دوستان ممکنه یکی جدیدترین مدل های samsung و LG رو تا همین قیمت 230 بگه من هم قصد خرید دارم.
بیشتر کاربرد من فیلم و بازیه البته گرافیکم 8400 gs sparkle.
یه سوال دیگه می تونم با این قیمت یه full HD بگیرم.
لطفا جدیدترین ها.
دوستان ممکنه یکی جدیدترین مدل های samsung و LG رو تا همین قیمت 230 بگه من هم قصد خرید دارم.
بیشتر کاربرد من فیلم و بازیه البته گرافیکم 8400 gs sparkle.
یه سوال دیگه می تونم با این قیمت یه full HD بگیرم.
لطفا جدیدترین ها.
اگر یک مانیتور 22 اینچی full HD داشته باشیم با یک مادربردی M4A78T_E که کارت گرافیک انبورد دارد:
ATI Radeon™ HD 3300 GPU
و روی سیستم گرافیک دیگری وجود نداشته باشد و سیستم برای بازی نباشد فقط افیس و فیلم و اینترنت و ....
آیا مشکلی وجود خواهد داشت
ممنون
سلام. هیچ شکلی نیست و کارت گرافیک شما هم رمز گشای hd داره و به راحتی از پس ایم فیلم ها بر می اد!
من با 219 هزار تومن یک LG خریدم
w2053
50000 هست لمسی
جواب پست 31 رو هم میدید؟
مدل های full HD جدید سامسونگ و ال جی تا 230 یا 240 تومان!
lg قیمت ندارم ولی سامسونگ t220p هست که با 270 تومان می شه گرفت! در ضمن یاد آوری می کنم که برای بازی کردن با یک همچین نمایشگری ، حداقل یک عدد 4850 فرد اعلا نیازه!!![]()
از این تکنولوژی ای که گفتید چطوری میشه استفاده کرد؟!
من جواب این پستمو هنوز درست و حسابی نگرفتم!؟
این تکنیک کراس فایر است که همزمان هم کارت ان بوردت را فعال می کنی هم کارت دیگرت را.
من استفاده نکردم ولی در دفترچه مادربرد حتما باید نوشته باشد.
در ضمن افراد حرفه ای دیگر اگر این کار را کرده باشند می توانند جواب دهند شاید باید یک سری به تالار مشکلات سخت افزاری گرافیک بزنید و گشتی بزنید و سوال را مطرح کنید
1280*1024 فرق آنچنانی با هم ندارند!! هر دو از نظر تعداد پیکسل تقریبأ برابرند ، البته اگه صفحه نمایش واید بگیرین ، خیلی بهتره!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)