این نسخه خیلی بهتر از اپرا و فعلا کروم هست سافاری هم که خیلی باگ داره
کروم فوق العادست حیف که نمیدونم چرا رو سیستم من هنگ میکنه
این نسخه خیلی بهتر از اپرا و فعلا کروم هست سافاری هم که خیلی باگ داره
کروم فوق العادست حیف که نمیدونم چرا رو سیستم من هنگ میکنه
به نظر من که خیلی فرق کرده نسبت به 3
خیلی سریع شده نسبت به قبل
بابا این خالی بندیا چیه دیگه من که اصلاً فرقی حس نمیکنم، اصلاً مگه 251% سریعتر میشه!
بابا اصلا این نمودار ها در باره ی ایران صدق نمی کنه.
اگه پست ها رو بخونید می بینید هرکی یکی رو سریعتر می دونه.پس نتیجه می گیریم توی ایران سرعت ربط به سیستم ها داره.
تست کردن هم مفته البته تست درست!
اینترنت اکسپلورر 8 نسبت به 7 حدود 230% پیشرفت سرعت داشته پس این رقم شدنیه
البته وقتی میشه تغییر در چیزی رو حس کرد که حس منفی نسبت بهش وجود نداشته باشه!!!
در همه دنیا سرعت ربط به سیستم داره ولی نسبت سرعت ها در همه سیستم ها ثابته
اینکه در هر پست هر نفر فلان مرورگر رو سریعتر میدونه به دلیل سلیقه ای بودن این موضوعه
Last edited by satttanism; 10-07-2009 at 20:29.
راستش من یه جورایی همه رو تست کردم به جز سفیر... به نظر من اگه دیال آپ باشی اپرا بهترین گزینست.... adsl داشته باشی فایر فاکس مخصوصآ برا دانلود کردن از همه سر تره... از همه مزخرف تر هم کروم هستش که فکر کنم از اینترنت اکسپلورر 7 هم سرعتش کمتر باشه...
بر طرف میشه![]()
سلام.
من (شاید) 1 کم از شما بیشتر با این ها سر و کله زده باشم.
پس بذارید من هم نظر کارشناسی ام رو بدم!(البته ما رو که تو دانشگاه راه ندادند! ولی 1 مدرک دکترای ترافیک از یه تو جوب گرفتم! [این هم برای سیاهسی بازی اش!] )
نمی دونم اجازه دارم اینجا بنویسم یا نه!نوشته شده توسط amirfiri
محتوای مخفی: ولی می نویسم!
Muradin جان، فکر کنم 1 اشتباهی شده، آخه این ها همه مرورگر های مجانی هستند!نوشته شده توسط Muradin
(البته بجز IE که باید ویندوزش Genuine شده باشه - ارزش دانلود هم نداره!)
به نظر من که توضیح satttanism، خیلی گوبا بود.نوشته شده توسط taghi_ramzi
با کجاش مشکل دارید؟
حرفت رو برای Mobile قبول دارم.نوشته شده توسط mirpooya
واقعاً کارش تو موبایل درسته.
ولی مگه Mini نسخه PC هم داره؟
این هم که از F.I.L.T.E.R رد میشه، برای اینه در خواست رو فشرده سازی می کنه و می فرسته به Opera ، اون هم جواب رو می گیره و میاره رو سرور خودش. بعد فشرده سازی می کنه و تحویل شما میده.
یعنی دیگه سرور پر سرعت و کم سرعت برای شما فرقی ندارند!
نوشته شده توسط hosseinmusicmaster
محتوای مخفی: 1 کم سیاه سفیده!
نوشته شده توسط BLACK-BLACK
چرا نشه عزیز؟نوشته شده توسط milky way
ماجرا کاملاً ریاضی ه.
251% سریع تر از 100% که یعنی سرعت نسخه ی 3.5 ش 351% برابر نسخه 3 ش ه.
% هم یعنی عدد تقسیم بر 100.
یعنی سرعتش تقریباً 3.5 برابر شده. (یه تصادف جالبی!)
که این هم یعنی زمان Enter زدن تا لود کامل صفحه تو نسخه قبلی 3.5 برابر این جدیده بوده.
این زمان فقط به سرعت کانکشن شما مربوط نیست.
این زمانی ه که در خواستی میره (مربوط به کانکشن + اندکی براوزر) - سرور درخواست رو میگیره و پردازش می کنه و نتیجه رو پس میده (به هیچ چیزی ربط نداره، تو تست ازش صرف نظر میشه) - صفحه در خواست شده میاد (مربوط به کانکشن + اندکی براوزر) - تک تک عکس ها و باقی منابع صفحه درخواست و لود بشن (مربوط به کانکشن + اندکی براوزر) - سرعت پردازش HTML و JavaScript و CSS و باقی چیز ها (کاملاً به براوزر مربوطه)
حالا اگر در هر کدوم از اینها 1 کم هم برنامه شون رو Optimize کنن ، در نتیجه نهایی خیلی تاثیر خواهد داشت.
پس 3.5 برابر شدن سرعت، چیز عجیبی نیست!
کاملاً درسته.نوشته شده توسط satttanism
ولی چون من از ریخت این مرتیکه IE بدم میاد، همیشه با حس منفی بهش نگاه کردم و خواهم کرد!
از بین Browser ها فقط با همین Opera خیلی کم کار کردم، پس نمی تونم چیز زیادی ازش بگم.نوشته شده توسط Oxizhen
زمان ما سرعتش بد نبود.
البته تمام نکته اش این بود که عکس ها رو Load نمی کرد، تا صفحه کاملاً بیاد و شما مشغول خوندن بشید و حواستون پرت بشه!
اتفاقاً یکی از مشکلان FF عزیز، همین Download Managerش ه که خیلی روش کار نشده. Opera تو این مورد قوی تر بود!نوشته شده توسط Oxizhen
دست شما درد نکنه!نوشته شده توسط Oxizhen
تست شده می گید؟
حالا اون نمودار به کنار، (دیگه نن جون مهدی هم تفاوت سرعت اینها رو می فهمه + ما که از بیابون ها نیومدیم!) در تست شخصی می تونید بفهمید که داستان چیه!
نه!نوشته شده توسط Luxe
هنوز هم قاطل حافظه است!
البته اونقدر نیست که نشه اجراش کرد ولی Tab که زیاد بشه، دیگه وا ویلا!
--
نتیجه گیری:
هر Attack را بحر (شاید هم "بهر"!) کاری ساختند!!!
Fan های IE لطفاً داغ نکنید ولی IE رو تقریباً بحر هیچ کاری نساختند!
چرا، 1 کم نقش خط شکنی داره!
یعنی این که زمانی که مرورگر پیدا نمی شد، این بود.
پافشاری روش هم کار اشتباهی ه!
چون Microsoft می خواسته اجازه بده ملت برن تو اینترنت. از سالی هم که اولین بار با ویندوز های خیلی قدیمی اومده بود تا حالا هم نسخه اش به 8 رسیده! یعنی فاتحه (مع الصلوات!)
مثل این می مونه که با Paint نقاشی بکشی و بگی من از Photoshop استفاده نمی کنم!
--
Opera رو اونقدر تجربه ندارم که در رابطه باهاش حرف بزنم.
ولی زمان ما تو JS ش خیلی مشکل داشت.
تقریباً هیچ کاری باهاش نمی شد کرد!
--
Safari هم خیلی عالیه، (الان دارم با اون پست می دم!) و خیلی چیز ها داره. قیافه اش هم با Chrome یکی ه.
ولی بدی که داره اینه که خیلی Update نیمشه + حجمش 1 کم برای 56K دار های عزیز زیاده!
Webkitش هم خدایی تک ه. خیلی چیز گولاخیه!!!
--
FireFox عزیز هم که دیگه حرف نداره! مخصوصاً 3.5 ش.
متاسفانه User مو می بینه (یعنی سرعتش) و طراح وب پیچش مو (یعنی امکاناتش).
شما اگر 1 کم تو بحث JavaScript وارد بشید، می بینید که بهترین انتخاب همینه.
چون همه چیز رو بدون مشکل اجرا می کنه.
دست طراح رو خیلی باز می ذاره. یعنی اگر همه از FF استفاده کنند، دیگه طراح ها می تونند با خیال راحت وب رو گسترش بدند!
تو این نسخه جدیدش هم از HTML5 کاملاً پشتیبانی می کنه (رویا ی وب کار ها)
خلاصه عالیه.
--
و اما Chrome.
از نظر ظاهری تقریباً همون Safari ه.
از نظر JavaScript هم 1 کم از FF پایین تره ولی سرعت پردازش JS ش بیشتر از FF ه.
ولی انتخاب عالی ه.
دلیل : یک پروژه Open Source خیلی فعال ه که هر هفته یک نسخه جدید براش درست می کنند و چیز میز بهش اضافه می کنند و مشکل هاش رو بر طرف می کنند.
--
حرف آخر :
جنگ الان فقط بین FF 3.5 و Chrome 3 ه.
ولی وقتی می شه جفتشون رو داشت، چرا نداشته باشیم؟
جفتشون رو نصب کنید و با توجه به موقعیت کاری تون ازش استفاده کنید. (گوشه اش Safari هم نصب باشه بد نیست!)
Chrome از نظر سرعت اجرا شدن و آوردن صفحات عالیه ولی FF یه مقدار Stable تر هست و قوی تره!
--
فکر کنم یه 10 کیلو بایتی نوشتم!
دستم افتاد!
به سلامتی ایشالا
این نیست که عکس لود نکنه این یکی از امکاناتشه که میشه فعال یا غیر فعالش کرد...اتفاقآ عکس خیلی عالی لود میشه تو این مرورگر...چرا ؟ چون عکس از کیفیت پایین به کیفیت بالا صعود میکنه ! واسه همینم همون اول عکس رو میشه دید هر چی جلوتر بره کیفیت عکس بهتر میشه...این از این
حالا من نمیدونم شما رو چه حسابی داری اینو میگی .. ولی به نظر من سرعتش از بقیه واسه 1 یا 2 کیلوبایت در ثانیه هم که شده بیشتره جالب اینجاست که اول داداشم اومد اینو بهم گفت...تا قبلش با اپرا دانلود میکردم.... ولی خودم امتحان کردم دیدم درست میگه.... تنها مزیت اپرا تو دانلود اینه که میشه فایل دانلود شده رو در وسط دانلود دید (البته اگه فرمتش زیپ یا رار نباشه)...متوسط سرعت من با اپرا حدودآ 13 یا نهایت 14 کیلو بایت بود در حالیکه الان که با فایر فاکس دانلود میکنم 16 یا 17 هستش بعضی وقتام تا 18 ....19 میره !....(ضمن اینکه من 128 دارم)
در ضمن عزیزم من تعصبی حرف نزدم ...کروم واسه من که خیلی سرعتش کم بود شاید نیم ساعت بیشتر نتونستم تحملش کنم دیدم بیخوده دیلیتش کردم ...شاید سرعت تو خارج ایران با داخل ایران فرق داشته باشه چون این مرورگر واسه داخل ایران دانلودش راحت نیست .... نمیدونم اینارو ولی واسه من که جواب نداد...نکته ی بعدم اینکه عادت ندارم رو هوا نظر بدم...حالا شما از بیابون یا جای دیگه اومدی به خودتون مربوطه من نظرم رو گفتم میتونی قبول کنی میتونی قبول نکنی ... اگه خالی ببندم چی بهم میدن ؟دی:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)