تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: تماشای تلوزیون ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    اينم لينك دانلود

البته كرك نشده

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از yasmangola_love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز lord_ashkan_z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    The Board Black Pearl

پيش فرض

تو ایران که هفته پیش آنالوگ رو به تمام نقاط کشور رسوندن : دی

چیزی که مطمئن مسئولای ایران به جد دنبالشن دیجیتالی کردن نیست چون کیفیت اصلا براشون مهم نیست. براشون خود ارتباط مهمه. در واقع چیزی که واقعا براش تلاش میکنن کابلی کردنه تلوزیون یعنی مثل تلفون کابل تلوزیون بیاد در خونه ات دیگه آنت بالا پشت بوم نذاری.
    الان هم تا جایی که من می دونم تونستن مراکز استان ها رو به این روش به هم متصل کنن. این کار بیشتر به خاطر آینده بینیه در واقع پیش بینی حمله نظامی

خوب، شما اشتباه می کنی ...

چون خود ارتباط هم براشون مهم نیست!

فقط می خوان بگن ما هم؛ آره ....

چون اگر همین شبکه های افتضاح هم نبود، غارنیشین های عصر حجر بهمون می خندیدند ...

در ضمن اگر ایم شبکه ها نمی بود دیگر نمی تونستند به هیچ وجه مردم را مجبور کنند که ماهواره نگاه نکنند. و اون وقت دیگه نمی تونستند روی خیل چیز ها سر پوش بزارند ...

یه سوالی:
    منظور ا اینکه gprs می خواد اینکه که اینترنت می خواد، دیگه؟
    چون من اولش فکر کردم اون gprs مکان یاب رو میگین ...! گفتم چه عالی، مجانی بشینیم تلوزیون ببینیم...

حالا دیدن صدا و سیما توی تلویزیون چی هست که روی موبایل باشه!!

اگر یه چیزی باشه که تو کوه و دشت که آنتن صدا و سیما نیست، بشه تلوزیون(حالا هر چه قدر هم به درد نخور) رو گرفت، غنیمت هست ...!

این طور که شما می گید این نرم افزار مثل superInternet TV (برای کامپیوتر)هست...
    این نرم افزار اینترنت بسیار پر سرعتی می خواد.
    از اونجا که سرعت اینترنت با gprs در ایران در حد dial-up هست، فکر نکنم که این برنامه (Spb_TV) توی ایران جواب بده ...
    مگر اینکه این نرم افزار مثل superInternet TV نباشه ...!؟...
    Last edited by lord_ashkan_z; 04-07-2009 at 12:35.

4. این کاربر از lord_ashkan_z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Shadow-Man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    سووه

پيش فرض

چون خود ارتباط هم براشون مهم نیست!
    چرا ارتباط مهم نیست؟
    یه احتمال غیر ممکن وجود داره که به ایران حمله نظامی بشه حتی اگه نتونن تهران رو بگیرن می تونن با یه موشک یه ساختمون نقلی رو بیارن پائین اون موقع دیگه هیچ جای کشور تلویزیون نداره شاید بگی خب نداشته باشه مگه چیه میریم ماهواره نگاه میکنیم.
    ولی نکته اینجاست که تلوزیون هر کشور چشم و گوش مردم اون کشور هست. در وضعیت جنگ ماهواره چشم و گوش منو شما نیست ما به تلوزیون خودمون احتیاج داریم تا اخبار مربوط به جنگ رو بشنویم. اگه تلوزون نداشته باشیم از هم متلاشی میشیم و دیگه هیچ اتحاد و همبستگی نمیتونه بین ما باشه.
    ولی اگه تلوزون کابلی باشه. دیگه نمی تونن این ارتباط رو قطع کنن چون معلوم نیست این کابل از کجا و در چه عمق در زمین عبور کرده

[QUOTE]چون اگر همین شبکه های افتضاح هم نبود، غارنیشین های عصر حجر بهمون می خندیدند ...[/
    QUOTE]
    چیزی که براشون اهمیت نداره همینه یعنی فکر میکنی الان خنده دار نیستیم؟ با این کیفیت و سرعت اینترنت، خارجی ها حق ندارن به ما بخندن؟ با این ماشینهایی که سوار میشیم؟ و با این قیمت ها، واقعا مضحک نیستیم؟ اگه مضحک بودن و نبودن ما براشون مهم بود این چیزا رو درست میکردن.

در ضمن اگر ایم شبکه ها نمی بود دیگر نمی تونستند به هیچ وجه مردم را مجبور کنند که ماهواره نگاه نکنند. و اون وقت دیگه نمی تونستند روی خیل چیز ها سر پوش بزارند ...
    مگه الان تونستن مردم رو مجبور کنن ماهواره نگاه نکنن؟ الان همه ماهوراه دارن من خیلی ها رو میشناسم که تلوزیون ایران رو نگاه نمیکنن.

یه سوالی:
    منظور ا اینکه gprs می خواد اینکه که اینترنت می خواد، دیگه؟
    چون من اولش فکر کردم اون gprs مکان یاب رو میگین ...! گفتم چه عالی، مجانی بشینیم تلوزیون ببینیم...
    بله منظورم همون اینترنت بود حالا به هر روشی. همون طور که دوستمون گفت وایرلس خیلی بهتره چون هم سرعتش بیشتره و هم میشه مجانیشو گیر آورد

این طور که شما می گید این نرم افزار مثل superInternet TV (برای کامپیوتر)هست...
    این نرم افزار اینترنت بسیار پر سرعتی می خواد.
    از اونجا که سرعت اینترنت با gprs در ایران در حد dial-up هست، فکر نکنم که این برنامه (Spb_TV) توی ایران جواب بده ...
    مگر اینکه این نرم افزار مثل superInternet TV نباشه ...!؟...
    راستش نه می دونم gprs تو ایران چه سرعتی داره نه اینکه این برنامه ها چه سرعتی رو لازم دارن : دی

6. این کاربر از Shadow-Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز lord_ashkan_z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    The Board Black Pearl

پيش فرض

چرا ارتباط مهم نیست؟
    یه احتمال غیر ممکن وجود داره که به ایران حمله نظامی بشه حتی اگه نتونن تهران رو بگیرن می تونن با یه موشک یه ساختمون نقلی رو بیارن پائین اون موقع دیگه هیچ جای کشور تلویزیون نداره شاید بگی خب نداشته باشه مگه چیه میریم ماهواره نگاه میکنیم.
    ولی نکته اینجاست که تلوزیون هر کشور چشم و گوش مردم اون کشور هست. در وضعیت جنگ ماهواره چشم و گوش منو شما نیست ما به تلوزیون خودمون احتیاج داریم تا اخبار مربوط به جنگ رو بشنویم. اگه تلوزون نداشته باشیم از هم متلاشی میشیم و دیگه هیچ اتحاد و همبستگی نمیتونه بین ما باشه.
    ولی اگه تلوزون کابلی باشه. دیگه نمی تونن این ارتباط رو قطع کنن چون معلوم نیست این کابل از کجا و در چه عمق در زمین عبور کرده
    شما منظورم را اشتباه فهمیدید ...

حرف شما درست ولی اگر اوضاع همین طوری باقی بمونه، اگر جنگ هم بشه؛ میگن: ما آمریکا رو با خاک یکسان کردیم یا اینکه هاله ی نور کشور رو گرفته و از دشمن حفظ می کنه ...

حالا هم که ارتباط رو دیدیم :
    کسی که فقط تلوزیون ایران رو نگاه کنه، فکر می کنه که قضیه ی این شورش اینه که فقط دو، سه نفر دارند علنگ دولنگ بازی می کنند...

اصلا چرا بحث را سیاسی می کنی؟! ...
    من میگم که تلوزیون ایران ارزش این رو نداره که بشنی پای تلوزیون ببینی...!
    ولی هر از گاهی که آدم بیرون هست و به کامپیوتر و یا یه چیز سرگرم کننده دسترسی نداره، خوبه ...
    در غیر این صورت تا وقتی تلوزیون دمه دست هست آدم چرا با موبایل نگاه کنه؟!
    Last edited by lord_ashkan_z; 05-07-2009 at 21:44.

داره خودمونی میشه djhamed70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همین نزدیکی

پيش فرض

چرا gprs?
    وایرلس لن که بهتره اگه گوشی ساپورت کنه

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •