تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: lord or king or quantum

راي دهنده
49. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • LORD

20 40.82%
  • KING

11 22.45%
  • QUANTUM

18 36.73%
صفحه 8 از 10 اولاول ... 45678910 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 99

نام تاپيک: lord or king or quantum

پروفشنال sajjadgameactor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

من امروز میرم کینگ رو بگیرم و اگه تو بازار پیدا نکردم کوانتوم رو سفارش میدم

رفتم ولی نگرفتم البته کینگ که اصلا نبود ولی یه مجموعه جدید بود اسمش اپل بود به هر حال نکته ی مهم اینه که گفتن لرد جدید چهارشنبه میاد

آخر فروم باز iload's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    یه جا هست که 20 سیستم که باهم شبکه شدند من میخواستم نرم افزار ها رو توش شیر کنم آیا فایل ها ی کونتوم باز که من این کار رو انجام بدم ؟

آخر فروم باز .:HAMED:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    حامد

پيش فرض

آره چند بار بگیم
    بعله دوست عزیز فایل های کوانتوم ویرایش دوم باز هستش میتونی شایر کنی و برداری

4. این کاربر از .:HAMED:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

به نظر منم لرد بهتره
    چون توضیحات کاملی در مورد نرم افزار هاش داده وهم چنین امکان سرچ بسیار قوی که داره

آخر فروم باز lord_ashkan_z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    The Board Black Pearl

پيش فرض

کینگ برنامه هایش خیلی خوبه؛ منظورم این هست که کمتر مشکل دارند. مثلا از جدیدترین نسخه های موجود اونهایی که باگ کمتری دارند را قرار میده(البته بقیه هم همین جوری هستند ولی نه به اندازه ی کینگ)
    ولی مشکل اساسی ای که داره اینه که فایل ها پنهان شده اند و اگر دیسک شما خش دار شود و بخش کوچکی از فایل Auto Run از لود نشه کل دیسک بر باد رفته ...! (شکلک را شانسی زدم )
    در ضمن کینک شامل برنامه های حجیم هست پس تعداد کل برنامه به خصوص برنامه های کم حجم و کاربردی کمتری دارد

در مورد کوانتوم هم مشکل اساسی ای که داره این هست که مثل لرد جستجو در لیست برنامه ها را ندارد.( که البته مشکل کینگ هم هست)

من الان از هر سه محصول دارم...
    ولی خودم لرد را ترجیح میدم. چون مثل کوانتوم برنامه های کاربردی زیادی داره و از همه مهمتر خیلی راحت برنامه ی مورد نظرم را پیدا می کنم...
    و یک مورد دیگر درباره ی لرد اینکه در مورد هر برنامه ای توضیحات داره(این به شما خیل کمک می کنه که از بین برنامه های یکسان کدوم ها را نصب کنی)
    Last edited by lord_ashkan_z; 28-07-2009 at 23:10.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

آقا فقط لرد
    چون تنوع برنامه داره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

لرد از همه بهتره بخصوص تو ور‍ن جديد 8 دو عدد دي وي دي آموزشي به صورت رايگان قرار داده
    و همچنين امكان سرچ نرم افزار داره

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

لرد از همه بهتره بخصوص تو ور‍ن جديد 8 دو عدد دي وي دي آموزشي به صورت رايگان قرار داده
    و همچنين امكان سرچ نرم افزار داره
    مگه لرد 8 اومده

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

بلاخره کینگ 2009 رو گرفتم
    از نظر کرک بهتر از بقیه هست و واقعا نرمافزارها رو کرک کرده و نصبشون 80 درصد بدون نیاز به هیچ مراحلی ( حتی بابیلون و اتوکد) در صورتی که لرد بیشتر کرک ها رو جمع کرده یعنی برنامه رو گرفته و بعد از اینترنت یه کرک براش پیدا کرده و سرهمشون کرده
    از نظر اتوران روش زیاد کار شده و قشنگ هست ولی من لرد رو ترجیح میدم چون همه چیز رو توی یه صفحه نشون میده ولی کینگ برای هر چیزی باید کلیک کنید
    از نظر dvd کینگ 8 تا dvd هست ونقره ای و بعد از خرید متوجه شدم که dvd ها 8.5g هستندو البته یه قفل فیزیکی هم روش هست برنامه ها هم توش نشون نمیده بنابراین کپی نمیشه اگر هم بشه dvd 8.5g برای خرید عموم هنوز خیلی گرون هست و قیمتش به اندازه ی اصل میشه
    از نظر برنامه وقتی میخواستم یه ویندوز 64 بیت نصب کنم فهمیدم تو کینگ نیست مبدل ویدیو هاش هم چندان جالب نبود

در کل به نظرم فعلا لرد بهتره

مدیر انجمن برنامه نویسی Payman_62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.

در کل همشون مثل همن و یه کاربرد دارن. فقط اتوران و توضیحات و راهنماشون میتونه از بقیه متمایزشون کنه. من قبلا کینگ داشتم که راضی بودم. حالا کوآنتوم 2 رو گرفتم که خیلی عالیه. تنوع برنامه هاش حرف نداره. ولی لرد و کینگ و گردوی جدید رو ندارم که بخوام با هم مقایسه شون کنم. ولی اینو بگم کوآنتوم هم اتوران داره که برنامه هارو لیست میکنه تا نیازی به گشتن دنبال برنامه نباشه. هم دفترچه راهنما داره. در کل خیلی عالیه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •