سلام.
ُSPB Mobile Shell3 2تا ورژن داره شما باید دومی رو نصب کنید با اولی رو یکسری از گوشیها آیکونها نصفه نیمه یا بصورت سفید میاد که شکل زننده ای داره لینک اون ورژن که به X1 میخوره رو براتون پیدا میکنم و میزارم .
سلام.
ُSPB Mobile Shell3 2تا ورژن داره شما باید دومی رو نصب کنید با اولی رو یکسری از گوشیها آیکونها نصفه نیمه یا بصورت سفید میاد که شکل زننده ای داره لینک اون ورژن که به X1 میخوره رو براتون پیدا میکنم و میزارم .
سلام
من گوشیمو با هزار امید و آرزو میخواستم عوش کنم ، که از دست کم صدایی و هنگ های مکرر P990 راحت بشم ، حالا شما میگید که X1م اینجوریه
هنگ ، ارور ، اپدیت ، صدای فوق العاده پایین ، ترک
به به ، تو رو خدا ، یه راهنمایی کنید ، گوشیه خوبیه یا نه ؟؟؟؟؟؟
والا خود من هم ورژن 2 و هم 3 رو رو گشیم نصب کردم و بدون هیچ مشکلی و خیلی عالی جواب داد
حالا نمیدونم واسه بقیه دوستان چنین مشکلی رخ داده یا نه؟
ببین عزیز من خودم قبلآ p1 داشتم و شما هم حتمآ میدونید که از نظر سرعت p1 با p990 برابره(البته تقریبآ)
ولی از نظر سرعت xperia یه چیز دیگست خیلی از اونا بهتره و این مشکلاتم که میبینی من خودم از جاهای زیادی که search کردم ظاهرآ با upgrade rom بر طرف میشه
در مورد صداش هم که باید بگم کلآ ppc ها اون صدای خیلی زیاد رو ندارند البته من با همشون آشنا نیستم ولی تا جایی که من میدونم دوستان اگه گیری داره اصلاح کنند
426 صفحه از عمر این تاپیک می گذره ...هنگ ، ارور ، اپدیت ، صدای فوق العاده پایین ، ترک
هنگ ؟ کدوم گوشی هنگ نمی کنه ؟ شما رام اصلی R3 رو استفاده کنی کمتر و شاید هم اصلا به مشکل نمی خوری . فراموش نکنیم ویندوز موبایل هست ! نباید توقع داشت مثل سیمبین باشه ! این همه امکانات ، خب ...
ارور ؟ کدوم ارور ؟ من که برخوردی باهاش ندارم !
صدای فوق العاده پایین ؟ در حالتی عادی شاید ولی با نصب یه فایل بسیار کم حجم مشکل صدا به کل حل میشه .
ترک هم که حادترین مشکل این گوشی هست که گویا گوشی های جدید دارای قاب جدیدی هستند که تا حالا ( یا تا اونجایی که من می دونم ) خبری از ترک نیست .
کمی هم نیمه پر لیوان رو ببینیم X1 گوشی بسیار خوبیه ...
حالا حرف من و سایر دوستان هیچ ، نگاهی به رده بندی سایت gsmarena بندازید ، X1 هم در محبوبیت و هم در نمره اول هست !
سایت gsmarena نه ، نظرات و بررسی ها رو بخونید .
خب به این فوق العاده ای که طرفدارانش میگن نیست... ولی دیگه شما هم شلوغش کردی.. فقط تو ایرادهایی که گفتی ترک خوردن درسته.. ولی موارد دیگه که میگی به اون شدت نیست... اگه بدونی با پاکت چه جوری رفتار کنی کمتر هنگ میکنه... صداشم فوق العاده پایین نیست و هرکی گفته الکی گفته و تازه با یه نرم افزار بهتر هم میشه و آپدیت هم که ایراد محسوب نمیشه و نشونه اینه که واسش رام جدید میاد.. حالا چقدر پول داری؟
والا در مورد active sync نمیدونم چی بگم
تا حالا اصلآ چنین چیزی پیش نیومده ولی 2 سوال
اولآ از چه ویندوزی استفاده میکنی
دومآ active sync رو 2 باره حذف و نصب کردی؟؟؟
اینم از spb mobile shell 3
واسه عکس today که نمیخواد وارد جایی بشی هر عکسی رو که میخوای بعد از اینکه set as today background رو زدی یه صفحه میاد که از اونجا عکس مورد نظر هم تو بالای صفحه داره بعدشم از اونجا میتونی مقدار عکسی که میخوای نمایش داده بشه رو اینور اونورش کنی (حتمآ بهش توجه نکردی وگرنه چیز ساده ایه)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد اسم برنامه اسمش WkTaskL هست یه برنامه ایه که برنامه ها رو در حالت minimiz مثل ویندوز xp نشون میده و اون باطری رو هم اونجور نشون میده و یه سری کارایه دیگه تو 4shared واست uplod کردم برو حالشو ببر
اینم لینک دانلودش
در مورد d-pad هم من که تا حالا با چنین مشکلی بر نخوردم دوستان اگه کسی بلده راهنمایی کنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم عکس از spb mobile shell 3 بر روی xperia
همونطور که میبینید بدون هیچ مشکلی کار میکنه سرعت اجراشم خیلی خوبه من که خیلی باحاش حال میکنم
![]()
Last edited by amir_70; 02-08-2009 at 16:21.
راست میگه دیگه بنده خدا
کدوم error
ما که ندیدیم شما دیدید به ما هم خبر بدید
در مورد صدا بازم راست میگه من خودم امتحان کردم و صدا خیلی بیشتر شد
میشه گفت ترک حاد ترین مشکل این گوشی بود چون قابای جدید ظاهرآ این مشکلشون برطرف شده و البته همون موقع هم قابای مشکی گوشی مشکل ترک رو نداشتن
من خودم مشکیشو دارم و مشکل ترک رو اصلآ ندارم رو قاب گوشی
ببینید چی گفت :
((حالا حرف من و سایر دوستان هیچ ، نگاهی به رده بندی سایت gsmarena بندازید ، X1 هم در محبوبیت و هم در نمره اول هست !))
به قسمت های قرمز رنگ توجه کنید![]()
آقا مگه از gsmarena معتبر تر هم داریم
x1 محبوب قلبهاست
be happy for ever
Last edited by amir_70; 02-08-2009 at 16:23.
امیر جان ممنونم
یکسری مشکلات به خودی خود حل شد . الان نرم افزارهای Exe هم به راحتی نصب میشن . فقط تنها مشکل من با Active Sync اینه که هر بار گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنم توی گوشی صفحه User Informarion باز میشه که User name , Password و Domain و مهمتر از همه Server رو میخواد . هر چی هم میزنم بازم میاد .
اون مشکل d-pad هنوز هست اما کمتر شده
هنوز دست به ویندوزش نزدم . منتظرم یه اینترنت پر سرعت گیرم بیاد و آپدیتش کنم . اصلا یه وقت دیدی با همین اینترنت ذغالی آپدیتش کردم
اون عکس تودی که گفتی رو فقط میشه عکس های بزرگ رو براش تنظیم کرد . راهی برای عکسای کوچیک نیست . الان عکسی که من انتخاب کردم بالای عکس رو میشه پایین صفحه هم دید . آها !!! یه راهی پیدا کردم . باید عکسم رو یه مقدار بزرگش کنم که با Paint میشه این کارو کرد . اونوقت عکس یه کم کشیده میشه ولی در عوش کل صفحه رو میگیره . در ضمن میشه رزولیشن عکس رو هم تغییر داد
پنل رو دارم دانلود میکنم . اون نرم افزار رو هنوز تست نکردم ولی تست کردم خبرشو میدم .
الان یکی دیگه از مشکلات من GPS هستش . هر کاری میکنم نمیاد . اون Quick GPS رو فایل هاشو دان کردم ولی چیزی نشد . گوگل مپ هم که ارور میده . نرم افزار Ozi Explorer 2 هم که دمو هست ولی اونقدر نرم افزارش عجیب غریبه که آدم هیچی نمیفهمه ازش
باقی مشکلات در راهه ...
سلام ممنون از شما چند دوست عزیز که جوابمو دادید ، امیدوار شدم ، من که نمیخوام این گوشی رو خراب کنم ولی تو همین چند صفحه ی اخیر حرف از اینا بود نگران شدم که ممنون !
آقا بعد از کلاس زبان دیدم یکی از بچه ها از تو جیبش X1 در اورد ( تو شهر ما عجیبه !) ، اومد دیدم خیلی قپی میاد ، گفتم چند خریدی ؟ 485 تومن ؟؟ گفت آره ! یه مشت داشت پز میداد که دیدم از تهش یه دفعه آنتن در آومد ! انقد خیطش کردم!
سلام
مجددا یه درخواستی : ( شرمنده )
موقع خرید چه چیزایی رو باید نگاه کرد ، چک کرد ، که مطمئن بشی اصله ، باتری باید 1450 باشه یا 1500 ؟
گوشیه رو چه کشورایی میزنن ؟!
ممنون میشم به یه آدم شکاک کمک کنید!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)