agha lotfan in narm afzari ke vaghti R type konim re mide birun ro moarefi konin
agha lotfan in narm afzari ke vaghti R type konim re mide birun ro moarefi konin
سلام
عکس لطفا بذار ببینیم چجوریاس؟
in aghaii ke goftan serie P e vali FX nis age be site gateway.com sare bezanan neveshte
"Stamped with the logo of our powerful FX desktop line, the P-Series FX Edition comes standard with tons of RAM, massive hard drives and powerful discrete graphics. These fire-breathers are designed to crush conventional notebook benchmarks.
"
P-Series FX Edition
axash ham mitunin
bebinin !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
chetor bayad befahmam bluetooth dare ya na ?! too factoresh neveshte BT
vali blueray nadare
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
عکس های خود سایت را دیدم
گفتم اگه براتون امکان داشته باشه چندتا عکس لایو خودتون بگیرید تا ببینیم چطوریه؟
الان که نصفه شبه
فردا ايشلّا
ولی اگه راهنماييم کنين که ببينم بلو توس داره يه نه ممنون ميشام
تو سايتش نوشته که داره!!!
ولی هرچی گشتم پيدا نکردم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by navidw810i; 17-07-2009 at 10:52.
نوید جان با وزنش چیکار میکنی؟
اذیت نمیکنه؟
واقعا گیج شدم خیلی دوست دارم این رو بخرم ولی به خاطر وزنش گیر کردم به نظرت چیکار کنم. چون دانشجوی شهرستان هستم و در رفت و آمدم.
قیافش هم یکم میزنه تو زق ولی کانفیگش دیوانه است. واقعا نسبت به اچ پی این رو ترجیح میدم.
منتظرم... .
وزنش که از 1640 فقط 1 کيلو سنگينتره ! باينه اين 2 تا گزينه گتوی و انتخاب کردم !
فک نکنم 1 کيلو اونقدی تأثير داشته باشه ! بالاخره يا وزن يا کنفيگ !!!
والّا اونقديم حملش نکردم ببينم چطوريه !!!
ولی ميشه حملش کرد اگه يکم سختيو به خاطر کنفيگش تحمل کنی !
اخییییی
فقط 1 کیلو
مردم برا 100 گرمش میرن پول بیشتر میدن بعد 1کیلو را میگی هیچی؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)