تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 426 از 649 اولاول ... 326376416422423424425426427428429430436476526 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,251 به 4,260 از 6490

نام تاپيک: کلوپ سونی اریکسون Xperia™ X1

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

بالاخره دیروز گوشی به دستم رسید
    رنگ مشکی و بدون گارانتی
    فقط یه بدی که داشت اون کارت مشکیه توی پکش نبود که اصلا به کار من نمیادش
    من کلا با اکتیو سینک مشکل دارم . اولش که اصلا گوشی رو نمیشناخت
    حالا که میشناسه هم اصلا نمیشه فایلهای Exe رو نصب کنم . اون پنجره Add/Remove میاد و هنگ میکنه
    پنل Spb Mobile shell 3 رو هم که نصب کردم اومد جای پنل اولی . بعضی آیکون هاش مشکل دارن و یه جوری نشونشون میده
    تا حالا 3 تا بازی جاوا که برای همین سایز بوده رو نصب کردم ولی موقع اجرا فقط گوشه بالای ال سی دی بازی رو نشون میده
    اونم با سایز خیلی کوچیک . نمیشه بزرگش کرد ؟
    بعضی وقت ها هنگ میکنه ناجور که مجبور میشم در باطری رو در بیارم و ریستش کنم . با آپدیت حل میشه ؟
    بقیه سوالام رو فعلا یادم نمیاد

سلام.

ُSPB Mobile Shell3 2تا ورژن داره شما باید دومی رو نصب کنید با اولی رو یکسری از گوشیها آیکونها نصفه نیمه یا بصورت سفید میاد که شکل زننده ای داره لینک اون ورژن که به X1 میخوره رو براتون پیدا میکنم و میزارم .

2. 3 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال NimoOol.HD2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تو اتاقم

پيش فرض

سلام
    من گوشیمو با هزار امید و آرزو میخواستم عوش کنم ، که از دست کم صدایی و هنگ های مکرر P990 راحت بشم ، حالا شما میگید که X1م اینجوریه
    هنگ ، ارور ، اپدیت ، صدای فوق العاده پایین ، ترک
    به به ، تو رو خدا ، یه راهنمایی کنید ، گوشیه خوبیه یا نه ؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    به امید روزی که ایران نباشم

پيش فرض

سلام.

ُSPB Mobile Shell3 2تا ورژن داره شما باید دومی رو نصب کنید با اولی رو یکسری از گوشیها آیکونها نصفه نیمه یا بصورت سفید میاد که شکل زننده ای داره لینک اون ورژن که به X1 میخوره رو براتون پیدا میکنم و میزارم .
    والا خود من هم ورژن 2 و هم 3 رو رو گشیم نصب کردم و بدون هیچ مشکلی و خیلی عالی جواب داد
    حالا نمیدونم واسه بقیه دوستان چنین مشکلی رخ داده یا نه؟
    سلام
    من گوشیمو با هزار امید و آرزو میخواستم عوش کنم ، که از دست کم صدایی و هنگ های مکرر P990 راحت بشم ، حالا شما میگید که X1م اینجوریه
    ببین عزیز من خودم قبلآ p1 داشتم و شما هم حتمآ میدونید که از نظر سرعت p1 با p990 برابره(البته تقریبآ)

ولی از نظر سرعت xperia یه چیز دیگست خیلی از اونا بهتره و این مشکلاتم که میبینی من خودم از جاهای زیادی که search کردم ظاهرآ با upgrade rom بر طرف میشه
    در مورد صداش هم که باید بگم کلآ ppc ها اون صدای خیلی زیاد رو ندارند البته من با همشون آشنا نیستم ولی تا جایی که من میدونم دوستان اگه گیری داره اصلاح کنند

5. این کاربر از amir_70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

426 صفحه از عمر این تاپیک می گذره ...
    هنگ ؟ کدوم گوشی هنگ نمی کنه ؟ شما رام اصلی R3 رو استفاده کنی کمتر و شاید هم اصلا به مشکل نمی خوری . فراموش نکنیم ویندوز موبایل هست ! نباید توقع داشت مثل سیمبین باشه ! این همه امکانات ، خب ...
    ارور ؟ کدوم ارور ؟ من که برخوردی باهاش ندارم !
    صدای فوق العاده پایین ؟ در حالتی عادی شاید ولی با نصب یه فایل بسیار کم حجم مشکل صدا به کل حل میشه .
    ترک هم که حادترین مشکل این گوشی هست که گویا گوشی های جدید دارای قاب جدیدی هستند که تا حالا ( یا تا اونجایی که من می دونم ) خبری از ترک نیست .

کمی هم نیمه پر لیوان رو ببینیم X1 گوشی بسیار خوبیه ...

حالا حرف من و سایر دوستان هیچ ، نگاهی به رده بندی سایت gsmarena بندازید ، X1 هم در محبوبیت و هم در نمره اول هست !

سایت gsmarena نه ، نظرات و بررسی ها رو بخونید .

7. 3 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

سلام
    خب به این فوق العاده ای که طرفدارانش میگن نیست... ولی دیگه شما هم شلوغش کردی.. فقط تو ایرادهایی که گفتی ترک خوردن درسته.. ولی موارد دیگه که میگی به اون شدت نیست... اگه بدونی با پاکت چه جوری رفتار کنی کمتر هنگ میکنه... صداشم فوق العاده پایین نیست و هرکی گفته الکی گفته و تازه با یه نرم افزار بهتر هم میشه و آپدیت هم که ایراد محسوب نمیشه و نشونه اینه که واسش رام جدید میاد.. حالا چقدر پول داری؟

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت

پيش فرض

مشکل من با active sync اینه که نرم افزار هایی که به صورت exe هستن رو نمیتونم نصب کنم . اون پنجره Add/Remove که باز میشه یهو هنگ میکنه .
    پنل موبایل شل شما کدوم ورژنه . اگه ورژن 3 هست عکسی که مربوط به آیکون اینترنت هست درست نشون داده میشه . اگه ممکنه از اون صفحه که توش recent و program هست یه عکس بزار
    این مشکل d-pad هم هنوز ادامه داره . نمیدونم چکارش کنم . مثلا دارم با رسکو اکسپلورر کار میکنم یهو غیر فعال میشه
    اون برنامه که گفتی اسمش Tsowen Taskbar نیست . اگه اینه دارمش
    اون تنظیمات واسه عکس تودی رو از کجا بیارم

والا در مورد active sync نمیدونم چی بگم

تا حالا اصلآ چنین چیزی پیش نیومده ولی 2 سوال
    اولآ از چه ویندوزی استفاده میکنی
    دومآ active sync رو 2 باره حذف و نصب کردی؟؟؟

اینم از spb mobile shell 3
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    واسه عکس today که نمیخواد وارد جایی بشی هر عکسی رو که میخوای بعد از اینکه set as today background رو زدی یه صفحه میاد که از اونجا عکس مورد نظر هم تو بالای صفحه داره بعدشم از اونجا میتونی مقدار عکسی که میخوای نمایش داده بشه رو اینور اونورش کنی (حتمآ بهش توجه نکردی وگرنه چیز ساده ایه)

در مورد اسم برنامه اسمش WkTaskL هست یه برنامه ایه که برنامه ها رو در حالت minimiz مثل ویندوز xp نشون میده و اون باطری رو هم اونجور نشون میده و یه سری کارایه دیگه تو 4shared واست uplod کردم برو حالشو ببر

اینم لینک دانلودش
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در مورد d-pad هم من که تا حالا با چنین مشکلی بر نخوردم دوستان اگه کسی بلده راهنمایی کنه
    اینم عکس از spb mobile shell 3 بر روی xperia

همونطور که میبینید بدون هیچ مشکلی کار میکنه سرعت اجراشم خیلی خوبه من که خیلی باحاش حال میکنم
    Last edited by amir_70; 02-08-2009 at 16:21.

10. این کاربر از amir_70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت

پيش فرض

426 صفحه از عمر این تاپیک می گذره ...
    هنگ ؟ کدوم گوشی هنگ نمی کنه ؟ شما رام اصلی R3 رو استفاده کنی کمتر و شاید هم اصلا به مشکل نمی خوری . فراموش نکنیم ویندوز موبایل هست ! نباید توقع داشت مثل سیمبین باشه ! این همه امکانات ، خب ...
    ارور ؟ کدوم ارور ؟ من که برخوردی باهاش ندارم !
    صدای فوق العاده پایین ؟ در حالتی عادی شاید ولی با نصب یه فایل بسیار کم حجم مشکل صدا به کل حل میشه .
    ترک هم که حادترین مشکل این گوشی هست که گویا گوشی های جدید دارای قاب جدیدی هستند که تا حالا ( یا تا اونجایی که من می دونم ) خبری از ترک نیست .

کمی هم نیمه پر لیوان رو ببینیم X1 گوشی بسیار خوبیه ...

حالا حرف من و سایر دوستان هیچ ، نگاهی به رده بندی سایت gsmarena بندازید ، X1 هم در محبوبیت و هم در نمره اول هست !

سایت gsmarena نه ، نظرات و بررسی ها رو بخونید .

راست میگه دیگه بنده خدا
    کدوم error
    ما که ندیدیم شما دیدید به ما هم خبر بدید
    در مورد صدا بازم راست میگه من خودم امتحان کردم و صدا خیلی بیشتر شد
    میشه گفت ترک حاد ترین مشکل این گوشی بود چون قابای جدید ظاهرآ این مشکلشون برطرف شده و البته همون موقع هم قابای مشکی گوشی مشکل ترک رو نداشتن
    من خودم مشکیشو دارم و مشکل ترک رو اصلآ ندارم رو قاب گوشی

ببینید چی گفت :

((حالا حرف من و سایر دوستان هیچ ، نگاهی به رده بندی سایت gsmarena بندازید ، X1 هم در محبوبیت و هم در نمره اول هست !))

به قسمت های قرمز رنگ توجه کنید
    آقا مگه از gsmarena معتبر تر هم داریم
    x1 محبوب قلبهاست

be happy for ever
    Last edited by amir_70; 02-08-2009 at 16:23.

12. 2 کاربر از amir_70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال asextor1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

امیر جان ممنونم
    یکسری مشکلات به خودی خود حل شد . الان نرم افزارهای Exe هم به راحتی نصب میشن . فقط تنها مشکل من با Active Sync اینه که هر بار گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنم توی گوشی صفحه User Informarion باز میشه که User name , Password و Domain و مهمتر از همه Server رو میخواد . هر چی هم میزنم بازم میاد .
    اون مشکل d-pad هنوز هست اما کمتر شده
    هنوز دست به ویندوزش نزدم . منتظرم یه اینترنت پر سرعت گیرم بیاد و آپدیتش کنم . اصلا یه وقت دیدی با همین اینترنت ذغالی آپدیتش کردم
    اون عکس تودی که گفتی رو فقط میشه عکس های بزرگ رو براش تنظیم کرد . راهی برای عکسای کوچیک نیست . الان عکسی که من انتخاب کردم بالای عکس رو میشه پایین صفحه هم دید . آها !!! یه راهی پیدا کردم . باید عکسم رو یه مقدار بزرگش کنم که با Paint میشه این کارو کرد . اونوقت عکس یه کم کشیده میشه ولی در عوش کل صفحه رو میگیره . در ضمن میشه رزولیشن عکس رو هم تغییر داد
    پنل رو دارم دانلود میکنم . اون نرم افزار رو هنوز تست نکردم ولی تست کردم خبرشو میدم .
    الان یکی دیگه از مشکلات من GPS هستش . هر کاری میکنم نمیاد . اون Quick GPS رو فایل هاشو دان کردم ولی چیزی نشد . گوگل مپ هم که ارور میده . نرم افزار Ozi Explorer 2 هم که دمو هست ولی اونقدر نرم افزارش عجیب غریبه که آدم هیچی نمیفهمه ازش
    باقی مشکلات در راهه ...

14. این کاربر از asextor1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تو اتاقم

پيش فرض

سلام ممنون از شما چند دوست عزیز که جوابمو دادید ، امیدوار شدم ، من که نمیخوام این گوشی رو خراب کنم ولی تو همین چند صفحه ی اخیر حرف از اینا بود نگران شدم که ممنون !

آقا بعد از کلاس زبان دیدم یکی از بچه ها از تو جیبش X1 در اورد ( تو شهر ما عجیبه !) ، اومد دیدم خیلی قپی میاد ، گفتم چند خریدی ؟ 485 تومن ؟؟ گفت آره ! یه مشت داشت پز میداد که دیدم از تهش یه دفعه آنتن در آومد ! انقد خیطش کردم!

16. 2 کاربر از NimoOol.HD2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تو اتاقم

پيش فرض

سلام
    مجددا یه درخواستی : ( شرمنده )

موقع خرید چه چیزایی رو باید نگاه کرد ، چک کرد ، که مطمئن بشی اصله ، باتری باید 1450 باشه یا 1500 ؟
    گوشیه رو چه کشورایی میزنن ؟!
    ممنون میشم به یه آدم شکاک کمک کنید!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •