تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: نحوه دریافت هزینه پیامک در ماه اخیر به دلیل قطعی‌های مکرر

آخر فروم باز mohsen.rajabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض نحوه دریافت هزینه پیامک در ماه اخیر به دلیل قطعی‌های مکرر

مدیرکل روابط عمومی شرکت مخابرات ایران نحوه دریافت هزینه پیامک این دوره اخیر به دلیل قطعی 20 روزه تا 10 تیر و قطعی مجدد آن از 15 تیر تاکنون را اعلام کرد و با تاکید بر اینکه سرویس‌های ارزش افزوده مشمول هزینه‌های آبونمان نمی‌شوند گفت: هیچ تغییری در دریافت هزینه‌ها وجود ندارد.

داود زارعیان در گفت‌وگو با مهر با بیان این مطلب گفت: هزینه آبونمان در تلفن‌های ثابت و موبایل تنها برای اتصال به شبکه در صورت قطع به دلیل عدم پرداخت هزینه‌ها دریافت می‌شود. وی افزود: هزینه‌های آبونمان شامل سرویس‌های ارزش افزوده مانند SMS، MMS و GPRS نمی‌شود.

مدیرکل روابط‌عمومی شرکت مخابرات ادامه داد: مشترکان تنها باید هزینه پیامک‌هایی که ارسال کرده‌اند را پرداخت کنند. داود زارعیان توضیحاتی را نیز در خصوص ارسال چندین باره هر پیامک در زمان برقراری مجدد SMS در فاصله زمانی 10 تا 15 تیر ماه ارائه کرد و گفت: به دلیل قطعی 20 روزه سیستم‌ها می‌بایست کامنت‌های جدیدی برای نرم‌افزار تعریف می‌شد از این رو در برخی از مناطق اختلالاتی در سیستم‌های SMS ایجاد و منجر به این شد که برخی از پیامک‌ها چندین بار به مشترک ارسال شود.
    وی اضافه کرد: این مشکل برای مشترکان اشکالی را ایجاد نمی‌کند و از مشترکان هزینه یک SMS دریافت خواهد شد. بر اساس این گزارش با توجه به قطعی سیستم SMS شائبه‌ای در زمینه دریافت هزینه آبونمان پیامک ایجاد شده بود.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه ghanari_ghermez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    توي آسمون آبي

پيش فرض

من امروز خودم از اخبار راديو شنيدم كه يكي از مديران مخابرات گفت: ما در موقعي كه اس ام اس ها قطع بود هيچ ضرري نكرديم بلكه سود هم كرديم براي اينكه مردم مجبور بودن به جاي اس ام اس صحبت كنند كه اين به نفع مخابرات تمام شد و در موقع گفتن اين حرف ها يه جورايي خوشحال هم بود. واقعا براشون متاسفم !!!!

آخر فروم باز Muradin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    محل سکونتم

پيش فرض

برن بمیرن همشون.. اینقد پر رو هستن!

دقیقا دقیقا

4. این کاربر از Muradin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال winter+girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من امروز خودم از اخبار راديو شنيدم كه يكي از مديران مخابرات گفت: ما در موقعي كه اس ام اس ها قطع بود هيچ ضرري نكرديم بلكه سود هم كرديم براي اينكه مردم مجبور بودن به جاي اس ام اس صحبت كنند كه اين به نفع مخابرات تمام شد و در موقع گفتن اين حرف ها يه جورايي خوشحال هم بود. واقعا براشون متاسفم !!!!
    دقیقا جایی که میتونستم با 20 تومن کارم رو را بندازم مجبور شدم 2000 تومان خرج کنم و خیلیبیشتر از این چیزا که یعنی خطم قطع میشه این ماه

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من هزینه قبضم 6برابر شد طی این چند وقت
    خدا لعنتشون بکنه
    فقط دنبال منفعت هستن بدون ارائه کیفیت

7. این کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واقعا به کجا میشه از دست اینا شکایت کرد .اصلا میشه یا اگه شکایت کنی خودتو به اسم .....میگیرن ؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •