تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 787 از 3195 اولاول ... 28768773777778378478578678778878979079179783788712871787 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,861 به 7,870 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

Xbox 360 که WallPaper نداره دسوت عزیز !!!
    تمام عکسهای موجود در پس زمینه فقط مربوط به Theme های اون هست که میتونید با داشتن Microsoft Points دانلود نمائید.
    نه wallpaper داره شما يه عكس معمولي رو ميتوني بندازي پس زمينه
    خود دستگاه هم اون رو به عنوان theme ميشناسه(من الان عكس خودمو انداختم تو wallapper)
    Last edited by halflife g; 21-07-2009 at 22:09.

2. 3 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SIR MAMAD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینو گفته که حتماً بخری و به فکر خرید در آینده نباشی . با این تفکر که ورژن جدیدی هم به گفته ایشون در کار باشه آخه هنوز نیومده از کجا فهمیدن هک نمیشه!
    از اون جایی که خالی بستن این جماعت کنتور نداره

یکی رو می خواد بدونه بزنه تو پرشون تا این قدر جفنگ نگن!

Xbox 360 که WallPaper نداره دسوت عزیز !!!
    تمام عکسهای موجود در پس زمینه فقط مربوط به Theme های اون هست که میتونید با داشتن Microsoft Points دانلود نمائید.
    من دیروز تازه به لیو وصل شدم هنوز قضیه این بن شدن ها برام روشن نیست دارم بررسی میکنم که چه جوری احتمال بن شدن رو کم کنم

این sealth patch چیه قضیش؟

+ سوال دیگری هم از دوستان دارم

یکی این که این theme ها رو از کودوم بخش دانلود کنم...فیم و دمو نمی خوام دانلود کنم اگه عکسی چیزی هست از کجا بگیرم؟

یا اهنگ؟؟

همچنین سوال دیگه این که من با اپدیتی که در لیو داشتم ..کنسول تونست فرمت های mp4 رو برام پخش کنه

که قبل از اپدیت نمی شد

من برای این که فیلم هام رو بخوام به کمک 360 پخش کنم اول کانورت می کنم به mp4 بعد هم میریزم تو فلش یا گوشی یا ای پاد وصل می کنم به یو اس پی کنسول بعد هم پخش می کنم

فرمت دیگه هست که بشه کنسول پخش کنه

ممنون بابت وقتی که برای حل مشکلات دوستانتون صرف میکنید

محتوای مخفی: نکته مهم برای مدیران وهمکاران بخش 
    یه نکته مهم دیگه : الان تاپیک 800 صفحه شده و روز به روز استفاده ازش سخت تر می شه

همکاران ومدیران انجمن یه توضیحی به ما بدن که انجمن کنسول ها بحثش در انجمن مدیران به کجا رسید؟؟

وقتی پتانسیلش هست در بخش برای چی هی استخاره می کنید؟؟

حکایت انجمن اومبیل سایت هست که بعد از یه عمر که اون تاپیک تومتفرقه پیش رفت تازه تصمیم گرفته شد انجمن بشه و خیلی خیلی سریع هم پیشرفت کرد رفت جلو

کنسول ها هم فرقی با اون ندارن

حالا این استخاره برای چیه!! من هنوز نگرفتم

یه زیر شاخه 360 هم زیر انجمن کنسول ها که خود اون هم زیر بخش بازی هاست می زنید با دسته بندی

این طوری بهتر می شه.

یاد اون انجمنی که مدیر چند بخشش بودم بخیر درسته یک شیشم اعتبار این جا رو هم نداشت ولی به ادمینش هر وقت می گفتم برام یه زیر بخش بزن تحت عنوان این به این دلایل سریع ایجاد می کردو اپدیتش می کردیم

حالا نمی گم این طوری چون شرایط ورلد با اون انجمن ها فرق می کنه ولی حالا که این همه فعال و طرفدار هست ایجاد نشدن بخش به ضرر خود سایت هست

Last edited by SIR MAMAD; 21-07-2009 at 22:27. دليل: استفاده از اسپویلر

4. این کاربر از SIR MAMAD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Jeff hardy M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    بازیهایی مثل COD 5 - WWE RAW VS SD 2009 - FIFA 09 - PES 09 - واسه XBOX 360 هست؟؟؟

آخر فروم باز SIR MAMAD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خود دستگاه هم اون رو به عنوان theme ميشناسه(من الان عكس خودمو انداختم تو wallapper)
    چه طوری یه توضیحی می دید؟

من الان فلشم رو وصل کنم به دستگاه برم تو my xbox از طریق عکس های داخل که شناسایی میکنه تو پنلش این امکان هست؟

آخر فروم باز Jeff hardy M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من هفته ی بعد میخوام XBOX 360 بخرم اخرین سوال بین دو مدل Premium و Elite کدوم رو بخرم ؟؟ پست اول هم خوندم

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

جعلل خالد !!!!
    حالا برای این کار باید کجا بریم داداش ؟؟؟

من دیروز تازه به لیو وصل شدم هنوز قضیه این بن شدن ها برام روشن نیست دارم بررسی میکنم که چه جوری احتمال بن شدن رو کم کنم

این sealth patch چیه قضیش؟

+ سوال دیگری هم از دوستان دارم

یکی این که این theme ها رو از کودوم بخش دانلود کنم...فیم و دمو نمی خوام دانلود کنم اگه عکسی چیزی هست از کجا بگیرم؟

یا اهنگ؟؟

همچنین سوال دیگه این که من با اپدیتی که در لیو داشتم ..کنسول تونست فرمت های mp4 رو برام پخش کنه

که قبل از اپدیت نمی شد

من برای این که فیلم هام رو بخوام به کمک 360 پخش کنم اول کانورت می کنم به mp4 بعد هم میریزم تو فلش یا گوشی یا ای پاد وصل می کنم به یو اس پی کنسول بعد هم پخش می کنم

فرمت دیگه هست که بشه کنسول پخش کنه

ممنون بابت وقتی که برای حل مشکلات دوستانتون صرف میکنید
    البته بازی هایی که sealth patch هسنتد باعث شدن قضیه ی Ban شدن به صفر برسه ولی نمیشه گفت 100% منتفی شده .

ببینید در بین فایلهای بازی یکسری Certificate وجود داره که این فایلها مهر تائید Orginal بودن بازی رو برای سرور LIVE میزنه !!
    این فایلها به نام partion Video معروف هستند که در هنگام بازی خوانده میشوند .اگر این فایلها در بازی وجود نداشته باشد به اون
    Non-sealth patch گفته میشود و با وجود داشتن آن sealth patch گفته میشود.
    فایلهای sealth patch یا در اصل Partion Video توسط ورژن هک شده ی درایو های DVD کنسول که iXtreme نام دارد خوانده میشود
    که با اومدن Partion Video ورژن Wave 3 شما حتما نیاز به iXtreme 1.6 یا 1.51 دارید که برای کسانی که در LIVE بازی میکنند حتما 1.6 توصیه میشه.

شما برای دانلود تم نیاز Microsoft Points دارید که یک واحد پولی در LIVE هست.در واقع هر 1200 Microsoft Points حدود 20000 تومن قیمت داره که میتونید از فروشگاه ---------- تهیه کنید.

برای دانلود تم و هر آنچه که نیاز دارید فقط کافی هست که دکمه ی X وسط دسته رو زده و وارد منوی MarketPlace شده و سپس روی کزینه ی Game Market Place کلیک کنید .حالا میتونید از اینجا هر آنچه میخواهید دانلود کنید.

این قضیه ی پخش فایلهای تصویری هم خیلی مسخره هست که شما برای اجرای یکسری از فایلها نیاز به آپدیت هست !!!!

بله فرمت avi و wav و Divx هم قابل پخش هستند .
    Last edited by SamGun; 22-07-2009 at 00:04.

9. این کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehdi_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

Jeff hardy M بستگی به بودجت داره...
    معلومه الیت بهتره...

11. این کاربر از mehdi_360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سوال کردن نداره دوست عزیز که!خب مسلما الایت

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

سلام همه.
    میگم چرا اینقدر قیمت رفته بالا؟؟؟!!!!
    خلاصه بگم چون اینجا ایرانه همین
    xbox جدید کی قراره بیاد یعنی سری بعد از 360
    بعد از سال 2014 میلادی
    سلام
    بازیهایی مثل COD 5 - WWE RAW VS SD 2009 - FIFA 09 - PES 09 - واسه XBOX 360 هست؟؟؟
    بله هست
    اونم بهترین و با کیفیت ترین نسخش

14. 4 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستان عزیز.نمی دونم سوالم شاید قدیمی باشه و یا شایدم مسخره!!نمی دونم.ولی مجبورم بپرسم!
    آیا بازی gta برای x360 موجود هست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •