میشه نظرتون رو درباره ی این بازی ها بدونم
ninja blade
halo wars
wheel man
x men
و اینکه به هخرین پست صفحه ی قبل هم لطفا یکی جواب بده.
میشه نظرتون رو درباره ی این بازی ها بدونم
ninja blade
halo wars
wheel man
x men
این نگست جن و فتحی کجا تهران هستن حالا اخه من تهرانی نیستم شنبه می خوام بیام تهران.
Last edited by mahmood85; 30-07-2009 at 12:27.
سلام
اگه دستگاه COOLING نشه ممکنه مشکلی واسش پیش بیاد ؟
ارزش بازی رو داره حتمامیشه نظرتون رو درباره ی این بازی ها بدونم
ninja blade
halo wars
wheel man
x men
بهترین بازی استراتژی رو کنسول
من خوشم نیومد
حتما بازی کن !
ببین اگه تو روز خیلی بازی نمیکنی و همین مراقبت های ساده رو انجام بدی هیچ مشکلی پیش نمیاد.![]()
دمتون گرم بابا یکی بگه این دوتا مغازه کجا هستن.![]()
حالا این 3 چراغه چیه که افتاده تو دهن همه؟مگه تعمیر نداره؟چقد میگیرن تعمیرش کنن؟
میشه یکی به ما بگه چطوری میشه بازیکن رو در pes 2009 از تیمش برداشت و به یک تیم دیگه برد.......{ مثلا کریس رونالدو رو می خوام از منچستر به مادرید ببرم؟؟؟اینجا مطرح کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه سوالاتتون رو راجع به هر بازی توی تاپیک خودش مطرح کنید خیلی بهتره و زود ترهم به جواب می رسید
بازی ها رو هم از اینجا پیدا کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین سایت نکست جن که آدرس و شماره تلفن خودشم توشهدمتون گرم بابا یکی بگه این دوتا مغازه کجا هستن.![]()
اینم آدرس فتحی=> تهران-میدان امام خمینی-پاساژ لباف-طبقه ی زیرین پلاک 66کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست من تعمیر داره ولی یه مشکلی هست اونم اینکه بعد از اون به احتمال 99 درصد کنسول بازم 3 چراغه میشه.حتی اگه روزی 1 ساعت بازی کنید!اگه خدایی نکرده بعد از 3 چراغه تعمیر کنید کنسول رو فقط پولتونو دور ریختید.تعمیرشم حدود 50 تومنی میشهببین اگه تو روز خیلی بازی نمیکنی و همین مراقبت های ساده رو انجام بدی هیچ مشکلی پیش نمیاد.![]()
خیلی ها هستن با بازی روزی 8 ساعت هم هیچ مشکلی ندارن بدون کولینگ با برد زفیر!سلام
اگه دستگاه COOLING نشه ممکنه مشکلی واسش پیش بیاد ؟
بعضی ها هم با برد جاسپر و کولینگ و روزی 3 ساعت بازی 3 چراغه میشن
بستگی به شانس داره
اما من که با رعایت همون مواردی که بهتون گفتم مثل خیلی های دیگه خدا رو شکری تا حالا با کنسولم مشکلی نداشتم
تایید میشهببین اگه تو روز خیلی بازی نمیکنی و همین مراقبت های ساده رو انجام بدی هیچ مشکلی پیش نمیاد.![]()
البته خیلی ها با بازیزیاد هم مشکلی پیدا نکردن![]()
Last edited by S.Y.K; 30-07-2009 at 15:44.
دوستان براي كولينگ به كجا مراجعه كنم كه مطمئن باشه ؟؟
قيمتش چقدر ميشه ؟
ممنون از جوابتون
نکست جن جای مطمئنیه ولی از قیمتش اطلاعای ندارم
می تونید شمارشو توی سایت پیدا کنید و زنگ بزنید تا اطلاعات کامل رو در اختیارتون قرار بدن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)