متوجه نشدم. لطفا ساده تر توضیح بدید.ز نوع Tuning هم میشه فهمید، آیا فرکانس رو بالا و پایین می رید تا شبکه رو پیدا کنید؟
> آیا از ماهواره میشه فهمید؟ ----- ماهواره ی من تیونرش دیجیتاله. و من تمام شبکه های ایران رو می تونم ببینم.
متوجه نشدم. لطفا ساده تر توضیح بدید.ز نوع Tuning هم میشه فهمید، آیا فرکانس رو بالا و پایین می رید تا شبکه رو پیدا کنید؟
> آیا از ماهواره میشه فهمید؟ ----- ماهواره ی من تیونرش دیجیتاله. و من تمام شبکه های ایران رو می تونم ببینم.
چرا سام سرویس این مانیتور ها رو وارد نمیکنه ؟
دوست عزیز تیونر ماهواره شما چه ارتباطی به تیونر مانیتورتون داره.
سیگنال های ماهواره شباهتی با سیگنال های آنتن تلویزیون ندارند. حتی ماهواره دیجیتال (----S) هم ارتباطی با تلویزیون دیجیتال (----T) نداره.
نحوه تنظیم شبکه با مانیتورتون (و نه ماهواره!) مثل تنظیم شبکه تلویزیون (با استفاده از تیونر خود تلویزیون) است؟
دلایل زیادی می تونه داشته باشه (کم بودن تقاضا، کم بودن سود، سیاست های سام سرویس، ...)
نمی دونم درست متوجه شدم یا نه. اگه منظورتون search کردن کانال هاست. (پیدا کردن کانالها) ، مثل هم هستند. یعنی هر دو در تنظیماتشون یک بخش Search وجود داره که وظیفش همینه و من فقط گزینه ی Search رو انتخاب می کنم.همین.نحوه تنظیم شبکه با مانیتورتون (و نه ماهواره!) مثل تنظیم شبکه تلویزیون (با استفاده از تیونر خود تلویزیون) است؟
منظورتون رو از "تنظیم کردن شبکه" متوجه نمی شم.
بله منظورم همون بود فقط از اصطلاح دقیق ترش استفاده کرده بودم. تیونر مانیتورتون آنالوگ است.
موفق باشید.
صرف نظر از اینها، اگه خرید T220HD یا 2333HD میسر نشد، شما چه مانیتوری پیشنهاد می کنید. مانیتوری که اکثر ویژگیهایی که در نوشته ی اول تایپیک ذکر کردم رو داشته باشه به جز tuner داخلی
- همین طور چه tuner ای بگیرم؟ می خوام حتما بوسیله ی usb به کامپیوتر وصل بشه.
سلام دوستان من هم یه سوال در همین مورد داشتم ممنون میشم پاسخ بدین
الان مانیتور 2333HD در تهران موجود هست یعنی احتمالش هست که گیر بیاد اگه هم باشه قیمت تقریبیش چقدره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)