تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 26 از 26

نام تاپيک: ••• درخواست فوري براي رفع مشكل بسيار عجيب كه منو بدبخت كرده •••

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

5 Yes

یعنی الان مشکل نداری ؟
    چیکار کردی حل شد؟
    فقط با تعویض ویندوز ؟
    آره دوست عزیز خودمم سر در نمیارم وقتی اسارت آپ رجیستری رو پاک کردمو یه ویندوز عوض کردم خوش درست شده وتاالان که شکر خدا مشکلی نیست.

آخر فروم باز Cyberlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    MACS0647-JD

پيش فرض

دوست عزیز پیشنهاد میکنم از جدیدتری ورژن ن نرم افزار System Mechanic استفاده کنی و پس از ریجستر کردن آن یک Full Scan انجام بدی ، اگه مشکل حل نشد باید بعد از بک آپ گرفتن از فایلهای مهم داخل هارد از نرم افزارهای تست و تعمیر هاردیسک که داخل سایت سازنده هاردیسک پیدا میشه هارد دیسک رو اسکن کنید که من هم این مشکل و داشتم و با اسکن با این نرم افزار مخصوص که 1 روز کامل هم طول کشید مشکل تا حدودی حل شد ، البته فکر کنم فرمت کامل هارد دیسک هم جوابگو باشه .

3. این کاربر از Cyberlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

5 ترخدا یه آنتی آلمان بدین.

سلام بابا این ویروس هنوزم که هنوزه تو سیستم من هست.البته چند بار حذفش کردم ولی از هرچی که به پی سی زده بودم برگشت.این مشکل در واقع یه کرم هست به اسم almanahe یا همون win32/alman که اگه چند تا آنتی ویروس خوف مختص این ویروس بزارین که نسلش رو ریشه کن کنه دستبوستون میشم.ترخدا یکم زود که دیوانه شدم.راستی تمام مشکلات این دوستمون رو من هم دارم.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه smran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام، دو سال پیش همچین اتفاقی برای سیستم برادرم افتاد، ویندوزش رو عوض کردم، درست شد. یه مدت بعدش دوباره هم این اتفاق افتاد، دوباره ویندوز عوض کردم، درست شد. نه قبلش، نه بعدش، هیچ جای دیگه ای ندیدم همچین اتفاقی بیفته، تا این که الان اینجا دیدم.
    چیز خاصی به نظرم نمیرسه :-|
    ویندوز رو که عوض میکنی، کلا درایو رو فرمت کن(که البته اینکارو میکنی)، اولین کاری که می کنی، نصب آنتی ویروسه. نه از روی هاردت. از روی سی دی. ترجیحا روی یه سی دی فقط آنتی ویروست رو رایت کن، که بعد نصب ویندوز سی دی رو بزاریو نصبش کنی. از این لحاظ میگم از روی هارد نه که توی هیچ کدوم از درایو هات نری. امیدوارم درست شه.
    جدا از این. من هشت سالی میشه از AVG استفاده می کنم. و هیچ مشکلی ندارم باهاش. از نظر سرعت، قدرت، آپدیت. اون زمان هم روی سیستم برادرم از همین آنتی ویروس استفاده می کردم. (البته از همه آنتی ویروسا استفاده کردم، ولی نظر شخصیم روی AVG معطوفه )

6. این کاربر از smran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز iload's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

برای من همچین مشکلی پیش اومد که با فرمت کامل هارد وی نصب یه ویندوز ویستا به جای xp و نصب یه norton anti virus 2007 که تو ویستا نه xp ویروس رو شناسایی کرد و بعد از یک ماه نجاتم داد . البته کل اطلاعاتم پرید ؟!!

اینم بگم قسمتی از هاردم بدسکتور گرفت و هاردم کم شد و از 160 گیگ رسید به نزدیکای 120 .!

8. این کاربر از iload بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام دوستان بلاخره منم چاره ای جز فرمت هارد نیافتم و همه رو زدم فرمت کردم ولی ناجور همش به باد فنا رفت.ولی خدا رو شکر دیگه از دست ویروس نجات یافتم.

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •