تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 297 از 503 اولاول ... 197247287293294295296297298299300301307347397 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,961 به 2,970 از 5026

نام تاپيک: Shaiya

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اسم GM که باهاش صحبت کردی چی بوده ؟
    یادم نیست قضیه 3 روزه پیشه حتی اسم اون archer هم یادم نمیاد فکر کنم یه اسم ژاپنی داشت !؟
    از اون جالب تر سوالات تخصصی منه که جواب نداشت ............
    کاظم شاید بتونه جواب بده. من که نه enchant کردم نه تا حالا nosser بودم ولی میگم untouchable بود. اگه خودم تاثیرشون رو تجربه می کردم جوابت رو میدادم.من تازه تو pvp فهمیدم لول 30 هم می تونه mount سوار شه !!!؟ light ها با mount ما رو دنبال می کردن !!!!؟؟؟؟؟؟
    اگه یه شخصیت لول 20_30 دارین برین pvp خودتون ببینید.البته یه چند روزی pvp20-30 دیگه هیچ dark نمیره و اکثر مواقع روز خالیه اگه یذره شلوغ شه سر و کله nosser ها پیدا میشه . بین ساعت 8 تا 12 شب برین.
    من 3 بار استفاده کردم قیمتش هم قبلا 20 تا 25 میلیون بود ولی الان بالای 30 میلیون ....
    پوینت های مربوط به skill رو restat می کنه یا از اول می تونی build کنی ؟ یا هر دو تا
    Last edited by mhv_kntu; 28-07-2009 at 15:49.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

یادم نیست قضیه 3 روزه پیشه حتی اسم اون archer هم یادم نمیاد فکر کنم یه اسم ژاپنی داشت !؟

کاظم شاید بتونه جواب بده. من که نه enchant کردم تا حالا نه nosser بودم . اگه خودم تاثیرشون رو تجربه می کردم جوابت رو میدادم.من تازه تو pvp فهمیدم لول 30 هم می تونه mount سوار شه !!!؟ light ها با mount ما رو دنبال می کردن !!!!؟؟؟؟؟؟
    اگه یه شخصیت لول 20_30 دارین برین pvp خودتون ببینید.البته یه چند روزی pvp20-30 دیگه هیچ dark نمیره و اکثر مواقع روز خالیه اگه یذره شلوغ شه سر و کله nosser ها پیدا میشه . بین ساعت 8 تا 12 شب برین.

پوینت های مربوط به skill رو restat می کنه یا stat point ها رو می تونی از اول درست کنی؟
    Stat point ها رو از اول ریست میکنه...
    آرچرها (هانترها) بیشتر از همه استفاده میکنن.
    چون اوایل 5 str و 2 dex بیلد میکنن بعد لول 30 ریست میکنن فول luc میشن.

پروفشنال ehsan_rx1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کاظم شاید بتونه جواب بده. من که نه enchant کردم نه تا حالا nosser بودم ولی میگم untouchable بود. اگه خودم تاثیرشون رو تجربه می کردم جوابت رو میدادم.من تازه تو pvp فهمیدم لول 30 هم می تونه mount سوار شه !!!؟ light ها با mount ما رو دنبال می کردن !!!!؟؟؟؟؟؟
    پوینت های مربوط به skill رو restat می کنه یا از اول می تونی build کنی ؟ یا هر دو تا
    Stat با skill فرق داره و Stone جدا ست (( Skill Rest و Stat Rest ))

در باره mount هم به درد نمیخوره چون سرعتش مثل Sonic lv1 میمونه و اگر کسی از Sonic lv2 استفاده کنه ازش جلو میزنه که زمان ما هم بود ( خیلی کم )

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من تو بیلد این گارد نرمال lvl51 خیلی اشتیاه کردم اگه این stone رو گیر بیارم راحت 30 تا 40 درصد قویتر میشه به هر حال اولین کاراکتر بود اوایل بازی بلد نبودیم.
    حتی تو بیلد war hm هم اوایل چند تا اشتباه کوچیک کردم شانس آوردم کاظم بود به من گفت.
    2 روزه iris دنبالشم البته پیدا کنم هم بعید می دونم پولم برسه!! lol

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

من تو بیلد این گارد نرمال lvl51 خیلی اشتیاه کردم اگه این stone رو گیر بیارم راحت 30 تا 40 درصد قویتر میشه به هر حال اولین کاراکتر بود اوایل بازی بلد نبودیم.
    حتی تو بیلد war hm هم اوایل چند تا اشتباه کوچیک کردم شانس آوردم کاظم بود به من گفت.
    2 روزه iris دنبالشم البته پیدا کنم هم بعید می دونم پولم برسه!! lol
    یعنی هنوز 20-30 میل نتونستی دربیاری؟ (نه اینکه خودم تونستم )
    برو لپیس فارم کن بفروش! یا برو مثل بروبکس چیتر از goldeco بخر

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

در باره mount هم به درد نمیخوره چون سرعتش مثل Sonic lv1 میمونه و اگر کسی از Sonic lv2 استفاده کنه ازش جلو میزنه که زمان ما هم بود ( خیلی کم )
    من کاری به کیفیت mount ها ندارم منظورم فقدان اطلاعات خودم بود وقتی light ها رو سوار بر mount تو pvp20-30 دیدم شوکه شدم.
    گندشون بزنه با این فروم و سایت های مثلا Guide که برای این بازی درست کردن. همش یا قدیمیه یا اشتباه دارن.
    یعنی هنوز 20-30 میل نتونستی دربیاری؟ (نه اینکه خودم تونستم )
    شما که با گارد ها آشنایی دارین توی لول های بالا بیشتر از این پولی که در میارم باید پول تعمیر equipment ها رو بدم.
    گارد خرج اضافی هم داره. هر نیم ساعت بازی 250 هزار باید پول تعمیر بدی.به هر حال وقتی همه ضربه ها نثار تانک میشه انتظار دیگه ای نمیشه داشت!؟
    باید از این لحاظ یه فکری به حال گاردها می کردن.
    حالا پگان ها و هانتر ها اصلا نمی دونن تعمیر equipment اصلا چی هست!!؟
    گارد من موجودیش تقریبا صفر هست!!
    Last edited by mhv_kntu; 28-07-2009 at 17:28.

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من کاری به کیفیت mount ها ندارم منظورم فقدان اطلاعات خودم بود وقتی light ها رو سوار بر mount تو pvp20-30 دیدم شوکه شدم.
    گندشون بزنه با این فروم و سایت های مثلا Guide که برای این بازی درست کردن. همش یا قدیمیه یا اشتباه دارن.

شما که با گارد ها آشنایی دارین توی لول های بالا بیشتر از این پولی که در میارم باید پول تعمیر equipment ها رو بدم.
    گارد خرج اضافی هم داره. هر نیم ساعت بازی 250 هزار باید پول تعمیر بدی.به هر حال وقتی همه ضربه ها نثار تانک میشه انتظار دیگه ای نمیشه داشت!؟

من هم برای تعمیر هر وقت میرم 120 هزار پول میدم نه مثل شما راستی شما میتونید از Rip hammer استفاده کنید فکر کنم برای شما بهتره 500 هزار قیمتش بعد هم هر جا باشید میتونید استفاده کنید .....

من هم وقتی لول پایین بود از هر کی می پرسیدم mount از کجا میارن نمی دونستند .....

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینم یه چیز جالب برای قسمت Skill که هم میتونید ببینید هم برنامه ریزی کنید هر لول چی رو ببرید بالا .............

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

انصافا واقعا اعصاب خورد کنه این تعمیر!
    هیچ کلاسی اندازه اریکل ها از تعمیرو این حرفها بی خبر نیست! اگه روزی سرور جدیدی بیاد صد در صد بعد از اینکه یه وار 40 کردم میرم اریکل برمیدارم!
    ولی خوب شما برو لپیس فارم کن این آیتم های لایتی هم که گیرت میاد برو تو مزایده بفروش پول گیرت میاد!

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

امروز تو iris یه لباس godess دیدم که هر 6 تا اسلات پر بود قیمت 550mil
    loooooooooool
    Last edited by mhv_kntu; 09-08-2009 at 12:58.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •