تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 467 از 535 اولاول ... 367417457463464465466467468469470471477517 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,661 به 4,670 از 5348

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات ویندوز ویستا

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

بله حرفتون درسته .انتقال ویروس توسط همه چی انجام میشه مخصوصا Flash که شما ذکر کردید.
    ولی اینو در نظر داشته باشید که خیلی از ویروسها به علت قدیمی بودن اونها هیچ ضرری برای سیستم و نرم افزار ها ندارند و اخلالی ایجاد نمیکنند.
    منبع اصلی ویروسهای منتشر شده ,توسط شرکتهای بزرگی مانند Kaspersky و McAfee و Symantec هستند که دارن سر من و شما کلاه میزارن.البته کسانی هم هستند که ویروس هارو وارد دنیای اینترنت میکنند ولی 80% اونها رو خود شرکت های ذکر شده
    می نویسند !!!
    من الان 7 ماه هست که نه ویندوز عوض کردم و نه آنتی ویروس روی سیستمم نصب هست و اینو هم مطمئنم که بالغ بر 500 نوع ویروس در سیستمم در حال جریان هست ولی هیچ مشکلی تا حالا نداشتم و نخواهم داشت.
    بهترین راه این است که هر از چند گاهی یک آنتی ویروس نصب کرده و اونو آپدیت کرده و بعد از پاک سازی دوباره Remove نمایید.
    چون همین آنتی ویروس سرشار از Error ها و کند شدن ها رو در پی خواهد داشت.
    Last edited by SamGun; 26-07-2009 at 21:40.

پروفشنال mhshaker71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

مشکل به خاطر Registery ویندوز هست .شما نرم افزار CCleaner رو از آدرس پایین دانلود کن مشکلت حل میشه.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه نشد بگو که اون یکی راه رو بگم.
    سلام
    نشد؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed.izadi1989's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ناکجا آباد

پيش فرض

بله حرفتون درسته .انتقال ویروس توسط همه چی انجام میشه مخصوصا Flash که شما ذکر کردید.
    ولی اینو در نظر داشته باشید که خیلی از ویروسها به علت قدیمی بودن اونها هیچ ضرری برای سیستم و نرم افزار ها ندارند و اخلالی ایجاد نمیکنند.
    منبع اصلی ویروسهای منتشر شده ,توسط شرکتهای بزرگی مانند Kaspersky و McAfee و Symantec هستند که دارن سر من و شما کلاه میزارن.البته کسانی هم هستند که ویروس هارو وارد دنیای اینترنت میکنند ولی 80% اونها رو خود شرکت های ذکر شده
    می نویسند !!!
    من الان 7 ماه هست که نه ویندوز عوض کردم و نه آنتی ویروس روی سیستمم نصب هست و اینو هم مطمئنم که بالغ بر 500 نوع ویروس در سیستمم در حال جریان هست ولی هیچ مشکلی تا حالا نداشتم و نخواهم داشت.
    بهترین راه این است که هر از چند گاهی یک آنتی ویروس نصب کرده و اونو آپدیت کرده و بعد از پاک سازی دوباره Remove نمایید.
    چون همین آنتی ویروس سرشار از Error ها و کند شدن ها رو در پی خواهد داشت.
    دوست عزیز من اول یک معذرت خواهی به شما بدهکارم در پست قبلی یک کم بی ادبانه حرف زدم
    من با حرف شما مخالفم که ویروس های قدیمی اخلالی در سیستم به وجود نمیارن چون همون طور که خودتون می دونید ویروس مثل ما آدما نیست که با قدیمی شدنش قدرتش ضعیف بشه. برنامه های نوشته شده در ویروس تغییر ناپذیرند درست مثل اینکه شما یک برنامه با C بنویسید و 100 سال بعد برنامه رو اجرا کنید .
    آیا برنامه تغییر می کند؟
    پس این نظریه غلطه که با قدیمی شدن ویرس ها قردتشون کم میشه
    در مورد شرکت ها همتا حدودی با شما موافقم. ولی این کار دلیل نمیشه ما از آنتی ویروس استفاده نکنیم
    ویروس چه توسط شرکتهای معتبر درست شده باشند چه توسط شخص در هر حال سیستم ما را آلوده می کند و ما ملزم به پاک سازی آنها هستیم
    در ضمن این را در نظر بگیرید همیشهمشکلاتی که ویروس ها بر روی نرم افزار ویندوز به کوجو می آورند با پاک کردن ویروس از درست نمیشه
    موفق باشی
    Last edited by saeed.izadi1989; 27-07-2009 at 00:50.

4. این کاربر از saeed.izadi1989 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز asklt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    لارستان

پيش فرض

سلام
    من در ویندوز ویستا چطور میتونم سی دی ها رو به صورت اتوران اجرا کنم.
    وقتی سی دی رو میزارم رو درایو سیدی رو open میکنه ولی من میخوام اتوران باز شه.

آخر فروم باز .:HAMED:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    حامد

پيش فرض

نه نه نه
    اشتباه نکنید اگه از من میشنوید هیچ آنتی ویروسی رو در سیستم خود نصب نکنید .(البته به جزء شبکه های سروری)
    آخه یک PC چه احتیاجی به Anti virus داره !!!؟؟؟
    چون همون آنتی ویروس خودش فعال کننده ی ویروسهای آرشیو شده در هارد شما هست.
    ویندوز هم با Repair شدن درست نمیشه و حتما باید Reinstall بشه .
    چون Repair برای اینکه اگر یکی از فایلهای سیستمی از بین رفته جایگزین بشه نه اینکه ویندوز رو مثل اولش کنه.
    چون بعضی وقتها ممکنه یک فایل مهمی در درایو C شما موجود باشه که شما به هیچ عنوان حاضر به از دست دادن اون نیستید و در همین حال ویندوز شما UP نمیشه .
    معمولا Repair در این مواقع استفاده میشه.

اگه فرایند ویروس و آنتی ویروس رو بدونید دیگه هیچ وقت اونو نصب نمیکنید
    باور کن همین مطلبو من رعایت کردم میدونی چی شد؟
    ویروس iiiiii و autoran.clock و info اومد تو سیستم همه باهم زدن همه چی رو پوکوندن ولی اگر چه این مطالب مال این تاپیک نیست ولی من یکم به فرمایشات شما معترض هستم

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

ویروس iiiiii و autoran.clock و info اومد تو سیستم همه باهم زدن همه چی رو پوکوندن ولی اگر چه این مطالب مال این تاپیک نیست ولی من یکم به فرمایشات شما معترض هستم
    من یکی که موندم !!!!!
    3 تا سیستم زیر دستم هست هیچ کدوم هم آنتی ویروس نداره هیچ مشکلی هم نداشتم.

دوست عزیز من اول یک معذرت خواهی به شما بدهکارم در پست قبلی یک کم بی ادبانه حرف زدم
    من با حرف شما مخالفم که ویروس های قدیمی اخلالی در سیستم به وجود نمیارن چون همون طور که خودتون می دونید ویروس مثل ما آدما نیست که با قدیمی شدنش قدرتش ضعیف بشه. برنامه های نوشته شده در ویروس تغییر ناپذیرند درست مثل اینکه شما یک برنامه با C بنویسید و 100 سال بعد برنامه رو اجرا کنید .
    آیا برنامه تغییر می کند؟
    پس این نظریه غلطه که با قدیمی شدن ویرس ها قردتشون کم میشه
    در مورد شرکت ها همتا حدودی با شما موافقم. ولی این کار دلیل نمیشه ما از آنتی ویروس استفاده نکنیم
    ویروس چه توسط شرکتهای معتبر درست شده باشند چه توسط شخص در هر حال سیستم ما را آلوده می کند و ما ملزم به پاک سازی آنها هستیم
    در ضمن این را در نظر بگیرید همیشهمشکلاتی که ویروس ها بر روی نرم افزار ویندوز به کوجو می آورند با پاک کردن ویروس از درست نمیشه
    موفق باشی
    سعید جان من هیچ بی ادبی از شما ندیدم نیاز به معذرت خواهی نبود.
    حرفتون کاملا تایید میشه ولی منظور من از قدیمی شدن ویروس ها این نیست که ضعیف میشن !!!
    شما که خودت بهتر میدونی ,ویروس یک دستور عمل هست که سیستم با خواندن اون منجر به انجام عملیاتی خلاف دستورات خود میشه که باعث بروز مشکل میشه .این ویروس نوشته شده هم تحت اون ویندوز کار میکنه !!!
    مثلا الان ممکنه ویروسی که روی ویندوز XP شما داره فعالیت میکنه روی ویندوز Seven هیچ تاثیری نداشته باشه.و به عنوان یک ویروس
    off شده در سیستم شما بمونه.
    در کل شما حرف من رو یک نظر شخصی بزار که خودم بهش اعتقاد دارم.
    راستی باهم هم اسم هستیم داداش
    اعتراض شما وارد هست چون ممکنه این ویروس خیلی وقت باشه که داره تو سیستم شما فعالیت میکنه .
    و الان تقش در اومده .
    منم موافق هستم که این بحث به این تاپیک مربوط نیست پس بهتره خاتمه پیدا کنه
    Last edited by SamGun; 27-07-2009 at 23:38.

8. 2 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

سلام
    من در ویندوز ویستا چطور میتونم سی دی ها رو به صورت اتوران اجرا کنم.
    وقتی سی دی رو میزارم رو درایو سیدی رو open میکنه ولی من میخوام اتوران باز شه.
    شما آدرس زیر رو دنبال کن :
    Start >>>Control Panel>>>Auto Play
    اینجا میتونی این کار رو انجام بدی

پروفشنال mhshaker71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام دوستان
    من وقتی می خوام بعضی از برنامه ها رو نصب کنم این ارور رو می ده
    Error 1606.Could not access network locatoin %APPDATA%\.
    ممننون می شم کمک کنین.
    مشکل به خاطر Registery ویندوز هست .شما نرم افزار CCleaner رو از آدرس پایین دانلود کن مشکلت حل میشه.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه نشد بگو که اون یکی راه رو بگم.
    سلام
    نصب کردم ولی نشد؟

11. این کاربر از mhshaker71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed.izadi1989's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ناکجا آباد

پيش فرض

من یکی که موندم !!!!!
    3 تا سیستم زیر دستم هست هیچ کدوم هم آنتی ویروس نداره هیچ مشکلی هم نداشتم.

سعید جان من هیچ بی ادبی از شما ندیدم نیاز به معذرت خواهی نبود.
    حرفتون کاملا تایید میشه ولی منظور من از قدیمی شدن ویروس ها این نیست که ضعیف میشن !!!
    شما که خودت بهتر میدونی ,ویروس یک دستور عمل هست که سیستم با خواندن اون منجر به انجام عملیاتی خلاف دستورات خود میشه که باعث بروز مشکل میشه .این ویروس نوشته شده هم تحت اون ویندوز کار میکنه !!!
    مثلا الان ممکنه ویروسی که روی ویندوز XP شما داره فعالیت میکنه روی ویندوز Seven هیچ تاثیری نداشته باشه.و به عنوان یک ویروس
    off شده در سیستم شما بمونه.
    در کل شما حرف من رو یک نظر شخصی بزار که خودم بهش اعتقاد دارم.
    راستی باهم هم اسم هستیم داداش

اعتراض شما وارد هست چون ممکنه این ویروس خیلی وقت باشه که داره تو سیستم شما فعالیت میکنه .
    و الان تقش در اومده .
    منم موافق هستم که این بحث به این تاپیک مربوط نیست پس بهتره خاتمه پیدا کنه
    خواهش می کنم سعیدجان
    ممنون

13. این کاربر از saeed.izadi1989 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان كسي جواب اين سوال رو مي دونه؟
    من ابتدا كه ويستا رو راه اندازي مي كردم نام و پسورد خودم رو بعنوان admin دادم. بعد كه برادرم رو بعنوان يوزر معرفي كردم با نام و پسورد خودش حالا موقع روشن كردن فقط آيكون مربوط به نام و پسورد من مياد و فقط با پسورد من وارد ميشه. اما وقتي ريستارت مي كنم من و برادرم و پسورد هردومون رو مي شناسه؟
    چكار كنم كه موقع روشن كردن هم هر دو بتونيم وارد سيستم بشيم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •