یه سؤال؟
این مشخصات سیستم ذغالی منه:
چقدر ارتقاش بدم که براحتی ویندوز ویستا رو + نرم افزارهایی که بعداً قراره نصب کنم (مثل فتوشاپ و ..) اجرا کنه؟
یه سؤال؟
این مشخصات سیستم ذغالی منه:
چقدر ارتقاش بدم که براحتی ویندوز ویستا رو + نرم افزارهایی که بعداً قراره نصب کنم (مثل فتوشاپ و ..) اجرا کنه؟
سلام
نمیشه دقیقا گفت چه سیستمی باید بخری چون داری با نرم افزار های گرافیکی و گرافیک سنگین خود ویستا استفاده میکنی باید از این بیشتر باشه :
موفق باشید![]()
سلام
دوستان من سیستمم اینه ببینین اگه ویستا نصب کنم گیر میر نمیده؟
:
pentium 4 CPU 3.20GHz
3GB of RAM
صوتی آن برد realteck
گرافیک هم Geforce 7300 512 MB
دی وی دی رام هم دارم
خوبه... مشکلی نیست...
یه CPU در حد و اندازه ی 3.5 به بالا... اگه چند هسته ای باشه بهتره...
رم حداقل 1 گیگ ولی بهتره که 2 گیگ به بالا باشه...
کارت گرافیک هم سعی کن متناسب با کارهایی که بعداً می خوای با کامپیوترت انجام بدی انتخاب کنی.
اگه می خوای از امکانات گرافیکی ویستا نهایت استفاده رو ببری باید یه کارت گرافیک خوب داشته باشی ولی اگه نخوای از جلوه های گرافیکی ویستا استفاده کنی می تونی یه کارت گرافیک معمولی هم داشته باشی ولی بعداً باید توی تنظیمات برای ویندوز تعریف کنی که نمی خوای از مثلا فلان جلوه ی گرافیکی استفاده کنی و...
در ضمن بهتره چه Activation code ویندوزت رو توی عکس با یه برنامه ای تیره می کردی تا قابل دیدن نباشه!...
دوستان کدوم یک از اینارو پیشنهاد میکنین:
Vista SP2 32bit
Vista SP2 64bit
Vista PE SP1(اگه بشه اینو توضیح بدین)
کدومش بهتره؟
دوستان کسی جواب سوالای منو نمیدونه؟!!سلام
من 3 تا سوال دارم
1- favorite ویستا رو تو کدوم قسمت میشه تنظیم کرد, من تو xp تو هر پوشه ای که میخواستم آدرسش رو ذخیره میکردم و ازش استفاده میکردم, ولی تو منو های بالای پنجره های ویستا چنین چیزی نمی بینم
2- آیا ویستا 32 بیت در استفاده بهینه از رم و سی پی یو از xp 32 بهتر عمل میکنه یا تفاوتی نداره, من 4 گیگ رم دارم, میخوام بدونم اگه vista 64 رو پاک کنم و یه vista 32 نصب کنم از تمام قدرت رم و cpu دو هسته ایم استفاده میشه؟
3- آیا هر نرم افزاری که تو xp 32 اجرا میشده تو vista 32 هم اجرا میشه؟
حامد جان من خودم شخصا با نسخه های 64 بیتی و 32 بیتی کار کردم و به این نتیجه رسیدم که 32 بیتی ها هنوز بهتر هستن چون یک سری از نرم افزارها روی 32 بیت اجرا میشن که روی 64 بیت قابل اجرا نیستن ولی سرعت نسخه های 64 بیتی یکم بیشتره و هرچی خواستی نصب کنی حتما نسخه Ultimate اون رو نصب کن که کامل ترین نسخه باشه
دقیق نمیدونم ولی فکر میکنم نسخه بوتیبل باشه اگر اشتباه نکرده باشمVista PE SP1(اگه بشه اینو توضیح بدین)
Last edited by Ship Storm; 15-07-2009 at 10:07.
ممنون آقا حامد
من این ویندوزو از مجموعه کوانتوم میخوام نصب کنم نمیدونم ویندوز ویستای 32 بیتیش آلتیمیت هست یا نه
حامد جون دیر کردی رفتی
دیگه جوابه دیر شد بیخیال
من رفتم همونو نصبش کنم
ممنون
اگه بتونی 32 بیتی سرویس پک 2 رو گیر بیاری و نصب کنی خیلی بهتره چون اگه سرویس پک 1 باشه وقتی به اینترنت وصل بشی آپدیتش رو میگیره و خودش سرویس پک 2 میشه
Ultimate باید زده باشه روش برسی کن ببین کدوم سری ویندوزه home , business و .... و حتما ذکر کرده که 32 بیت هست یا نه
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)