هر کی خواست با ما بازی کنه ما اماده ایم![]()
هر کی خواست با ما بازی کنه ما اماده ایم![]()
حقیقتش من دارم برنامه ها رو دانلود میکنم اگه بشه که من دربس نوکر شما هستمتا بعد by09
سرور ساکر 2009 برای تمام ایرانیها
name:iransoccer pass:mahyar
بنا به تقاضای دوستان این اموزش رو گزاشتم
1: شما برای بازی انلاین به پچ 1.4 وکرک 1.4 نیاز دارین
از این سایت پچ رادانلود کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای نصب این پچ نیاز به کرک 1.4 دارید که از لینک زیر می تونید دریافتش کنید:ولی یادتون باشه که اول باید کر ک رو کپی کنید بعد پچ رو بریزید .
در صفحه ی باز شده روی
Pro Evolution Soccer 2009 v1.40 [MULTI6] No-DVD/Fixed EXE
کلیک و روی آیکون کلیک کنید.(حجم کرک 9.8 MB) هستش. در صفحه بازشده روی یکی از سرور(Mirror)ها کلیک کنید تا دانلود شروع بشه.
2: جدیدترین update ساکر 2009 رو باید داشته باشید
از این سایت update را دانلود کنید :
فايل را از حالت زيپ درآورده و در اين مسير كپي كنيد
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download
3.نرم افزار hamachi را نصب کنید، وقتی که نرم افزار را نصب کردید اول اگر off هست باید on کنید در صفحه هاماچی بر روی شکل مثلثی رفته و بر روی join کیلیک کنید و در قسمت اول بنویسید iran soccer و در قسمت پسور بنویسید mahyar و بر روی join کیلیک کنید
name : iransoccer
password : mahyar
4-pes magazine را دانلود کنید و در پوشه اصلی pes نصب بریزید
ازاین سایت دانلود کنید :
5-برنامه pes magazine را اجرا کرده و یه قسمت wizard بروید و certificate را نصب کنید. بعد یک قسمت داره نوشته fix روی ان کلیک کرده تا مشکل تنظیمات را از بین ببرد
6.IP، hamachi را در برنامه pes magazine وارد کنید
7. اگه شما host هستید گزینه server رو انتخاب و بر روی عکس pes2009 کلیک کنید و در صورتی که شما میزبان نیستید گزینه client را انتخاب و hamachi ip طرف مقابل را وارد کنید و سپس بر روی عکس pes2009 کلیک کنید.
8. بازی خود بخود اجرا می شود، در منوی اصلی به قسمت network بروید، پس از تایید چند مرحله در قسمت login name & login password هرچی می خواهید وارد کنین و ok را بزنید.
9.Alt + Tab را فشار دهید و در گوشه سمت راست بالا pes magazine بر روی دکمه etc/hosts کلیک کنید، خط آخر را در پنجره باز شده حذف و صفحه را save کنید
10. میزبان یک room یا شرایط Friendly match بسازد و client وارد شود.
11. بعد وارد network شوید شما باید یک اکانت را ساخته باشید
اگه سوالی داشتید بپرسید
mahyar movaghar
مهیار موقر
میشه با اینترنت وایرلس هم بازی کرد یا باید adsl داشته باشیم؟ درضمن پهنای باند هم باید چقدر باشه؟ کلا شرایط اینترنت چطور باید باشه؟
سلام دوستان.
کسی اطلاعی از بازی آنلاین pes درPS3 داره؟؟؟
سلام.
اولین باریه که قصد دارم آنلاین بازی کنم و چندتا سوال دارم:
1-باید سرعت اینترنت حداقل چقدر باشه؟
2-برا یکی مث من که محدودیت 3Gb دارم چقدرش می پره؟
3-من نسخه ی Edit شده توسط ایرانیا رو دارم (منو فارسی و تیم های ارانی و ...) برا آنلاین بازی کردن مشکل نداره؟
روشت رو امتحان كردي؟ لگ نداره ؟ مخصوصا كسي كخ جوين مي كنه
چون اينجا حدود يه ساله دان با اين ور مي رن نتونستن راش بندازن
اگه مطمئني يه تاپيك ديگه بزن توش ليگ راه بندازيم اند حال و حوله چون ديگه قديميا به اين تاپيك سر نمي زنن چون مي دونن كه نمي شه
قسمت ما که نشد . ایشالله اگه حوصله کردم ویندوزو عوض می کنم یه بار دیگه امتحان می کنم.
سلام
این روش بالا را من امتحان کردم اما از قسمت لاگینش نتونستم عبور کنم/
اگه میشه علت را بگید
ضمنا من برای شبکه بین دو کامی میخام نه اینترنت چی کار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)