ای بابا مگه چی گفتی !؟اقا اگر توهینی شد ببخشید
من فقط خواستم بگم که از این راه خیلی سخته!
ممنوناین یکی بهتر بود
قربانت !:سلام اره خشیار جان مشغول کار و سایتم ولی سر میزنم...موفق باشی.
اینم ورژن 3 !!! :
![]()
نظر یادتون نره ها !!!
با تشکر ، خشایار
ای بابا مگه چی گفتی !؟اقا اگر توهینی شد ببخشید
من فقط خواستم بگم که از این راه خیلی سخته!
ممنوناین یکی بهتر بود
قربانت !:سلام اره خشیار جان مشغول کار و سایتم ولی سر میزنم...موفق باشی.
اینم ورژن 3 !!! :
![]()
نظر یادتون نره ها !!!
با تشکر ، خشایار
خشی سایتت رو دیدم خیلی عالی شده.
اون هیدری که ساخته بودی خیلی قشنگ با قالب ست شده بود. فقط یه کم هیدر رو از اون براشهایی که روی پست تاتل ها استفاده کرده بود رو روی اونم(هیدر) پیاده کنی ست خیلی قشنگی میشه.
موفق باشی عزیز.
مرسی علی جون !خشی سایتت رو دیدم خیلی عالی شده.
اون هیدری که ساخته بودی خیلی قشنگ با قالب ست شده بود. فقط یه کم هیدر رو از اون براشهایی که روی پست تاتل ها استفاده کرده بود رو روی اونم(هیدر) پیاده کنی ست خیلی قشنگی میشه.
موفق باشی عزیز.
این رو میگی ؟!
![]()
اینم طرح های جدیدم که با توجه به حالو روزم درست کردم :
دوستان اینارو با تمام وجودم درست کردم میدونم قشنگ نشده ولی خب نظرتون رو بگید که اگه از غم هام نمردم درستشون کنم !
با تشکر ، خشایار غمگین
اینم یکی دیگه همین امروز درست کردم
با تشکر ، خشایار غمگین
سلام آق خشايار گل
قضيه شکست عشقيه ؟ اگه آره که بهتره رويت رو عوض کني : غمگين يعني چي ؟! باقيش رو برا ادامه ترجيح ميدم در پروفايل باهات بگپم
در مورد طراحي ها : اکثرا جالبه !
ولي يه نکته در مورد براش و عکسايي که استفاده کردي : بهتره برا بهتر رسوندن منظورت در هر عکس با فيلترها و پلاگيناي فتوشاپ منظورت رو برسوني . استفاده ي شلوغ از قلم مو هم تو طراحي کلا چش بيننده رو از معناي اصليش بدور ميبره ( معنا و مفهومي رو که ميخواي منتقل کني يکم گنگ شده چون اين عکساي عشقولانه بدون براش هم ميتونه جذاب باشن ولي مهم اون خط مشي فکري اي هست که غالبا طراحها ميخوان به بيننده ي اثرشون القا کنن )
سلام مجتبی جان !سلام آق خشايار گل
قضيه شکست عشقيه ؟ اگه آره که بهتره رويت رو عوض کني : غمگين يعني چي ؟! باقيش رو برا ادامه ترجيح ميدم در پروفايل باهات بگپم
در مورد طراحي ها : اکثرا جالبه !
ولي يه نکته در مورد براش و عکسايي که استفاده کردي : بهتره برا بهتر رسوندن منظورت در هر عکس با فيلترها و پلاگيناي فتوشاپ منظورت رو برسوني . استفاده ي شلوغ از قلم مو هم تو طراحي کلا چش بيننده رو از معناي اصليش بدور ميبره ( معنا و مفهومي رو که ميخواي منتقل کني يکم گنگ شده چون اين عکساي عشقولانه بدون براش هم ميتونه جذاب باشن ولي مهم اون خط مشي فکري اي هست که غالبا طراحها ميخوان به بيننده ي اثرشون القا کنن)
در مورد قضیه تو پروفایل بهترین مکانه صحبت هست ! اینجا جاش نیست !!
در مورد طرح ممنون از نظرت حتما یه چیزی میدونی دیگه !؟
با تشکر ، خشایار غمگین
اینم 2 تا طرح جدید :
نظر یادتون نره !
با تشکر ، خشایار غمگین
سلام خشایار جان
کم سر می زنم سطح کارت خیلی بالا رفته آفرین...
فقط تا می تونی کار بزن +++ دیدن
فقط یه موضوعی که هستش اینه که داری توی یه سبک کار میکنی به کارات مدل بده همه بچه ها می گن برا حرفه ای شدن فقط کار بزن ولی من میگم 40% کار بزن 60% کارای طراحی شده رو ببین و سعی کن با ایده خودت بزنی موفق باشی.
دکتر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)