دوست عزیز ، به نظرت این وسیله به این خفنی 200 ، 300 یا حتی 500 دلار نمیارزه؟
نتال آخرشه. بزرگترین جهش صنعت بازی سازیه.
تنها اتفاق مهمی که میتونه بعد از نتال اختراع بشه اینه که بشه با ذهن بازی کرد...
دوست عزیز ، به نظرت این وسیله به این خفنی 200 ، 300 یا حتی 500 دلار نمیارزه؟
نتال آخرشه. بزرگترین جهش صنعت بازی سازیه.
تنها اتفاق مهمی که میتونه بعد از نتال اختراع بشه اینه که بشه با ذهن بازی کرد...
دمش گرم اگه 200 دلار باشه كه خيلي عاليه . من رو 600 ، 700 حساب كرده بودم . آخه دارم پس انداز ميكنم
من نمی گم بده که !
من از نظر تجاری و موفقیتش دارم صحبت میکنم
این محصول باید طوری باشه که اکثرا برن بخرن تا بازیسازی براش زیاد بشه
200-300 دلار به نظر من می تونه توی موفق بودنش کمی مانع باشه
کسی که 200-300 تا پول کنسول میده بعد 300 تا هم بیاد پول اینو بده .... آدم یکم در موفقیت تجاریش شک می کنه
البته هنوز هیچی معلوم نیست نه موقع عرضه نه قیمت و...
من همیشه سعی می کنم بی طرف باشم الان هم می خوام همه ی جوانب رو در نظر بگیرم
بله 100% شما درست ميگين خوب حتما مايكروسافت هم به اين فكر كرده ديگه كه اگه قيمت بالا باشه كمتر كسي ميخره . حتما يه راهي پيدا ميكنن
سلام همه.
میگم چرا اینقدر قیمت رفته بالا؟؟؟!!!!
من امروز یه آرکید جاسپر واسه دوستم خریدم 320 . چه خبر مگه؟ تا دیروز آرکید فالکن 245 بود حالا شده 270.
از طرف که پرسیدم گفت قراره یه ورژن جدید بیاد تو بازار که کرک نمیشه واسه همین این مدلا گرون شدن. حالا نمیدونم راست گفت یا نه. !!!!
کسی خبر نداره؟
بچه ها سایز wallpaperای xbox چقدر باید باشه؟؟(اندازش چنده؟)
xbox جدید کی قراره بیاد یعنی سری بعد از 360
یعنی دوست عزیز اینو بدون چرت گفته در حد المپیک.
دلیل گرون شدن Xbox یک مقداریش بر میگرده به فصل تابستون و یک مقداریش میرسه به تحریمات کشور عزیز ما و مشکلات زیادی در ارز ما و یکی دیگر از دلایل گرانی بیش از حد این است که بازار دست یک نفر افتاده و اون یک نفر هست که قیمت رو تعیین میکنه و بقیه کسانی که وارد کننده ی این وسایل هستن جنسشون در گمرک گیر کرده و یکی از دلایل مهم گرانی این هست.
Xbox 360 که WallPaper نداره دوست عزیز !!!
تمام عکسهای موجود در پس زمینه فقط مربوط به Theme های اون هست که میتونید با داشتن Microsoft Points دانلود نمائید.
Last edited by SamGun; 21-07-2009 at 22:27.
اینو گفته که حتماً بخری و به فکر خرید در آینده نباشی. با این تفکر که ورژن جدیدی هم به گفته ایشون در کار باشه آخه هنوز نیومده از کجا فهمیدن هک نمیشه!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)