سلام. تا بازی های dx11 وارد بازار بشن ، 9 ماه طول می کشه و تا فراگیر بشن حدود 1 سال و نیم طول می شکه و احتمالأ تا 2-3 سال بازی هاس عرضه شده ، قابلیت کار با dx10 رو هم دارند ، پس از این نظر جای نگرانی نیست.
سلام. تا بازی های dx11 وارد بازار بشن ، 9 ماه طول می کشه و تا فراگیر بشن حدود 1 سال و نیم طول می شکه و احتمالأ تا 2-3 سال بازی هاس عرضه شده ، قابلیت کار با dx10 رو هم دارند ، پس از این نظر جای نگرانی نیست.
هر گرافیکی که میگیری بگیر فقط 512 نباشه !!!
چون دیگه کم کم بازی ها داره از 512 میزنه بالا نمونش GTA IV برای اجرا در حالت HIGH هفتصد و خورده ای فضای رم مبخاد.
4850 1G انتخاب خوبیه البته برند ASUS
ممنون از کمکتون، من یک فن گرین حدود 70 تومن زدم رو cpu و کیسم هم تهویه عالی داری فکر نکنم زیاد مشکل گرما داشته باشم. ببینم دیگه اگه وضعیت مالی یاری کرد 4870 1gig میگیرم، راستی یه سوال دیگه کدوم مارک بهتره؟ کلی مارک دیدم از جمله asus, xfx, club, gigabyte, his, msi, sapphire.
کدوم مارک قویتره و با مشخصاتی که من در نظر دارم بیشتر جوره؟
تمام مارک هایی که اسم بردین ، کارت های بسیار خوبی دارند ، ولی برای Ati ، برند sapphire وhis جزء بهترین ها هستن و البته از کارایی بسیار بالا asus , msi هم نمی شه گذشت ، در کل همه خوبن و شمب باید مقوله ی قیمت رو در نظر بگیرین!
شما می تونید Zotac gtx 260 amp هم بگیرید حد ود 230 برند ها هم همش خوبه تفاوتشون تو خنک کنند ه و کلاکها و قابلیت اور و گارانتی و قیمت هست با توجه به اینا انتخاب کنید!ممنون از کمکتون، من یک فن گرین حدود 70 تومن زدم رو cpu و کیسم هم تهویه عالی داری فکر نکنم زیاد مشکل گرما داشته باشم. ببینم دیگه اگه وضعیت مالی یاری کرد 4870 1gig میگیرم، راستی یه سوال دیگه کدوم مارک بهتره؟ کلی مارک دیدم از جمله asus, xfx, club, gigabyte, his, msi, sapphire.
کدوم مارک قویتره و با مشخصاتی که من در نظر دارم بیشتر جوره؟
HD4850 اونم با برند ایسوز با اون کولر ضعیف مشکل دمای شدید داره.ر گرافیکی که میگیری بگیر فقط 512 نباشه !!!
چون دیگه کم کم بازی ها داره از 512 میزنه بالا نمونش GTA IV برای اجرا در حالت HIGH هفتصد و خورده ای فضای رم مبخاد.
4850 1G انتخاب خوبیه البته برند ASUS
قیمتش حدودا 210 تومن هست که با اون میشه GTX260 خرید.
به خاطر GTA IV این همه هزینه کردن ارزش نداره چون این مشکل 700MB .........راحت با پچ حل میشه.![]()
موفق باشید.
Last edited by D3vil_A; 30-07-2009 at 14:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)