تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 51 اولاول ... 1622232425262728293036 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 508

نام تاپيک: ✦ مبــاحــث مــرتــبــط بــا دانــشــگاه غــیــر انــتــفــاعــی

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

مطمعنا دوستتون در انتخاب رشته ی ورودی دانشگاه اشتباهات بزرگی کرده...چون با این رتبه به راحتی میتونست روزانه قبول بشه
    فکر نکنم با 10000 بشه توی تهران و یا شهرهای بزرگ نزدیک جایی قبول شد

بله دوست عزیر....خوب دقت کن به کلمات زیر
    شما کاردان میشی >> یعنی کار رو بلدی >> یعنی فن بکارگیری ابزارآلات رشته ی خودت رو بلدی >> یعنی از طریق یادگیری علم در مدت دو سال ، میدونی رشته ی خودت در این دنیا ، کجاها کاربرد داره و میتونی در اون زمینه کاری انجام بدی

فن بکارگیری ابزارآلات = کاربرد ابزارآلات
    البته فکر کنم کاردانی علمی-کاربردی قابلیت ادامه ی تحصیل در مقاطع بالاتر رو نداشته باشه
    Last edited by bleu2u4u; 01-08-2009 at 00:42.

آخر فروم باز Mahdi_Co_1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

فکر نکنم با 10000 بشه توی تهران و یا شهرهای بزرگ نزدیک جایی قبول شد

البته فکر کنم کاردانی علمی-کاربردی قابلیت ادامه ی تحصیل در مقاطع بالاتر رو نداشته باشه
    1-شما درست میگید.ولی خدا وکیلی شما غیر انتفاعی تهران رو به مهندسی نرم افزار دانشگاه گیلان ترجیح میدی؟؟؟!!!
    2-دوست عزیز ، نمیدونم شما از خصوصیات رشته های نظری (ریاضی فیزیک - علوم تجربی - علوم انسانی) اطلاعی دارید یا خیر ؛ ولی لازم میدونم به عرضتون برسونم ، کسی که این سه رشته رو انتخاب کنه و از سد کنکور بگذره ، با خیال راحت میتونه تا هر مقطعی که دوست داشت ادامه تحصیل بده (چه در داخل ایران و چه در خارج ایران)
    حرف شما برای تعداد کمی از رشته های غیر نظری صادق است.مثل ؛ کار و دانش و یا فنی حرفه ای
    اگه تاکید بر درستی حرفتون دارید ، منبع ارایه بدید
    Last edited by Mahdi_Co_1368; 01-08-2009 at 01:16.

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من زیاد در این مورد اطلاع ندارم ولی یه جایی شنیده بودم که فرق کاردانی با کاردانی علمی-کاربردی اینه که دومی قابلیت ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر رو نداره

آخر فروم باز Ehsan PCbase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

چرا همه رو زده کاردانی علمی کاربردی ؟
    پاراسال کاردانی خالی بود
    بیشتر توضیح بدید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من که قاطی کردم
    این دفترچه انتخاب رشته کی میاد؟؟

آخر فروم باز RoYaYeEe_NiIiLi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    >>زندان<<

پيش فرض

بچه ها به نظرتون من با 6000 منطقه 3 معماریه غیرانتفاعیه کجا رو میارم؟؟؟
    ممنون میشم جواب بدید
    اینجا پرسیدم چون فکر کنم شما در مورد غیر انتفاعی بیشتر اطلاعات دارید....

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من غیر انتفاعی بیارم خواهم رفت.
    آزاد هزینه اش روز به روز داره سنگین تر میشه.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

من زیاد در این مورد اطلاع ندارم ولی یه جایی شنیده بودم که فرق کاردانی با کاردانی علمی-کاربردی اینه که دومی قابلیت ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر رو نداره
    چند وقت پیش توی همین انجمن یکی از کاربر ها گفته بود که قراره عبارت {مهندسی} رو از کارشناسی ها بردارند و اگه کسی بخواد مهندسی بگیره ، فقط از طریق موسسات غیرانتفاعی میتونه مهندس بشه.(یعنی فقط غیرانتفاعی مهندسی میده و بقیه ی دانشگاه ها دیگه به همین راحتی مهندسی نمیدن و مدرک کارشناسی ارائه میدن)
    داداش اینا همش شائه هست...مملکت بی حساب کتاب نیست که !! (البته در این زمینه)

چرا همه رو زده کاردانی علمی کاربردی ؟
    پاراسال کاردانی خالی بود
    بیشتر توضیح بدید
    در رشته ی ریاضی - فیزیک
    اگه رشته ها رو به دو دسته ی رشته های فنی و غیر فنی تقسیم کنیم ، متوجه میشیم که در رشته های غیر فنی از کلمه ی {کاردانی} و در رشته های فنی از عبارت {کاردانی فنی} و {کاردانی علمی - کاربردی} استفاده شده که با توضیح من در پست 250 فکر کنم متوجه بشید
    در ضمن ؛ لازم به ذکر هست که در رشته های ریاضی ، فقط سه رشته ی مخابرات - کامپوتر (نرم افزار) - کامپوتر (سخت افزار) ، از کلمه ی علمی - کاربردی استفاده شده.پارسال که اینطور بود.

در رشته ی علوم تجربی
    راستش و بخوای نمیدونم رو چه حسابی علمی کاربردی میشه مثلا ؛
    کاردانی علمی - کاربردی امور زراعی و باغی
    کاردانی علمی - کاربردی تولید و بهره برداری گیاهان دارویی
    کاردانی علمی - کاربردی پرورش زنبور عسل

در رشته ی علوم انسانی
    اینم نمیدونم مثلا ؛
    کاردانی علمی - کاربردی فرش دستباف
    کاردانی علمی - کاربردی اشتغال
    کاردانی علمی - کاربردی اقتصاد کار و بهره وری

من که قاطی کردم
    این دفترچه انتخاب رشته کی میاد؟؟
    چه چیزی براتون ابهام داره رفیق؟
    دفترچه شماره 2 - راهنمای انتخاب رشته های تحصیلی آزمون سراسری سال 1388
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بچه ها به نظرتون من با 6000 منطقه 3 معماریه غیرانتفاعیه کجا رو میارم؟؟؟
    ممنون میشم جواب بدید
    اینجا پرسیدم چون فکر کنم شما در مورد غیر انتفاعی بیشتر اطلاعات دارید....
    سلام
    من پارسال رفتم دانشگاه...توی دانشگاه یه رفیق فابریک پیدا کردم که هنوز هم باهاش در ارتباط هستم.از نظر درسی خیلی زرنگ بود.همه ی مفاهیم درسی رو عمیقا استدلال می کرد.مثلا در همین ترم یکی از رغیب های جدی من بود و در نهایت اون شاگرد دوم شد و من شاگرد اول.(البته با کلی خر خونی)
    اهل طبس بود و با رتبه ی 6000 منطقه ی 3 توی دانشگاه ما قبول شده بود.(موسسه ی غیر انتفاعی احرار - رشت - کاردانی مکانیک)
    شما محل سکونت خودتون رو بگید تا من تخمین بزنم که نزدیکترین جایی که ممکنه قبول بشید ، کجاست

9. 3 کاربر از Mahdi_Co_1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز RoYaYeEe_NiIiLi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    >>زندان<<

پيش فرض

شما محل سکونت خودتون رو بگید تا من تخمین بزنم که نزدیکترین جایی که ممکنه قبول بشید ، کجاست
    من محل سکونتم جایی نمیشه دورش قبول شد...آخه دبی زندگی میکنم
    ولی بومیه تهران حساب میشم
    بعد هم همش دارم کارشناسی میزنم چون اصلا حوصله ی کاردانی ندارم....ولی دیگه حالا نمیخوام مکانیک قبول بشم...مثلا یه چیزی مثل معماری به پایین...برق و مکانیک و معدن رو نمیخوام...سخته..حسش نیس(حالا انگار اومدن التماس کردن گفتم تورو خدا بیا)
    ممنون

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

من غیر انتفاعی بیارم خواهم رفت.
    آزاد هزینه اش روز به روز داره سنگین تر میشه.
    100% همین کار رو بکن...البته به دلایل زیر ؛
    1- هزینش فوق العلاده نسبت به آزاد پایین تره (آزاد که تا شیره ی تو رو نکشه دست بردار نیست)
    2-اگه سرت توی کتاب باشه و بتونی شاگرد اول یا دوم و یا سوم بشی ، از شهریه ی ثابت یا بخشی از اون معاف میشی.(البته در 80% موسسات غیرانتفاعی).مثلا ، نفر اول از 100% شهریه ی ثابت و نفر دوم از 70% شهریه ی ثابت و نفر سوم از 50% شهریه ی ثابت معاف میشه.اصلا خودم رو مثال میزنم ؛ من در این ترم شاگرد اول شدم و دیگه ترم بعد شهریه ثابت نمیدم.از طرفی وام دانشجویی هم گرفتم.با توجه به این دو ، من میتونم ترم بعد 20 واحد بردارم و هیچ پولی نمیدم و بدون هیچ هزینه ای میرم توی کلاس میشینم
    3-میتونی به راحتی از ترم دوم وام دانشجویی بگیری (در مقطع کاردانی ششصد هزار تومن و در مقطع کارشناسی یک ملیون و دویست هزار تومن) در صورتی که در دانشگاه آزاد وام نمیدن و یا اگه هم بدن ، باید هفت خان رستم رو پشت سر بزاری و مقدارش هم کمتر از موسسات غیرانتفاعی هست.
    4-روی مدرک تو ، مهر وزارت علوم و تحقیقات میخوره و همه ی کشور های خاورمیانه مدرک تو رو به عنوان مدرک رسمی کشور ایران میشناسن در صورتی که روی مدرک دانشگاه آزاد مهر وزارت علوم و تحقیقات نمیخوره.من از دوستام شنیدم که آزمون ورودی شرکت نفت یا پالایش یا یه همچین چیزی ، تنها مدارکی رو قبول میکنه که مهر وزارت علوم داشته باشه.(به طور کل ، مدرک تو عین مدرک های روزانه هست ، فقط عبارت {موسسه ی غیردولتی و غیرانتفاعی} روی اون نوشته شده)
    5- نصف استاد هایی که مشغول تدریس در موسسات غیرانتفاعی هستند (به خصوص دروس اصلی و تخصصی) ، از دانشگاه معتبر اون حوالی گرفته میشن.
    6-حراست موسسات غیرانتفاعی سخت گیر تر از حراست دانشگاه های آزاد هست (این البته نظر شخصی منه)

من محل سکونتم جایی نمیشه دورش قبول شد...آخه دبی زندگی میکنم
    ولی بومیه تهران حساب میشم
    بعد هم همش دارم کارشناسی میزنم چون اصلا حوصله ی کاردانی ندارم....ولی دیگه حالا نمیخوام مکانیک قبول بشم...مثلا یه چیزی مثل معماری به پایین...برق و مکانیک و معدن رو نمیخوام...سخته..حسش نیس(حالا انگار اومدن التماس کردن گفتم تورو خدا بیا)
    ممنون
    نمی دونستم آسمون دبی ستاره نداره
    اولین توصیه ای که بهت میکنم اینه که از 100 انتخاب ، 40 تای آخر رو به موسسات غیرانتفاعی اختصاص بده
    ببین اینا رو دوست داری؟ ؛
    1-مهندسی فناوری اطلاعات
    2-مهندسی معماری
    3-مهندسی عمران (میگن خیلی راحته)
    4-مهندسی کامپوتر (نرم افزار)
    5-مهندسی کامپوتر (سخت افزار)
    6-مهندسی تکنولوژی آبادانی روستا ها
    7-کارشناسی علوم کامپوتر
    8-مهندسی صنایع
    9-کارشناسی حسابداری
    10-مهندسی مواد(متالوژی صنعتی) موسسه ی غیردولتی غیرانتفاعی فولاد اصفهان

اینا رو در اون چهل انتخاب آخر به ترتیب علاقه وارد کن...مطمعنا یکی از اینا رو قبول میشی.
    Last edited by Mahdi_Co_1368; 01-08-2009 at 14:19.

12. این کاربر از Mahdi_Co_1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •