آره دوست عزیز خودمم سر در نمیارم وقتی اسارت آپ رجیستری رو پاک کردمو یه ویندوز عوض کردم خوش درست شده وتاالان که شکر خدا مشکلی نیست.
آره دوست عزیز خودمم سر در نمیارم وقتی اسارت آپ رجیستری رو پاک کردمو یه ویندوز عوض کردم خوش درست شده وتاالان که شکر خدا مشکلی نیست.
دوست عزیز پیشنهاد میکنم از جدیدتری ورژن ن نرم افزار System Mechanic استفاده کنی و پس از ریجستر کردن آن یک Full Scan انجام بدی ، اگه مشکل حل نشد باید بعد از بک آپ گرفتن از فایلهای مهم داخل هارد از نرم افزارهای تست و تعمیر هاردیسک که داخل سایت سازنده هاردیسک پیدا میشه هارد دیسک رو اسکن کنید که من هم این مشکل و داشتم و با اسکن با این نرم افزار مخصوص که 1 روز کامل هم طول کشید مشکل تا حدودی حل شد ، البته فکر کنم فرمت کامل هارد دیسک هم جوابگو باشه .
سلام بابا این ویروس هنوزم که هنوزه تو سیستم من هست.البته چند بار حذفش کردم ولی از هرچی که به پی سی زده بودم برگشت.این مشکل در واقع یه کرم هست به اسم almanahe یا همون win32/alman که اگه چند تا آنتی ویروس خوف مختص این ویروس بزارین که نسلش رو ریشه کن کنه دستبوستون میشم.ترخدا یکم زود که دیوانه شدم.راستی تمام مشکلات این دوستمون رو من هم دارم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام، دو سال پیش همچین اتفاقی برای سیستم برادرم افتاد، ویندوزش رو عوض کردم، درست شد. یه مدت بعدش دوباره هم این اتفاق افتاد، دوباره ویندوز عوض کردم، درست شد. نه قبلش، نه بعدش، هیچ جای دیگه ای ندیدم همچین اتفاقی بیفته، تا این که الان اینجا دیدم.
چیز خاصی به نظرم نمیرسه :-|
ویندوز رو که عوض میکنی، کلا درایو رو فرمت کن(که البته اینکارو میکنی)، اولین کاری که می کنی، نصب آنتی ویروسه. نه از روی هاردت. از روی سی دی. ترجیحا روی یه سی دی فقط آنتی ویروست رو رایت کن، که بعد نصب ویندوز سی دی رو بزاریو نصبش کنی. از این لحاظ میگم از روی هارد نه که توی هیچ کدوم از درایو هات نری. امیدوارم درست شه.
جدا از این. من هشت سالی میشه از AVG استفاده می کنم. و هیچ مشکلی ندارم باهاش. از نظر سرعت، قدرت، آپدیت. اون زمان هم روی سیستم برادرم از همین آنتی ویروس استفاده می کردم. (البته از همه آنتی ویروسا استفاده کردم، ولی نظر شخصیم روی AVG معطوفه)
سلام
برای من همچین مشکلی پیش اومد که با فرمت کامل هارد وی نصب یه ویندوز ویستا به جای xp و نصب یه norton anti virus 2007 که تو ویستا نه xp ویروس رو شناسایی کرد و بعد از یک ماه نجاتم داد . البته کل اطلاعاتم پرید ؟!!
اینم بگم قسمتی از هاردم بدسکتور گرفت و هاردم کم شد و از 160 گیگ رسید به نزدیکای 120 .!
سلام دوستان بلاخره منم چاره ای جز فرمت هارد نیافتم و همه رو زدم فرمت کردم ولی ناجور همش به باد فنا رفت.ولی خدا رو شکر دیگه از دست ویروس نجات یافتم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)