تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 464 از 535 اولاول ... 364414454460461462463464465466467468474514 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,631 به 4,640 از 5348

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات ویندوز ویستا

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

سلام .
    بچه ها من یه مشکل دارم . درایور dvd_rw نیست

آخر فروم باز vafa1353's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Melbourne

پيش فرض

سلام دوستان من یه dell 1510 دارم و ویندوز ویستا هام ادیشن که مدتیه وقتی بعضی پوشه ها رو که حاوی فایل تصویری هستند باز میکنم error میده و تمام صفحه دسکتاب محو میشه و دوباره به حالت اول برمیگرده ولی پوشه بسته میشه و عملا از محتوای پوشه نمیشه استفاده کرد ولی اگر همون فایل تصوری که مثلا با پسوند mkv هست داخل پوشه نباشه و روی دسکتاب باشه مشکلی پیش نمیاد

قبلا جایی خوندم که ممکنه به nero مربوط باشه ولی با آنیستال nero هم درست نشد...لطفا راهنمایی کنید مشکلم رو حل کنم بدجور داره ازیتم میکنه...سپاسگزار شما هستم.

آخر فروم باز .:HAMED:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    حامد

پيش فرض

دوستان این قسمت صورتی و قرمز رو ببینین
    من تو ویندوز ایکس پی اینارو این تغییرات رو دادم
    چیکار کنم که بوت اولی سیستم رو به ویستا که در لوکال دیسک c هستش هدایت کنه؟
    در اصل فقط بوت ویندوز ایکس پی موجود بود من ویستا رو هم بهش اضافه کردم اما بعد از ریستارت که ویستا رو انتخاب میکنم دیگه هیچ چی نمیاد

داره خودمونی میشه mophid's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    TeHRaN

13

با سلام...من در سیستمم به مشکل کمبود جا برخوردم...وقتی همه جا رو گشتم فولدری(winsxs) رو در درایو C پیدا کردم که حجمش خیلی بالا رفته بود (چون قبلا چنین چیزی یا نبود یا با این حجم نبود)...لطفا کمک کنید...پاکش نمیشه کرد...آیا راهی هست که از شرش خلاس شوم؟!.با تشکر

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با سلام...من در سیستمم به مشکل کمبود جا برخوردم...وقتی همه جا رو گشتم فولدری(winsxs) رو در درایو C پیدا کردم که حجمش خیلی بالا رفته بود (چون قبلا چنین چیزی یا نبود یا با این حجم نبود)...لطفا کمک کنید...پاکش نمیشه کرد...آیا راهی هست که از شرش خلاس شوم؟!.با تشکر
    سلام

مایکروسافت اینطور پاسخ داده :

If you install lot of application to Vista, the WinSXS folder maybe large as it will required to store multiple copies of DLLs in order to let multiple applications to run in the windows without compatibility problem.

یعنی :

اگر نرم افزار های زیادی روی ویندوز ویستا نصب کنید این پوشه محل نگه داری DLL های اون نرم افزار ها میشه تا بتونن بعدا بدون هیچ مشکلی اجرا بشن.

پس اگر پاکش نکنی بهتره.

نرم افزار های غیر ضروری رو در درایوی غیر از درایو ویندوز نصب کن .

موفق باشید
    Last edited by Masоud; 18-07-2009 at 21:02.

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

سلام دوستان من یه dell 1510 دارم و ویندوز ویستا هام ادیشن که مدتیه وقتی بعضی پوشه ها رو که حاوی فایل تصویری هستند باز میکنم error میده و تمام صفحه دسکتاب محو میشه و دوباره به حالت اول برمیگرده ولی پوشه بسته میشه و عملا از محتوای پوشه نمیشه استفاده کرد ولی اگر همون فایل تصوری که مثلا با پسوند mkv هست داخل پوشه نباشه و روی دسکتاب باشه مشکلی پیش نمیاد

قبلا جایی خوندم که ممکنه به nero مربوط باشه ولی با آنیستال nero هم درست نشد...لطفا راهنمایی کنید مشکلم رو حل کنم بدجور داره ازیتم میکنه...سپاسگزار شما هستم.
    این مشکل معمولا با نصب Codec های Mulltimedia بوجود میاد .علتش هم اینه که باExplore ویستا Match نیست و در ویندوز باگ درست میکنه.شما Codec های نصب شده رو Unistall کنی درست میشه.

دوستان این قسمت صورتی و قرمز رو ببینین
    من تو ویندوز ایکس پی اینارو این تغییرات رو دادم
    چیکار کنم که بوت اولی سیستم رو به ویستا که در لوکال دیسک c هستش هدایت کنه؟
    در اصل فقط بوت ویندوز ایکس پی موجود بود من ویستا رو هم بهش اضافه کردم اما بعد از ریستارت که ویستا رو انتخاب میکنم دیگه هیچ چی نمیاد .
    تا اونجایی که من اطلاع دارم نمیشه XP و ویستا رو باهم داشت .

با سلام...من در سیستمم به مشکل کمبود جا برخوردم...وقتی همه جا رو گشتم فولدری(winsxs) رو در درایو C پیدا کردم که حجمش خیلی بالا رفته بود (چون قبلا چنین چیزی یا نبود یا با این حجم نبود)...لطفا کمک کنید...پاکش نمیشه کرد...آیا راهی هست که از شرش خلاس شوم؟!.با تشکر.
    اولا خلاص نه خلاس

این مشکل یکی از مسخره ترین مشکلات ویندوز Vista هست که چارش هم خیلی ساده و راحته .
    به این صورت که شما روی درایو C کلیک راست کرده گزینه ی properties رو انتخاب کرده ,سپس در همان صفحه ی General روی
    گزینه ی Disk Clean کلیک کنید ,حالا منتظر بمانید تا عملیات Finding به پایان برسد .خب شما در اینجا چندین خط رو میبینید که در کنار هر کدام یک مربع خالی هست تمام مربع ها رو تیک زده و گزینه ی OK رو زده تا عملیات Cleaning انجام شود سپس ویندوز رو Restart کرده و
    از فضای باز درایو خود لذت ببرید

7. این کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vafa1353's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Melbourne

پيش فرض

[QUOTE=samgun;3984470]این مشکل معمولا با نصب Codec های Mulltimedia بوجود میاد .علتش هم اینه که باExplore ویستا Match نیست و در ویندوز باگ درست میکنه.شما Codec های نصب شده رو Unistall کنی درست میشه.

ممنون مشکل از COWON Media Center - jetAudio بود که با فرمت MKV مشکل داشت.

اگه نباشه جاش خالی می مونه 136209's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض مشکل

سلام
    من ویندوز ویستا دارم از مخابرات ای دی اس ال گرفتم الان یک هفته است چراغ مودمم روشنه ولی کانکت نمی شه این پیغام رو میده

the broadband network conection could not be established on your computer because the remote server is not responding. this could be caused by an invalid value for the service name field for this connection . please contact your internet service provider and inquire about the correct value for this field and update it in the connection properties

به مخابرات هم گفتم میگه مشکل از سیستمته هر کی می تونه منو راهنمایی کنه

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

سلام
    من ویندوز ویستا دارم از مخابرات ای دی اس ال گرفتم الان یک هفته است چراغ مودمم روشنه ولی کانکت نمی شه این پیغام رو میده

the broadband network conection could not be established on your computer because the remote server is not responding. this could be caused by an invalid value for the service name field for this connection . please contact your internet service provider and inquire about the correct value for this field and update it in the connection properties

به مخابرات هم گفتم میگه مشکل از سیستمته هر کی می تونه منو راهنمایی کنه
    از مخابرات اومدن مدمتون رو تنظیم کنن ؟؟؟

چون بدون تنظیمات ISP و VIP مودم شما قادر به ارتباط با شبکه نیست

پروفشنال sia-saketi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    3D Max!

پيش فرض

دوست عزیز مشکلت رو اگه اینجا مطرح کنی فکر کنم بهتره:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

12. این کاربر از sia-saketi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •