تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: خرید پرینتر رنگی

اگه نباشه جاش خالی می مونه masood hashemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض خرید پرینتر رنگی

با سلام
    من یک پرینتر رنگی لیزری A4 میخواهم اما یک دانشجو هستم و کار حرفه ای ندارم مانند پرینت جزوه ها و مقاله ها که شاید در بعضی از آنها عکس های رنگی باشد و هدف من از خرید پرینتر رنگی این است که جوهر سیاه بر روی آن بگذارم و پرینت های grayscale با آن انجام دهم و هر وقت پرینت رنگی خواستم جوهر رنگی بگذارم.
    یک پرینتر رنگی انتخاب کردم اما یک سری نکات منفی در مورد آن شنیدم پرینتر Samsung CLP-315 است خوب شاید مهمترین عامل که منجر به این انتخاب شد قیمتش بود! شما چی پیشنهاد میکنید؟
    با تشکر

حـــــرفـه ای vioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

با سلام
    من یک پرینتر رنگی لیزری A4 میخواهم اما یک دانشجو هستم و کار حرفه ای ندارم مانند پرینت جزوه ها و مقاله ها که شاید در بعضی از آنها عکس های رنگی باشد و هدف من از خرید پرینتر رنگی این است که جوهر سیاه بر روی آن بگذارم و پرینت های grayscale با آن انجام دهم و هر وقت پرینت رنگی خواستم جوهر رنگی بگذارم.
    یک پرینتر رنگی انتخاب کردم اما یک سری نکات منفی در مورد آن شنیدم پرینتر Samsung CLP-315 است خوب شاید مهمترین عامل که منجر به این انتخاب شد قیمتش بود! شما چی پیشنهاد میکنید؟
    با تشکر
    دوست عزیز

برای کارهایی مثل جزوه و تحقیق و پروژه ، پرینتر های لیزری سیاه و سفید مناسب تر و به صرفه تر هستند.
    در کنار اون میتونید از یک پرینتر رنگی جوهر افشان هم استفاده کنید که مشکل پرینت رنگی هم نداشته باشید.

پرینتر های لیزری رنگی معمولا 4 تانک رنگ دارند ،
    آبی ، قرمز ، زرد + مشکی

اما هزینه شارژ یا خرید این تونر ها بیش از پرینتر های تک رنگ هستش.

3. این کاربر از vioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

هزينه خريد جوهر رنگي براي پرينتر ليزري چقدر است؟

آخر فروم باز mavesta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    فعلا روی خاک

پيش فرض

اگر منظورتون برای Samsung CLP-315 هست باید خدمت شما عرض شود که هر رنگش حدود 45 تومن هست.و اینکه این مدل پرینتر پرینتر خوبی هست.(در کل).و فکر نمیکنم از خریدش پشیمون بشید. فقط یه نکته اونم اینکه روی کاغذ ضخیم (مثل کاغذ Photo نمیتونه پرینت کنه.

6. این کاربر از mavesta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

الان در خانه یک پرینتر جوهر افشان رنگی داریم که جوهر رنگی آن فقط یک جعبه کوچولو است که آن را در پرینتر میگذاریم و تقریبا تا 800 کاغذ رنگی پرینت میکند اما برای پرینتر لیزری رنگی Samsung CLP-315 رنگ ها جدا هستند؟
    یعنی باید کلا 4 ضربدر 45000 تومان پول بدهم تا 4 رنگ را بخرم؟ :(
    یک پرینتر سیاه و سفید لیزری A4 برای کارهایی مثل جزوه و تحقیق و پروژه و البته چاپ روی تلق A4 ( چون برای ساخت pcb باید روی تلق چاپ کنم ) چه مدلی مناسب است؟ چون بعضی پرینترها رو دیدم مثلا 2 طرفه پرینت میکنند اما قیمتشون 350 تومانه که برای من مقرون به صرفه نیست. عاملی که باعث شد من اول Samsung CLP-315 انتخاب کنم علاوه بر قیمت سایز بسیار مناسب و قشنگیه این پرینتر بود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •