کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب راستشو بگم من که ندیدم، ولی حتما هستن دختر هایی که برق خوندن و موفق شدن. ولی در اینکه شرایط توی برق واسه پسرا آسونتره شکی نیست...چه از نظر کار چه تحصیل
لطفا در مورد این توضیح دهید
یعنی چی؟
خوب یک دفترچه بود گفتند یا دانلود کنید همون شماره 2 که pdf هست یا بخرید
الان این چی هست زده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگر بر مبنای دفترچه شماره 2 نباید انتخاب رشته کنیم؟
سلام
کارنامه های اینجا را گذاشتم اینجا:
که لازم نباشه بگردین دنبالش:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعدش برید یکم بازی کنین یکم تبلیغ ببینین تشویق شم![]()
بله من هم منظورم اين بود كه رياضي داره ولي نه به كاملي برق... يعني به جاي بعضي رياضي هاي برق برنامه نويسي داره.
خواهر دانشجوی کامپیوتر ( نرم افزار ) ترم 7 یکی از دانشگاههای تهران!![]()
نه بابا جان کی اینو گفته آخه؟گمراه نکنین مردمو.تو اگه اولش شریف هم بزنی هیچی نمیشه.
این 100 تا انتخاب واسه همینه که تو شانس هات از دست نره.من خودم پارسال با رتبه 2100 اول دانشگاه تهران رو زدم بعد شهید بهشتی بعد علامه بعد الزهرا.با این که میدونستم شانسم تو تهران و بهشتی و علامه تقریبا صفره و میدونستم که الزهرا قبول میشم چون تو برنامه انتخاب رشته ام دیده بودم.
و یه اشتباهی کردم و دانشگاه تربیت معلم رو زیر الزهرا زدم و الزهرا فرانسه قبول شدم و وقتی کارنامه محرمانه اومد دیدم انگلیسی تربیت معلم هم قبول میشدم .پس شانس هاتو از دست نده من اگه پارسال اون اشتباه رو نکرده بودم الان داشتم انگلیسی میخوندم نه فرانسه![]()
سلام
رتبه کل من در سهمیه 32000 و کشوریم 197000 شده و نیمه حضوری و پیام نور و غیر انتفائی گروه انسانی مجاز شدم(مختصر و مفید)
قصد دارم بترتیب علاقه : مدیریت بازرگانی ، مدیریت صنعتی ، مدیریت کسب و کارهای کوچک و حسابداری بزنم و هیچی از انتخاب رشته حالیم نیست
کد رشته هارو باید به چه ترتیب وارد کنم که پیام نور قبول بشم ؟
اصلا باید نگرانی واسه قبول شدن داشته باشم یا باید شهرای تو کوه و کتلو انتخاب کنم که قبول شم ؟
لطفا منو دریابید ...
به این خبر خیلی مهم توجه کنید
دانشگاه صنعتی شریف توجه دانشجویانی که رتبه کشوری آنها بین 1 تا 150 می باشد را به این نکته جلب می نماید:
چنان چه در هر رشته این دانشگاه توسط سازمان سنجش قبول اعلام شوند می توانند با تکمیل فرم انتخاب رشته از همان ابتدای ورود به دانشگاه به هر رشته دیگر که مورد علاقه آنها باشد تغییر رشته داده ثبت نام نمایند.
برای این که خدتون خبرو ببینید برید به سایت دانشگاه شریفwww.sharif.ir و لینک چرا برترین ها شریف را انتخاب می کنند
بچه ها این خیلی مهمه مخصوصا امسال که ظرفیت برق و مکانیک شریف کم شده اگه شما رتبتون این طوریه این کار بکنید برای بقیه هم که سهمیه ای ندارن و حقشون ضایع می شه کمک بزرگیه تا اونا هم به دانشگاهی که حقشونه برن.
پاسخنامه ها اومده رو سایت
برید ببینید.
حالا داداش گذاشتن پاسخ نامه چه فایده ای دارد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)