سلام
بچه ها تو ساختای جدید این گوشی هم ترک هنوز وجود داره ؟
خیلی از این گوشی خوشم میاد و ترک نمیزاره برم طرفش
سلام
بچه ها تو ساختای جدید این گوشی هم ترک هنوز وجود داره ؟
خیلی از این گوشی خوشم میاد و ترک نمیزاره برم طرفش
عرض به حضور که کار این دکمه چرخش اسکرین بود یعنی دستی روتیت میکرد که بعدا دیدن لازم نیست حذفش کردن.. میشه رو سافت کی ها تنظیم کرد که اسکرین رو روتیت کنه.دوستان این عکس جز اولین عکسهای ارائه شده از X1 بود... این دکمه چی بوده که حالا سر جاش نیست؟!!!
من فکر کنم اگه اون دکمه بود هم کاربردی تر بود، هم یه جای خالی رو گوشی حس نمیشد... در ضمن وقتی سافت کی رو روتیت تنظیم بشه دیگه نمیشه توسط دو دکمه سافت کی و دکمه ریست پشت هارد ریست کرد.
X1 قرار بود با اسپیکر 3D ارائه بشه... من خودم همون اوایل این مطلب رو تو یه سایت خارجی خونده بودم ولی اینم از بین رفت!!!
![]()
دوست عزیز دوباره آپش کردم میتونی دانلودش کنی.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من معمولاً هر وسیله ایی میخرم توی همون روز اول سر و تهشو پیدا میکنم و کار باهاش دستم میاد ولی اینو ماشالا اونقدر پیشرفته و توش چیز میز داره یادم میره بعضی از چیزاش کجا بودن....
سلام ! مباركت باشه. چند خريدي گوشي رو؟سلام منم امروز به جمع x1 دارها پیوستم.....
قابش از نوع جديده يا قديم؟؟؟
این ایرانسل چرا بعد از هر تماس هی موجودی اعلام میکنه؟
رو اعصابه ها...راهی نیس واسه غیر فعال کردنش؟
مخلصیم
قیمت روز این گوشی چنده ؟
د ضمن قضیه ترک چیه ؟!
با تشکر ، خشایار غمگین
سلام برادر غمناك !قیمت روز این گوشی چنده ؟
قيمت كه حولو حوش 480 تومن بدون گارنتي ميباشد
قضيه ترك هم همينه كه ميبيني!گوشي خود به خود دچار شكستگي ميشه! كه ممكنه با قاب جديد اين مشكل حل شده باشه ! هنوز منتظر جواب دوستانيمد ضمن قضیه ترک چیه ؟!
دوستان من از علائدین طبقه همکف گرفتم 465 تومن ولی اینا فیلم دارن ... 30 تومن هزینه نصب نرم افزار زورکی میگرن...!!!! و همینطور 30 تومن هم برای GPS که جمعاً میشه 60 تومن .... میره روی قیمت کل گوشی.... من گفتم بدون GPS میخوام ... 495 تومن برام تموم شد ولی حالا جالب اینجاست که طرف حواسش نبود و GPS هم برام ریخت .... امروز که رفته بودم بیرون توی خیابون GPS رو تست کردم حرف نداشت عالی بود ... خیلی دقیق سرعت رو با اختلاف چند ثانیه میزد... و همینطور نام خیابان ... و جهت حرکت ( شمال , جنوب و .. ) من وقت نداشتم توی تنظیمات دیگش برم ببینم چیا داره .... من گوشیم ساخت تایوان هست اصله؟؟ ... گوشی بصورت نور صفحه تا آخر بالا ... بازی با گوشی , آهنگ گوش کردن حدود 3-4 ساعت , چند بار خاموش روشن کردن و کلی توی گوشی گشتن و فلاش زدن و عکس گرفتن و خلاصه همه کار با گوشی ... خوبه باطریش 24 دوام آورده؟؟؟؟
یا کمه؟؟؟ من یه بار یه P1 رو از توی جیبم توی شلوغی اتوبوس سال گذشته زدن به نظرتون بهترین راه برای مقابله با به سرقت رفتن گوشی چیه؟؟؟؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)