مدل جاسپر arcade قیمتش هست 230 هزار تومال.........خودم خریدم { از جایی که به دبی نزدیکه یعنی لب مرز }
مدل جاسپر arcade قیمتش هست 230 هزار تومال.........خودم خریدم { از جایی که به دبی نزدیکه یعنی لب مرز }
سلام
من بازی prototype را گرفتم ولی وقتی که اون رو اجرا می کنم فقط آرم xbox روی صفحه نوشته میشود پرسیدم بهم گفتند باید xbox را آپدیت کنم می خواستم بدانم که آیا درسته بعد اگر نیاز به آپدیت است از کجا می توانم که این آپدیت رو دانلود کنم.
با تشکر
تا اونجا که من میدونم آپدیتها توی بازیهای جدید گنجونده میشن و برای اولین بار که یه بازی جدید رو بگیری بهت پیغام نصب آپدیت میده.
با سلام خدمت دوستان
من یک باتری و یک شارژر usb برای دسته ی بی سیم XBOX خریدم و وقتی باطریش تموم میشه با سیم USB میزنم تو کنسول که باطری رو شارژ کنه.حالا من دوتا سوال داشتم::
1-آیا میتونم دسته رو با USB شارژر به کامپیوتر وصل کنم و بتونم با دسته XBOX تو کامپیوتر بازی کنم ؟؟ اگر میشه درایوی و آموزششو برام بزارید.
2-آیا میشه به جای خود باطری که جدید براش خریدم با USB اون باطری های قلمی رو روی دسته بذارم و با کابل USB اون باطری های قلمی رو شارژ کنم؟؟؟
TANX
دوست من شما احتمالا باید ixtream1.6 رو بدی برات نصب کنن.طرف هم راست گفته.این حالتی که شما میگی همینه.باید بدی تا برات نصبش کنن.شما اگه خودت بخوای این کارو بکنی دردسر داره.باید بدی تا برات نصب کنن
واقعا لطف داری یحیی جان .مرسی از توجهی که داری.
شما حتی با زدن دکمه ی تشکر هم منظور خودتو میرسوندی چه برسه به اینکه منت گذاشتی و یک پست تشکر هم دادی عزیز دل
-----------------------------------------------
یحیی جان اگه سایت Bazikade راه بیوفته من دیگه هیچ کجا فعالیت نخواهم داشت و تمام وقت فقط در اونجا فعالیت میکنم. چون واقعا
رو دستش نیست.
سلام
من میخوام یه xbox 360 آرکید بگیرم ارزش داره ؟
از نظر اجرای بازیها با مدلهای دیگه فرق داره ؟
گردوننده های این تاپیک مثل این که خوششون میاد سوال های تکراری جواب بدن!
(شاکی نشید ها! دارم راه پیشنهاد می دم)
کل کاری که لازمه بکنید اینه که تو صفحه اول، یه FAQ درست کنید و تمام سوالات متداول رو توش بنویسید با جواب.
بالاش هم بنویسی که آخرین آپدیت : فلان روز
که ملت بدونند اطلاعات به روز و دقیق رو در 1 جا دارند و با Search خود مرورگرشون هم می تونند به جواب برسند.
الام صفحه 771 ه و پست 7709!!! خب کی میاد همه اینها رو بخونه؟!؟!!؟!
ولی ایکس باکس من حافظهداخلی نداره . مثلا وقتی gta iv می خواد save کنه یه select device می نویسه که فقط مموری کارت هستش .در ضمن مموری کارت من 229 مگابایت جا داشت که بعد از نصب آپدیت شد 101.
می خواستم بدونم سه مدل xbox چه فرقی با هم دارن که اینقدر اختلاف قیمت دارن.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)