سلام. دوستان عزيز بنده نياز به كمك دارم. اگه ممكنه بنده رو راهنمايي كنيد تا بتونم درايورهاي سوني FZ240e رو پيدا كنم. مدتهاست كه مشكل دارم و درايورهاي xp رو ندارم كه ويندوز ويستا رو عوض كنم. ممنون ميشم اگه كمك كنيد .
سلام. دوستان عزيز بنده نياز به كمك دارم. اگه ممكنه بنده رو راهنمايي كنيد تا بتونم درايورهاي سوني FZ240e رو پيدا كنم. مدتهاست كه مشكل دارم و درايورهاي xp رو ندارم كه ويندوز ويستا رو عوض كنم. ممنون ميشم اگه كمك كنيد .
سلام
من از درایورهای نوتبوک که روی درایو مخفی بود با استفاده از نرمافزار خود نوتبوک بکاپ گرفتم و ویندوز رو هم تازه عوض کردم ولی حالا نمیدونم چطوری باید اون درایورها رو استفاده کنم
لطفا راهنمایی کنید
سلام دوستان
من دنبال درایورهای xp دستگاه HP DV6-1123 می گردم.
اگر ممکنه کمکم کنید.
ممنونم
کدوم مدل؟ از لینک پایین دانلود کنید
HP Pavilion dv6-1123ee Entertainment Notebook PC
HP Pavilion dv6-1123ef Entertainment Notebook PC
HP Pavilion dv6-1123el Entertainment Notebook PC
HP Pavilion dv6-1123eo Entertainment Notebook PC
HP Pavilion dv6-1123sf Entertainment Notebook PC
HP Pavilion dv6-1123tx Entertainment Notebook PC
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من توي يكي از مجتمع هاي مشهد توي كار خدمات نوت بوك هستم و مي خوام همه ي درايورهاي HP رو داشته باشم به نظرتون جايي هست كه من همشون رو توي يك پك داشته باشم؟
ممنون ميشم راهنماييم كنيد
سلام مدل HP Pavilion dv6-1123ee Entertainment Notebook PC
در ضمن اينايي كه دادين اصلا كافي نيست پس درايورهاي صدا و گرافيك و اينا چي ميشه؟
سلام
من با همين روش یک سری از فایلهایی با پسوند اپلیکیشن دانلود کردم می خواستم بدونم این همون فایل های مورد نیاز برای ساختن ویندوزیه که هارد ساتا رو میشناسه است یا نه.یا اینکه درايور دیگری است.؟
------------
سلام
من هم می خوام یه VGN-FZ230E بخرم .. شما ازش راضی هستین ...؟ چند خریدین؟ چند وقته دارینش؟
سلام ببخشید من درایور اصلی بلوتوث 4230 ایسر رو نصب کردم که تویه خود کارتونش بود ولی اصلا کار نمی کنه
جایی دیدم که می گفت باید یه برنامه جانبی یا یه درایور دیگه هم بریزی تا کار کنه
ممنون می شم راهنماییم کنین
این نرمافزار رو از کجا میتونم دانلود کنم ؟ کسی میتونه کمک کنه ؟
Hard disk recovery creator
برا نوتبوک توشیبا Tecra A7 میخوام ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)