دوست عزیز توی کانفیگی که اینجا اومده بلوتوث و بلوری داره،یعنی میگی اشتباه زده؟شاید بلوتوث هم واسش گذاشته؟
مثل اینکه حتما باید برم از نزدیک ببینمش
دوست عزیز توی کانفیگی که اینجا اومده بلوتوث و بلوری داره،یعنی میگی اشتباه زده؟شاید بلوتوث هم واسش گذاشته؟
مثل اینکه حتما باید برم از نزدیک ببینمش
Last edited by kalantarahura; 15-07-2009 at 23:36.
واسه گیم عالیه.من که دیگه اصلا به ایسوس فکر نمیکنم.با اینکه مجبورم با همیشه حملش کنم ولی می ارزه.خدا کنه تموم نکنه تا بتونم بخرمش
Last edited by kalantarahura; 15-07-2009 at 23:37.
agha manam kharidam ! fekkonam nesbate gheymatesh configesh fogholadast !!!
faghat inke blueray nadare , bluetooth ro nemidunam !!! inja dokmash has vali nemidunam chetori bayad kar kone !!!rame 4 gig va gerafice 9800 e male khode gateway e vali cpush ro nemidunam vali fekonam uman male gateway bashe
سلام
مبارک باشه
چقدر خریدین؟
برامون ازش یکمی اطلاعات بذارین و اگه امکانش هست چندتا عکس که خودتون گرفتید
پ.ن:طبق قوانین فروم باید فارسی بنویسید![]()
آره حتما یه سری اطلاعات دقیقتر بزار تا ببینیم چیجوریه .
سلامم.. من با آی دی قبلیم>> avecina.ir که کاربر فعال سخت افزار بودش کلی اطلاعات و عکسهای قشنگی هم گذاشته بودم.. این دو تا فن داره یکی مال CPU و یکی مال GPU و نمایندگی هم وقتی باهش تماس بگیری همووون اولش خیلی از اینش تعریف میکنه و .. پستهای من را با آیدی قبلیم جستجو کنی پیداشون میکنی.. هر چند یه چن تاش را مدیر پاکشون کرده
مبارک باشه.لطف کن اگه بلوتوسش کار کرد حتما خبر بده.نقد خریدی؟کیف و موس هم داشت؟دی وی دی سیستم عامل چطور؟ممنون میشم یکم اطلاعات بدی
عذر میخوام
اولا هیچ کدوم از سری p بلوتوث نداره خودتون برین تو سایتش نیگا کنین.
دوم اینکه اگه این نوید آقا نوید مشهدی خودمون باشه که شماره مبایلش آخرش 1354 باشه فکر کنم داره بلوف میزنه چون اون 1155 hp خریده اونم سه چهار ماه پیش. البته جسارت نشه من گفتم رفیقم رو میگم. نوید![]()
دوست عزیز منم میدونم که سری P بلوتوس نداره ولی از قرار معلوم فروشنده حسابی ارتقاش داده.
bebakhshid ! nemitunam farsi type konam ! age in narm afzari ke ingilisi type konim farsi begirim moaarefi konin mamnun misham !
shekle zaherish ke kheili khub nis vali soratesh fogholadas
gerafikesham alie ! reselotion safasham kheili alie ! un navidi ke shoma migin nissam !
bluetoothesham valla nemidunam ! inja ru key board ba (Fn) mishe bluetooth ro roshan kard ! vali tooye control panel chizi bara bluetooth peida nemikonam !!!!!!
kif va mouse nadare va cd windows ham na!! faghat yaru ye recovery geref baraam !!! !!!
manam 2130000 kharidamesh
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)