سلام
شما بازی رو دوباره نصب کنید.
چه ویندوزی نصبه؟
سلام
شما بازی رو دوباره نصب کنید.
چه ویندوزی نصبه؟
دوباره ریختم ولی باز همین ارور رو میده
Operating System: Windows XP* Professional, Service Pack 3 (5.1.2600)
شما همه موارد پست اول رو نصب کردید!
مثلا فریمورک و DirectX و کرک جدید و درایور جدید گرافیک و ......
سلام
من اونموقع که نازه این بازی اومده بود خریدمش و باهاشم بازی کردم منتهی به دلایلی قیدشو زدم تا الان
الان میخوام دوباره بازیش کنم
منتهی کارت من فقط 256 مگ حافظه داره و اجازه نمیده نصف جزئیات گرافیکی رو ببینم
میخواستم بدونم چطوری میشه از Ram به حافظه گرافیکم اضافه کنم؟؟؟ قبلا خیلی این روشو شنیده بودم ولی بلد نیستم
اساتید کمک کنید لطفا
سلام
من gta IV رو خریدم.ولی هنوز نصب نکردم.راهنمای نصب فارسی داره،کامل خوندم.ولی گفته که بعد از اتمام DVD 4 دوباره DVD 1 رو درون دستگاه گذاشته و به Internet کانکت شوید تا نصب به پایان برسد.گفته تا پایان نصب از Internet خارج نشوید .میخواستم بدونم که چرا باید به Internet کانکت شم.چی می خواد دانلود کنه؟چند دقیقه طول می کشه؟ راه دیگه ای نداره که دفعات بعد که میخام نصب کنم به Internet کانکت نشم.
یه ذره به قبل توجه کنین، من پست اول رو نگاه کردم ولی برا Vista بود اگه کسی راه حلی برا XP داره بگه اگه نه بگین Se7en قسمت Family Safety رو داره؟ چون من Se7en رو دارم و حالا آنیستالش کردم، اگر این قابلیت توش هست لطفا بگین تا من دوباره Se7en رو نصب کنم.![]()
هنگام بازی کردن وسط بازی گیر می کند و باید سیستم ریست شود
سلام
من تازه شروع کردم به بازیاون اولاش که میگه باید بری لباس بخری لباس فروشی زمین نداره هم میوفتم
اون برنامه صفه اولم گرفتم گرافیکو دیفیولت کردم از شانس ما همه جا درسته الا لباس فروشی کسی میدونه باید چی کار کنم؟
ای بابا کسی نیست کمک کنه از دیروز پست دادم هنوز جواب نداده کسیبابا خواهشا کمک کنید گیر این بازیم
شما کدوم برنامه رو دانلود کردی؟ پچ سوم رو نصب کردی؟ اگه مشخصات سیستمت رو هم بگی بهتر می تونم راهنمایی کنم.
موفق باشی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)