه ذره هم گرم نشد تا الان هم که استفاده میکنم راضی هستم از ای ام دی

آخر فروم باز Navid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004

پيش فرض

mercedes جان خوشحال می شم آدرسی از اون مغازه رو به من بدی . موضوع خیلی جالب و در عین حال عجیبه ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •